Kyse on hankinnoissa vain siitä että toimiiko kyseinen systeemi. Halpa ja kaapissa lojuva on kallis mutta kallis mutta toimiva onkin käytännössä halpa....
Se riippuu sinusta, minkälainen on halusi paneutua ruoanlaittoon ja aterian tasoon. Suossilla tulee erinomainen tulos mutta yleensä vain siitä liha/kalapalasta, muut lisukkeet saat värkätä erikseen. Haudutuspadalla saa koko aterian kerralla syöntikuntoon isommallekin väelle ja HELPOSTI.
Eipä voi muuta todeta kuin ett näin asiallisia vastauksia monikin kaipaisi ongelmiinsa.........
Juu. Mutta aina voi sen hifimmän avoautonkin ostaa jos tykkää sillä kesäisin ajella. Tuolla normipadalla vaan ajellaan ympäri vuoden ja hyvää on kyyti ollut.
Joskus seurannut Iron Chef, Top chef ja master chef....no noita v***n kokkikisaohjelmia ja tunnen hyvin ton sous vide menetelmän ja siksi edes asiasta kysyin ja en edes yhtään mittään kysy tai kommentoi jos en asiaan perehdy....
Kyse oli nyt käytännön kokemuksista ja siihen aika hyvän vastauksen sain .....