Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Mites äijjät paistelettekö lihaa yms muuta kokkaamista?  (Luettu 8592 kertaa)

Herpertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 13078
Kuivaa sitä, kuivaliha on hyvää ja menee kaljan kanssa teeveen ääressä  ;D
Hyvää yötä, sano mummo kun silmä puhkes

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52007
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Kuivaa sitä, kuivaliha on hyvää ja menee kaljan kanssa teeveen ääressä  ;D

Varo ettei tuu hankaumia ja rakkuloita. ;D
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

navettapiika

  • Vieras
Kuivaa sitä, kuivaliha on hyvää ja menee kaljan kanssa teeveen ääressä  ;D

Varo ettei tuu hankaumia ja rakkuloita. ;D
Skänä, se kuivaliha on syötävää...eikä kuivaa piparia. ;)

Ärrpää

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7328
Kuivaa sitä, kuivaliha on hyvää ja menee kaljan kanssa teeveen ääressä  ;D

Varo ettei tuu hankaumia ja rakkuloita. ;D
Skänä, se kuivaliha on syötävää...eikä kuivaa piparia. ;)

 Kuiva versio siistimpää syötävää, kostean joutuu imeskelemään sormista. Mikko, niin tuttua: http://www.mtv.fi/sport/muut-lajit/golf/artikkeli/ilonen-eilen-paasin-lahemmaksi-reikaa/4470574
Ihan perus...nykyäänhän naiset osaa tehdä sisällään uusia ihmisiä...

(O)

  • Vieras
Huonommasta jauhelihaa tai sitten oikotieonneen Crokpot:n haudutuspata. Sillä onnistuu sitkeimmästäkin tehdä suussa sulavaa ja valmistus onnistuu ilman Masterchef-titteliäkin.

Missä tota Croksipataa haudutetaan, aromipesässäkö  ::)
Sen aromipesän voit käyttää vaikka hattuna pakkasilla. Crokpot on haudutuspata ja toimii verkkovirralla. Oikea laiskan-emännän unelma. ;)
jahas tuo roskpots pata on uudempi versio heinälaatikosta,siis se oli eräänlainen kypsennysmenetelmä myös.Ikivanhassa keittokirjasessa on tuon rakentamis j a käyttöohje.Muuten rosvopaisti on yksi hyvä.työläs homma mutta maukasta tulee.

(O)

  • Vieras
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
sienikeitokset kyllä onnistuu sen olemme huomanneet.ryöppäysliemiä nautiskelet :P

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52007
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
sienikeitokset kyllä onnistuu sen olemme huomanneet.ryöppäysliemiä nautiskelet :P

E,i vaan kuivaan, jauhan ja vedän pölynä kuokkaan. ;D
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

Ala-Pertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10735
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
sienikeitokset kyllä onnistuu sen olemme huomanneet.ryöppäysliemiä nautiskelet :P

E,i vaan kuivaan, jauhan ja vedän pölynä kuokkaan. ;D



miten lie. toimisko perunajauho. niinko plasebona ;)
Hirveetä, jos on puoletkaan totta...

Köntys

  • Vieras
Kokkaamiset on ku mun hitsaussaumat.. :-[
sienikeitokset kyllä onnistuu sen olemme huomanneet.ryöppäysliemiä nautiskelet :P

E,i vaan kuivaan, jauhan ja vedän pölynä kuokkaan. ;D

Vähän on sotkuista hommoo  :D

apilas

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 23100
  • fendt parkissa
Mä olen kuullu että tuon skänsän emäntä olis hyvä lihahommis.Rypsipossu on sen bravuuri ;D
Joo, se saa rasvaisen sian kypsäksi vartissa  :D

Loimaan läski rupiaa röhkimään ;D ;D ;D
Miksi kaikki jotka ovat erimieltä kanssani ovat idiootteja?

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10560
  • Expertus dico....
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....
Sous videeseen tarviit vakuumikoneen pusseineen sekä itse keittimen, hinta + - 500 euroa, haudutuspata irtoaa parillakympillä.
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

navettapiika

  • Vieras
No, jos  oikein hienoksi heittäytyy ja on sitä aikaa niin ehdottomasti tuo keitin juttu. Onhan se niin tätä päivää.. sitten vain kohti gastronomian saloja. Mutta jos  tahtoo muutakin hauduttaa kuin fileitä, niin crokpot on ehkä halvempi ja käyttökelpoisempi vaihtoehto. ;D

Köntys

  • Vieras
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....

Mulla on kaksi aromipesää tällähetkellä, se toinen (vanhempi) olis myytävänä... Halvalla  :D

Opelmies

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 15580
Mites onx kokemusta kumpi kannattaa hankkia, haudutuspata vaiko suoraan sous-vide keitin....

Mulla on kaksi aromipesää tällähetkellä, se toinen (vanhempi) olis myytävänä... Halvalla  :D

Jos on alle 35 vee, ja 60kg, niin lähetä tänne...
It ain't over till the fat lady sings