Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Mites äijjät paistelettekö lihaa yms muuta kokkaamista?  (Luettu 8590 kertaa)

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Joo paistelin tossa tuota jauhelihaa ihan pannulla murskatun valkosipulin ja paujen kanssa. Tietysti voita ja merisuolaa ja joitain yrttejä mausteeks. Voitakaan ei noin paljoo tarvittais jos olis se sika jo joukossa. Aika maukkaita purilaisia vissiin tuli kun loppu kesken. Mutt nyyt aletaan juomaan oikein urakalla. Joten eikun menoksi :P
Mites ne laihdutuspuheet, joista Köntyksen kans teillä oli puhetta? :o
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Varjo79

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4853
  • Suvakki vajakkeja vituttaa!!!!
Eikäkö syssymmällä sitte :-[ Nyt on vielä vähän meininkipäällä mutta tarttis kyllä hiuka kuihtua. Sekä tuota rauta jumppaa lisätä. Mutta kun tuntuu että on alkanu tuleen vanhaks :-[
Eu on perseeeestä ja syvältä!!!!!!!!!!!!

navettapiika

  • Vieras
Eikäkö syssymmällä sitte :-[ Nyt on vielä vähän meininkipäällä mutta tarttis kyllä hiuka kuihtua. Sekä tuota rauta jumppaa lisätä. Mutta kun tuntuu että on alkanu tuleen vanhaks :-[
Nythän voit hyvällä omallatunnolla ja kunnon lihalla aloittaa karppaamisen. Viinan kanssa joutuu kyllä tekemään töitä, kun sitäkään ei saisi lipitellä. ::)

Hervast

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 9944
  • Backpack rap crap, yap-yap yackety-yack
Hernesoppaa tuli eilen keiteltyä. Oli jotain papuskan luomuhernettä. Ihan itsekin ihmettelin miten maukas keitto tuli ja herneet pehmenty tosi nopeasti. Joskus ollu semmosia papuja joita on joutunut kypsentämään päivän huolellisen liotuksen jälkeenkin.

Jauhelihan kypsentämisestä on opetettu että se pitää enneminkin keittää voisulassa kuin käristää pannulla. Näin olen tehnytkin ja hyvää tulee. Kokkaaminen alkaa nyrkillisestä voita   ;D
A hot blonde and a hot brunette, that was all the diversity we needed back in the 90's

Köntys

  • Vieras
Eikäkö syssymmällä sitte :-[ Nyt on vielä vähän meininkipäällä mutta tarttis kyllä hiuka kuihtua. Sekä tuota rauta jumppaa lisätä. Mutta kun tuntuu että on alkanu tuleen vanhaks :-[
Nythän voit hyvällä omallatunnolla ja kunnon lihalla aloittaa karppaamisen. Viinan kanssa joutuu kyllä tekemään töitä, kun sitäkään ei saisi lipitellä. ::)

Älä nyt sääkin ala  :(

navettapiika

  • Vieras
Eikäkö syssymmällä sitte :-[ Nyt on vielä vähän meininkipäällä mutta tarttis kyllä hiuka kuihtua. Sekä tuota rauta jumppaa lisätä. Mutta kun tuntuu että on alkanu tuleen vanhaks :-[
Nythän voit hyvällä omallatunnolla ja kunnon lihalla aloittaa karppaamisen. Viinan kanssa joutuu kyllä tekemään töitä, kun sitäkään ei saisi lipitellä. ::)

Älä nyt sääkin ala  :(
Niin karpatessa, mutta voihan sitä karpata maanantain, tiistain, keskiviikon, torstain, perjantain puoleenpäivään, aloittaa taas sunnuntaina puolilta päivin. En tiedä toimiiko, mutta ainahan voi kokeilla, niin jäisi ohrapirtelöllekin nautintaoikeus. ;D

hiluhi

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1739
  • Murheellinen vilkuttaja
Varaavaa takka leivinuunilla hakkaa kaikki cock-potit mennen tullen. Ei kulu sähköä ja talokin lämpiää samalla  ;D

maidontuottaja

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5521
  • 250k
Varaavaa takka leivinuunilla hakkaa kaikki cock-potit mennen tullen. Ei kulu sähköä ja talokin lämpiää samalla  ;D
Meillä on tuommoinen kököttänyt kolmevuotta paikoillaan ja valkiaa siinä ei oo vielä kertaakaan ollu. Ei viitti roskata tupaa. ??? Se on varasysteemi ja ihan kiva sisustuselementti. Mutta käytännössä pitää mennä sähköt ja loppua polttoöljy ennen kuin sitä tarttee!
Huonostakin asiasta voi löytyä joskus jotain hyvää.

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52007
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

Ärrpää

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7328
Joo paistelin tossa tuota jauhelihaa ihan pannulla murskatun valkosipulin ja paujen kanssa. Tietysti voita ja merisuolaa ja joitain yrttejä mausteeks. Voitakaan ei noin paljoo tarvittais jos olis se sika jo joukossa. Aika maukkaita purilaisia vissiin tuli kun loppu kesken. Mutt nyyt aletaan juomaan oikein urakalla. Joten eikun menoksi :P

 Valkosipulit hiukan kuivahtanu, ei lähteny kuori, no raastimella hienoksi, ei auta, kultin linjapihdit salaa avuksi, hyvin jauhautui...
Ihan perus...nykyäänhän naiset osaa tehdä sisällään uusia ihmisiä...

mymmy

  • Vieras
Kävin Pudasjärvellä ostamassa poronlihaa ja nyt syödään poronkäristystä muusin ja puolukkahillon kanssa. :)

Suuri Ajattelija

  • Vieras
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
Ainakin avatar-kuvasi hitsaus on varsin röpelöinen...



Ala-Pertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10735
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
Ainakin avatar-kuvasi hitsaus on varsin röpelöinen...



liikan isolla puikolla hitsattu.
Hirveetä, jos on puoletkaan totta...

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52007
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
Ainakin avatar-kuvasi hitsaus on varsin röpelöinen...



liikan isolla puikolla hitsattu.

Vasemmalla on käyny moommalainen ja oikealla liomaalainen. ;D
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

hiluhi

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1739
  • Murheellinen vilkuttaja
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
Ainakin avatar-kuvasi hitsaus on varsin röpelöinen...



liikan isolla puikolla hitsattu.

Vasemmalla on käyny moommalainen ja oikealla liomaalainen. ;D
pirkanmaalaisen käymä ei ees mahtuis tuon kokoiseen ruutuun ;D