Lainaus käyttäjältä: landehande - 14.12.09 - klo:17:13Lainaus käyttäjältä: eeuu-avustettava - 14.12.09 - klo:16:34Lainaus käyttäjältä: landehande - 14.12.09 - klo:10:18Lainaus käyttäjältä: kantola - 14.12.09 - klo:07:07Lainaus käyttäjältä: landehande - 13.12.09 - klo:21:00Katoikko oliko glyfosaattipurkin kappaleet päässeet läpi tuotantoketjun ruokapöytään asti? Glyfoa nestemäisenähän siellä oli varmasti!!Eikös tosi-iso-ammatti-suur-viljelijä suolaa kinkkunsa glyfosaatilla? Suolaahan se on glyfokin. Täppäriparat joutuu sitte käyttämään kinkkuunsa normaalia ruokasuolaa. Kyllä maistuu. Ihan kätevästi tuo glyfon annostelu käy kun vetää viljan päälle viikkoa ennen puintia. Menee lihaan varmasti tasaisesti joka soluun.Kuinka kauan kestää glyfosaattimolekyylin puoliintuminen sian elimistössä? Jos vaikka kuukauden ikäisen pakastekinkun syö, niin vieläkö lihassoluissa on jäämiä?Ei se mihinkään puoliinnu. Kaikki se on siinä.Liitlistä käypi vielä hakemassa fiinejä saksalaisia nisujauhoja, joista tekee tähtitortut ja pikkupullia jälkkäriksi, niin joulun päivittäinen glyfoannos on saatu. Namskis!
Lainaus käyttäjältä: eeuu-avustettava - 14.12.09 - klo:16:34Lainaus käyttäjältä: landehande - 14.12.09 - klo:10:18Lainaus käyttäjältä: kantola - 14.12.09 - klo:07:07Lainaus käyttäjältä: landehande - 13.12.09 - klo:21:00Katoikko oliko glyfosaattipurkin kappaleet päässeet läpi tuotantoketjun ruokapöytään asti? Glyfoa nestemäisenähän siellä oli varmasti!!Eikös tosi-iso-ammatti-suur-viljelijä suolaa kinkkunsa glyfosaatilla? Suolaahan se on glyfokin. Täppäriparat joutuu sitte käyttämään kinkkuunsa normaalia ruokasuolaa. Kyllä maistuu. Ihan kätevästi tuo glyfon annostelu käy kun vetää viljan päälle viikkoa ennen puintia. Menee lihaan varmasti tasaisesti joka soluun.Kuinka kauan kestää glyfosaattimolekyylin puoliintuminen sian elimistössä? Jos vaikka kuukauden ikäisen pakastekinkun syö, niin vieläkö lihassoluissa on jäämiä?Ei se mihinkään puoliinnu. Kaikki se on siinä.
Lainaus käyttäjältä: landehande - 14.12.09 - klo:10:18Lainaus käyttäjältä: kantola - 14.12.09 - klo:07:07Lainaus käyttäjältä: landehande - 13.12.09 - klo:21:00Katoikko oliko glyfosaattipurkin kappaleet päässeet läpi tuotantoketjun ruokapöytään asti? Glyfoa nestemäisenähän siellä oli varmasti!!Eikös tosi-iso-ammatti-suur-viljelijä suolaa kinkkunsa glyfosaatilla? Suolaahan se on glyfokin. Täppäriparat joutuu sitte käyttämään kinkkuunsa normaalia ruokasuolaa. Kyllä maistuu. Ihan kätevästi tuo glyfon annostelu käy kun vetää viljan päälle viikkoa ennen puintia. Menee lihaan varmasti tasaisesti joka soluun.Kuinka kauan kestää glyfosaattimolekyylin puoliintuminen sian elimistössä? Jos vaikka kuukauden ikäisen pakastekinkun syö, niin vieläkö lihassoluissa on jäämiä?
Lainaus käyttäjältä: kantola - 14.12.09 - klo:07:07Lainaus käyttäjältä: landehande - 13.12.09 - klo:21:00Katoikko oliko glyfosaattipurkin kappaleet päässeet läpi tuotantoketjun ruokapöytään asti? Glyfoa nestemäisenähän siellä oli varmasti!!Eikös tosi-iso-ammatti-suur-viljelijä suolaa kinkkunsa glyfosaatilla? Suolaahan se on glyfokin. Täppäriparat joutuu sitte käyttämään kinkkuunsa normaalia ruokasuolaa. Kyllä maistuu. Ihan kätevästi tuo glyfon annostelu käy kun vetää viljan päälle viikkoa ennen puintia. Menee lihaan varmasti tasaisesti joka soluun.
Lainaus käyttäjältä: landehande - 13.12.09 - klo:21:00Katoikko oliko glyfosaattipurkin kappaleet päässeet läpi tuotantoketjun ruokapöytään asti? Glyfoa nestemäisenähän siellä oli varmasti!!Eikös tosi-iso-ammatti-suur-viljelijä suolaa kinkkunsa glyfosaatilla? Suolaahan se on glyfokin. Täppäriparat joutuu sitte käyttämään kinkkuunsa normaalia ruokasuolaa. Kyllä maistuu.
Katoikko oliko glyfosaattipurkin kappaleet päässeet läpi tuotantoketjun ruokapöytään asti? Glyfoa nestemäisenähän siellä oli varmasti!!
Lainaus käyttäjältä: kantola - 15.12.09 - klo:00:17Lainaus käyttäjältä: landehande - 14.12.09 - klo:17:13Lainaus käyttäjältä: eeuu-avustettava - 14.12.09 - klo:16:34Lainaus käyttäjältä: landehande - 14.12.09 - klo:10:18Lainaus käyttäjältä: kantola - 14.12.09 - klo:07:07Lainaus käyttäjältä: landehande - 13.12.09 - klo:21:00Katoikko oliko glyfosaattipurkin kappaleet päässeet läpi tuotantoketjun ruokapöytään asti? Glyfoa nestemäisenähän siellä oli varmasti!!Eikös tosi-iso-ammatti-suur-viljelijä suolaa kinkkunsa glyfosaatilla? Suolaahan se on glyfokin. Täppäriparat joutuu sitte käyttämään kinkkuunsa normaalia ruokasuolaa. Kyllä maistuu. Ihan kätevästi tuo glyfon annostelu käy kun vetää viljan päälle viikkoa ennen puintia. Menee lihaan varmasti tasaisesti joka soluun.Kuinka kauan kestää glyfosaattimolekyylin puoliintuminen sian elimistössä? Jos vaikka kuukauden ikäisen pakastekinkun syö, niin vieläkö lihassoluissa on jäämiä?Ei se mihinkään puoliinnu. Kaikki se on siinä.Liitlistä käypi vielä hakemassa fiinejä saksalaisia nisujauhoja, joista tekee tähtitortut ja pikkupullia jälkkäriksi, niin joulun päivittäinen glyfoannos on saatu. Namskis!Vielä se kantolankin hymy hyytyy, kun joutuu ottamaan glyfon takia viagraa, jos sekään enää sitten auttaa.