..taas näin joulun alla.Mitenpä laitatte kinkkunne ja mistä ostatte?Veeti ostaa kotimaista,mutta valehtelee meille ostavansa tanskalaista. Minä ostan atrian luuttoman ja paistan se miedossa uunin lämmössä.
Lainaus käyttäjältä: simmo 48 - 26.11.09 - klo:15:00..taas näin joulun alla.Mitenpä laitatte kinkkunne ja mistä ostatte?Veeti ostaa kotimaista,mutta valehtelee meille ostavansa tanskalaista. Minä ostan atrian luuttoman ja paistan se miedossa uunin lämmössä.Reinin Lihasta Hagiksen hallista pakastamattoman ostan... ja semmoset 12-14 tuntia uunissa... n. 105 astetta lämpöä +http://www.reininliha.fi/tuotteet_3.html
Lainaus käyttäjältä: Aulis Anttila - 26.11.09 - klo:17:27Lainaus käyttäjältä: simmo 48 - 26.11.09 - klo:15:00..taas näin joulun alla.Mitenpä laitatte kinkkunne ja mistä ostatte?Veeti ostaa kotimaista,mutta valehtelee meille ostavansa tanskalaista. Minä ostan atrian luuttoman ja paistan se miedossa uunin lämmössä.Reinin Lihasta Hagiksen hallista pakastamattoman ostan... ja semmoset 12-14 tuntia uunissa... n. 105 astetta lämpöä +http://www.reininliha.fi/tuotteet_3.htmlEikös tuo ala jo vähän kuivamaan? Ei, ei vähääkäänItse olen ensiksi jääkaappi kylmän kinkun "lämmittänyt" keittiössä huoneen lämpöiseksi noin vuorokaudessa jasen jälkeen paistanut alle sadassa asteessa kunnes paistomittari on sammuttanut uunin noin 80 asteessa, kulunutta aikaa en tiedä mutta aamulla kun herää niin kinkku on jo alkanut jäähtymään uunissa ja on leikattavissa. Ja maistuu hyvin Auran tulisen sinapin kera leivän päällä. Kinkku on kotimaista riippuen siitä missä joulun viettää.
Elävänä, kotimaista ja juttelua ennen nauttimista.
minä ostan Portin tai HK:n juhlakinkun potkalla.
Lainaus käyttäjältä: Pigman - 26.11.09 - klo:18:47minä ostan Portin tai HK:n juhlakinkun potkalla.Maustatko votkalla .
Kotimaista kyllä, mutta jyrkkä ei osuustoimintakinkulle.Onneksi on vielä vaihtoehtoja.