1,5% on edistysaskel sekin kun teknologia kehittyy
Periaatteessa geenimanipulaatiolla voitaisiin luoda pötsiin sellainen mikrobisto joka toimisi paremmalla hyötysuhteella. Ja joka kestäisi vaikka alempaa pH:ta, tai joka sulattaisi kuitua nopeammin. Tai sellainen mikrobisto jonka tuottaman valkuaisen laatu olisi vielä parempi. Myös rasvahappokoostumuksiin voitaisiin vaikuttaa -> Maidon rasva/valkuaissuhdetta voisi muuttaa-> Maidon hinta nousisi esim. 5-10 snt/kilo.. Tällainen mikrobisto voitaisiin siirtää jokaiseen maailman lehmään muutaman sentin kustannuksella.
Eli gutiguti.. olen minäkin näitä asioita joskus ajatellut Mutta silti olen aina keksinyt enemmän haittapuolia.
Pötsimikrobien muuntelussa saavutettavat hyödyt ovat taatusti haittoja suuremmat.
Voi pyhäjyssäys!!
Ensin myrkytetään nurmet "puhtaiksi" sitten gmol:lla luodaan hyöty-yrttikasveja tehostamaan pötsimikrobien toimintaa
Entäpä jos tutkittaisiin jo olemassa olevien yrttikasvien! "rikkakasvien"(?) siemenöljypitoisuudet ja näiden kasvien mahdollisuudet.
Rikkakasvit eivät ole kenenkään bisnes-siksi- niitä ei TUTKITA, eikä tulla tutkimaankaan. Mesiangervo, ruoansulatus, antiseptinen, diureetti. Pujo,ruoansulatus. Voikukka, ruokahalua lisäävä, laksatiivi, diureetti. Väinönputki, lisää ruokahalua, ruoansulatus.