Itse kun tuotin, sanoin usein kolleegoille, että nyt kun on huono hinta, pidetään lihasikapaikat tyhjillään, no, kolleegat oli kalleellaan lihafirmohin päin ja siunailivat, että ei saa niin tehdä, menee markkinat sekaisin, ja porsastilat on pulassa, kun ei mee porsaat kaupaksi, että ei saa aiheuttaa markkinahäiriöitä, kolleegat pää märkinä tuotti puoli-ilmaiseksi lihaa, tappiollakin, mutta itse tein johtoipäätökset, enkä enää halunnut olla teurastamon orjana, niin kuin monet edelleen haluvat, eipä enää tarvi murehtia halpaa tuottajahintaa, kävin LSO:n sivuilla katsomassa hintoja, taas on pari senttiä kilolta laskenut hinta,´sen sijaan porsaan hinta on jopa noussut, eipä käy kateeksi lihasian kasvattajaa.
Meitä vuoden-kahden sisällä tuotannon lopettaneita tuntuu olevan jo aika paljon.