Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Mites äijjät paistelettekö lihaa yms muuta kokkaamista?  (Luettu 9073 kertaa)

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10560
  • Expertus dico....
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Sous videeseen tarviit vakuumikoneen pusseineen sekä itse keittimen, hinta + - 500 euroa, haudutuspata irtoaa parillakympillä.

Vakuumikone löytyy ja sous vide koneen saa muutamalla satasella, hinta ei ole ongelma. Ja se Crokpot tuskin lähtee parilla kympillä.

Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....

Köntys

  • Vieras
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....

Mulla on kaksi aromipesää tällähetkellä, se toinen (vanhempi) olis myytävänä... Halvalla  :D

Jos on alle 35 vee, ja 60kg, niin lähetä tänne...

Mihin "tänne"  ::)

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10560
  • Expertus dico....
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....

Mulla on kaksi aromipesää tällähetkellä, se toinen (vanhempi) olis myytävänä... Halvalla  :D

Mä en edes tohdi kuvitella käsitettä aromipesä....ja toinen vanhempi....onx mummostas kyse....

Opelmies

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 15580
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....

Mulla on kaksi aromipesää tällähetkellä, se toinen (vanhempi) olis myytävänä... Halvalla  :D

Jos on alle 35 vee, ja 60kg, niin lähetä tänne...

Mihin "tänne"  ::)

No emmää kerro ennekuin annat specsit...
It ain't over till the fat lady sings

(O)

  • Vieras

kaikenmoisia kökköjä sillä croksilla saa aikaan ;D ;D ;D

Viimeksi muokattu: 01.11.14 - klo:20:29 kirjoittanut (O)

navettapiika

  • Vieras
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....

Mulla on kaksi aromipesää tällähetkellä, se toinen (vanhempi) olis myytävänä... Halvalla  :D

Jos on alle 35 vee, ja 60kg, niin lähetä tänne...

Mihin "tänne"  ::)

No emmää kerro ennekuin annat specsit...
Köntyksen aromipesät tiedetään, käytössä loppuun kulutettuja, muutaman kerran ylikeitettyjä, ja heinätkin vaihtamatta.. ja kansi halki. ::)

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52031
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet

kaikenmoisia kökköjä sillä croksilla saa aikaan ;D ;D ;D

Katos vaan, Tapanilan jälkituotteen (0) tuotoksia. ;D ;D ;D
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Sous videeseen tarviit vakuumikoneen pusseineen sekä itse keittimen, hinta + - 500 euroa, haudutuspata irtoaa parillakympillä.

Vakuumikone löytyy ja sous vide koneen saa muutamalla satasella, hinta ei ole ongelma. Ja se Crokpot tuskin lähtee parilla kympillä.

Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10560
  • Expertus dico....
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Sous videeseen tarviit vakuumikoneen pusseineen sekä itse keittimen, hinta + - 500 euroa, haudutuspata irtoaa parillakympillä.

Vakuumikone löytyy ja sous vide koneen saa muutamalla satasella, hinta ei ole ongelma. Ja se Crokpot tuskin lähtee parilla kympillä.

Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.

Eipä voi muuta todeta kuin ett näin asiallisia vastauksia monikin kaipaisi ongelmiinsa.........

navettapiika

  • Vieras
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Sous videeseen tarviit vakuumikoneen pusseineen sekä itse keittimen, hinta + - 500 euroa, haudutuspata irtoaa parillakympillä.

Vakuumikone löytyy ja sous vide koneen saa muutamalla satasella, hinta ei ole ongelma. Ja se Crokpot tuskin lähtee parilla kympillä.

Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.

Eipä voi muuta todeta kuin ett näin asiallisia vastauksia monikin kaipaisi ongelmiinsa.........
Ja vielä lauantai-iltana.. ;D

Opelmies

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 15580
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Sous videeseen tarviit vakuumikoneen pusseineen sekä itse keittimen, hinta + - 500 euroa, haudutuspata irtoaa parillakympillä.

Vakuumikone löytyy ja sous vide koneen saa muutamalla satasella, hinta ei ole ongelma. Ja se Crokpot tuskin lähtee parilla kympillä.

Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.

Eipä voi muuta todeta kuin ett näin asiallisia vastauksia monikin kaipaisi ongelmiinsa.........

Yrittääx luomujeesus vihjailla jotain?  ::)
It ain't over till the fat lady sings

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.

Eipä voi muuta todeta kuin ett näin asiallisia vastauksia monikin kaipaisi ongelmiinsa.........
Juu. Mutta aina voi sen hifimmän avoautonkin ostaa jos tykkää sillä kesäisin ajella. Tuolla normipadalla vaan ajellaan ympäri vuoden ja hyvää on kyyti ollut.
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10560
  • Expertus dico....
Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.

Eipä voi muuta todeta kuin ett näin asiallisia vastauksia monikin kaipaisi ongelmiinsa.........
Juu. Mutta aina voi sen hifimmän avoautonkin ostaa jos tykkää sillä kesäisin ajella. Tuolla normipadalla vaan ajellaan ympäri vuoden ja hyvää on kyyti ollut.

Joskus seurannut Iron Chef, Top chef ja master chef....no noita v***n kokkikisaohjelmia ja tunnen hyvin ton sous vide menetelmän ja siksi edes asiasta kysyin ja en edes yhtään mittään kysy tai kommentoi jos en asiaan perehdy....

Kyse oli nyt käytännön kokemuksista ja siihen aika hyvän vastauksen sain .....

Viimeksi muokattu: 01.11.14 - klo:21:36 kirjoittanut Luomujussi

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.

Eipä voi muuta todeta kuin ett näin asiallisia vastauksia monikin kaipaisi ongelmiinsa.........
Juu. Mutta aina voi sen hifimmän avoautonkin ostaa jos tykkää sillä kesäisin ajella. Tuolla normipadalla vaan ajellaan ympäri vuoden ja hyvää on kyyti ollut.

Joskus seurannut Iron Chef, Top chef ja master chef....no noita v***n kokkikisaohjelmia ja tunnen hyvin ton sous vide menetelmän ja siksi edes asiasta kysyin ja en edes yhtään mittään kysy tai kommentoi jos en asiaan perehdy....

Kyse oli nyt käytännön kokemuksista ja siihen aika hyvän vastauksen sain .....
Sorry. The blind leading the blind.
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.