"...kävi lauantaina ostamassa tyttärensä perheelle pikkujoulukinkun. Tytär valmisti HK:n viljapossun ohjeiden mukaisesti ja tarjoili sen perheelleen. Päällepäin kinkku näytti aivan normaalilta. Suurperhe nautiskeli rapeaa possua jo hyvällä ruokahalulla, kun sisältä löytyi suuri muovinpala. Osa jatkoi löydöstä huolimatta kinkun mutustelua, kun näytti siltä, ettei kinkussa ollut muuta vikaa. Tyttärellä oli kinkkua suussa, kun toinen lapsi alkoi repiä muovia lisää esiin kinkusta..."=Korkeatasoista ja laadukasta suomalaista elintarviketuotantoa
Lainaus käyttäjältä: Aulis Anttila - 13.12.09 - klo:19:22"...kävi lauantaina ostamassa tyttärensä perheelle pikkujoulukinkun. Tytär valmisti HK:n viljapossun ohjeiden mukaisesti ja tarjoili sen perheelleen. Päällepäin kinkku näytti aivan normaalilta. Suurperhe nautiskeli rapeaa possua jo hyvällä ruokahalulla, kun sisältä löytyi suuri muovinpala. Osa jatkoi löydöstä huolimatta kinkun mutustelua, kun näytti siltä, ettei kinkussa ollut muuta vikaa. Tyttärellä oli kinkkua suussa, kun toinen lapsi alkoi repiä muovia lisää esiin kinkusta..."=Korkeatasoista ja laadukasta suomalaista elintarviketuotantoa Olitko varma että kinkku oli kotimainen.?
Korkeatasoista ja laadukasta suomalaista elintarviketuotantoa
Viimeksi muokattu: 14.12.09 - klo:17:00 kirjoittanut pötsjölööm
Lainaus käyttäjältä: landehande - 14.12.09 - klo:10:18Lainaus käyttäjältä: kantola - 14.12.09 - klo:07:07Lainaus käyttäjältä: landehande - 13.12.09 - klo:21:00Katoikko oliko glyfosaattipurkin kappaleet päässeet läpi tuotantoketjun ruokapöytään asti? Glyfoa nestemäisenähän siellä oli varmasti!!Eikös tosi-iso-ammatti-suur-viljelijä suolaa kinkkunsa glyfosaatilla? Suolaahan se on glyfokin. Täppäriparat joutuu sitte käyttämään kinkkuunsa normaalia ruokasuolaa. Kyllä maistuu. Ihan kätevästi tuo glyfon annostelu käy kun vetää viljan päälle viikkoa ennen puintia. Menee lihaan varmasti tasaisesti joka soluun.Kuinka kauan kestää glyfosaattimolekyylin puoliintuminen sian elimistössä? Jos vaikka kuukauden ikäisen pakastekinkun syö, niin vieläkö lihassoluissa on jäämiä?
Lainaus käyttäjältä: kantola - 14.12.09 - klo:07:07Lainaus käyttäjältä: landehande - 13.12.09 - klo:21:00Katoikko oliko glyfosaattipurkin kappaleet päässeet läpi tuotantoketjun ruokapöytään asti? Glyfoa nestemäisenähän siellä oli varmasti!!Eikös tosi-iso-ammatti-suur-viljelijä suolaa kinkkunsa glyfosaatilla? Suolaahan se on glyfokin. Täppäriparat joutuu sitte käyttämään kinkkuunsa normaalia ruokasuolaa. Kyllä maistuu. Ihan kätevästi tuo glyfon annostelu käy kun vetää viljan päälle viikkoa ennen puintia. Menee lihaan varmasti tasaisesti joka soluun.
Lainaus käyttäjältä: landehande - 13.12.09 - klo:21:00Katoikko oliko glyfosaattipurkin kappaleet päässeet läpi tuotantoketjun ruokapöytään asti? Glyfoa nestemäisenähän siellä oli varmasti!!Eikös tosi-iso-ammatti-suur-viljelijä suolaa kinkkunsa glyfosaatilla? Suolaahan se on glyfokin. Täppäriparat joutuu sitte käyttämään kinkkuunsa normaalia ruokasuolaa. Kyllä maistuu.
Katoikko oliko glyfosaattipurkin kappaleet päässeet läpi tuotantoketjun ruokapöytään asti? Glyfoa nestemäisenähän siellä oli varmasti!!
