Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 25.12.10 - klo:20:14Lainaus käyttäjältä: rookie - 25.12.10 - klo:20:00pikku pettymys ollu atrian pakasteskinkka..ootteko huomannu eroa jos valmistaa kinkun paistopussissa tai ilman??? En käytä paistopussia. Pussissa se on vähän höyrykypsennystä. Enkä osta pakastekinkkua. Saattaa olla vanhaa. Sika on herkkä härskiintymään, varsinkin rypsisika Joo, HK:n valopäiden idea, RYPSISIKA, saas nähdä miltä se maistuu, voisihan sitä kokeilla, laittaa rypsiöljyä kinkkuviipaleen päälle ja maistaa.
Lainaus käyttäjältä: rookie - 25.12.10 - klo:20:00pikku pettymys ollu atrian pakasteskinkka..ootteko huomannu eroa jos valmistaa kinkun paistopussissa tai ilman??? En käytä paistopussia. Pussissa se on vähän höyrykypsennystä. Enkä osta pakastekinkkua. Saattaa olla vanhaa. Sika on herkkä härskiintymään, varsinkin rypsisika
pikku pettymys ollu atrian pakasteskinkka..ootteko huomannu eroa jos valmistaa kinkun paistopussissa tai ilman???
Lainaus käyttäjältä: Bentti - 25.12.10 - klo:20:17Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 25.12.10 - klo:20:14Lainaus käyttäjältä: rookie - 25.12.10 - klo:20:00pikku pettymys ollu atrian pakasteskinkka..ootteko huomannu eroa jos valmistaa kinkun paistopussissa tai ilman??? En käytä paistopussia. Pussissa se on vähän höyrykypsennystä. Enkä osta pakastekinkkua. Saattaa olla vanhaa. Sika on herkkä härskiintymään, varsinkin rypsisika Joo, HK:n valopäiden idea, RYPSISIKA, saas nähdä miltä se maistuu, voisihan sitä kokeilla, laittaa rypsiöljyä kinkkuviipaleen päälle ja maistaa. Kyse nyt on pikkasen eri asiasta, ei niitä sikoja sivellä rypsiöljyllä vaan sitä käytetään rehustuksessa.
Lainaus käyttäjältä: Pigman - 26.12.10 - klo:15:21Lainaus käyttäjältä: Bentti - 25.12.10 - klo:20:17Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 25.12.10 - klo:20:14Lainaus käyttäjältä: rookie - 25.12.10 - klo:20:00pikku pettymys ollu atrian pakasteskinkka..ootteko huomannu eroa jos valmistaa kinkun paistopussissa tai ilman??? En käytä paistopussia. Pussissa se on vähän höyrykypsennystä. Enkä osta pakastekinkkua. Saattaa olla vanhaa. Sika on herkkä härskiintymään, varsinkin rypsisika Joo, HK:n valopäiden idea, RYPSISIKA, saas nähdä miltä se maistuu, voisihan sitä kokeilla, laittaa rypsiöljyä kinkkuviipaleen päälle ja maistaa. Kyse nyt on pikkasen eri asiasta, ei niitä sikoja sivellä rypsiöljyllä vaan sitä käytetään rehustuksessa. Siis kuten silakoita ennen. Tuloshan on sama, härskiä lihaa
Ostin tyrnillä kasvatetun kinkun tänä vuonna.
HK:n viljapossun kinkku, niin kuin viime vuonnakin, ja hyvää on. Pitää suosia suomalaista.
Viimeksi muokattu: 17.12.11 - klo:08:49 kirjoittanut Aulis Anttila
Lainaus käyttäjältä: A.R.Vaja - 23.12.10 - klo:23:39Ostin tyrnillä kasvatetun kinkun tänä vuonna. Akro-Vepin historian paras kuittaus... (Vieläkö voin äänestää A.R.Vajaa Vuoden Agronettiläiseksi...? )
Lainaus käyttäjältä: Antidesantti - 23.12.12 - klo:14:28Lainaus käyttäjältä: A.R.Vaja - 23.12.10 - klo:23:39Ostin tyrnillä kasvatetun kinkun tänä vuonna. Akro-Vepin historian paras kuittaus... (Vieläkö voin äänestää A.R.Vajaa Vuoden Agronettiläiseksi...? ) Oliko tuo virallinen kuittaus. Kelpaako verottajalle.