Kävin äsken tuolla meidän Prismassa. Siellä yks emäntä mätti tanskan kinkkua kaksin kappalein kärryyn. Kait ne luulee että on kotimainen kun siinä lukee suomeksi, että tanskalainen kinkku
Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 14.12.09 - klo:17:11Kävin äsken tuolla meidän Prismassa. Siellä yks emäntä mätti tanskan kinkkua kaksin kappalein kärryyn. Kait ne luulee että on kotimainen kun siinä lukee suomeksi, että tanskalainen kinkku Bwaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...ja lisäyksenä et herrasmiehet ei käy kepulaisten kaupoissa
Lainaus käyttäjältä: Aulis Anttila - 14.12.09 - klo:17:17Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 14.12.09 - klo:17:11Kävin äsken tuolla meidän Prismassa. Siellä yks emäntä mätti tanskan kinkkua kaksin kappalein kärryyn. Kait ne luulee että on kotimainen kun siinä lukee suomeksi, että tanskalainen kinkku Bwaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...ja lisäyksenä et herrasmiehet ei käy kepulaisten kaupoissa No on kivaa ja hauskaa...jospa se olikin kokoomuslaisemäntä...
Viimeksi muokattu: 15.12.09 - klo:08:17 kirjoittanut webmaster2L
Vau mitä lohkasit!!!!!!! suurinpia marttojen avustettavia on nimenomaan kokomuslaiset "emännät" heille pitää opettaa kädestä pitäen jopa tee veden keitto! joskus eräskin martoissa virassa oleva kottalousopettaja jaksaa kertoa niitä uusavuttomien toilailuja joita ei normaali ihminen ymmärrä! miten ne pysyy hengissä? BTW; aukki, milloin julkaiset kuvamateriaalia niistä muovipaloista ja mieluummin kinkun kera jotta voidaan todeta tapahtunut todeksi? eikö sak;n tiedottajalla ole jo kaikki välineet ja tieto/taito hallussa?
Lainaus käyttäjältä: ~Tuulia ~ - 14.12.09 - klo:18:36Lainaus käyttäjältä: Aulis Anttila - 14.12.09 - klo:17:17Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 14.12.09 - klo:17:11Kävin äsken tuolla meidän Prismassa. Siellä yks emäntä mätti tanskan kinkkua kaksin kappalein kärryyn. Kait ne luulee että on kotimainen kun siinä lukee suomeksi, että tanskalainen kinkku Bwaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...ja lisäyksenä et herrasmiehet ei käy kepulaisten kaupoissa No on kivaa ja hauskaa...jospa se olikin kokoomuslaisemäntä...Ei ollu... ne on osaavaa väkee
Viimeksi muokattu: 14.12.09 - klo:22:44 kirjoittanut ~Tuulia ~
Lainaus käyttäjältä: Aulis Anttila - 14.12.09 - klo:18:42Lainaus käyttäjältä: ~Tuulia ~ - 14.12.09 - klo:18:36Lainaus käyttäjältä: Aulis Anttila - 14.12.09 - klo:17:17Lainaus käyttäjältä: Sepedeus - 14.12.09 - klo:17:11Kävin äsken tuolla meidän Prismassa. Siellä yks emäntä mätti tanskan kinkkua kaksin kappalein kärryyn. Kait ne luulee että on kotimainen kun siinä lukee suomeksi, että tanskalainen kinkku Bwaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...ja lisäyksenä et herrasmiehet ei käy kepulaisten kaupoissa No on kivaa ja hauskaa...jospa se olikin kokoomuslaisemäntä...Ei ollu... ne on osaavaa väkee ...tai siis luulevat osaavansa...kepuemännät oikeasti osaavat
Lainaus käyttäjältä: eeuu-avustettava - 14.12.09 - klo:16:34Lainaus käyttäjältä: landehande - 14.12.09 - klo:10:18Lainaus käyttäjältä: kantola - 14.12.09 - klo:07:07Lainaus käyttäjältä: landehande - 13.12.09 - klo:21:00Katoikko oliko glyfosaattipurkin kappaleet päässeet läpi tuotantoketjun ruokapöytään asti? Glyfoa nestemäisenähän siellä oli varmasti!!Eikös tosi-iso-ammatti-suur-viljelijä suolaa kinkkunsa glyfosaatilla? Suolaahan se on glyfokin. Täppäriparat joutuu sitte käyttämään kinkkuunsa normaalia ruokasuolaa. Kyllä maistuu. Ihan kätevästi tuo glyfon annostelu käy kun vetää viljan päälle viikkoa ennen puintia. Menee lihaan varmasti tasaisesti joka soluun.Kuinka kauan kestää glyfosaattimolekyylin puoliintuminen sian elimistössä? Jos vaikka kuukauden ikäisen pakastekinkun syö, niin vieläkö lihassoluissa on jäämiä?Ei se mihinkään puoliinnu. Kaikki se on siinä.