Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 12 13 [14]

Viestit - Hämeen hitain

No just. Kun tietää miten hyvin markkinat toimivat Suomessa, niin hinnoittelu on sitten halvimman GMOn mukaan. Siihen vielä maakunnan GMO-kielto ja soppa on valmis. Pakko viljellä normaaleja lajikkeita halvimmalla mahdollisella hinnalla.
Vapaa sana / Astrid Thors
: 06.03.14 - klo:19:24
Katsos vaan, sinne hän lähti ihmettelemään pensasneuvostoliittolaisten touhuja. Tsemppiä vaan, olisi jäänyt monelta tekemättä moinen retki.
Vapaa sana / Vs: Ensi yönä SOTA SYTTYY !
: 02.03.14 - klo:23:46
Jos Venäjä valtaa Ukrainan, Nato ja USA ei tee mitään. Kuka nyt haluaisi lähteä ydinkärkihippasille Ukrainan takia? Joo, mutta ainakin kauppasaarto ja muuta kivaa? Tuskin, sehän olisi huonoa bisneksille ja sitähän ei kukaan halua. Ajattelin aikaisemmin, että Suomen kannattaisi liittyä natoon, mutta mitä iloa siitä olisi? Tiukan paikan tullen tulisi vain paheksuntaa ja lausuntoja. Ehkä vielä myisivät Suomen Venäjälle! Turhaa laskua. Suomi, ostakaa lisää stingereitä.
Ettei ihan menisi synkistelyksi, kaikki koulutus on hyväksi. Itse sain ainakin starttikoulutuksesta paljon hyvää tietoa ja saa ainakin jutella kaffikupin ääressä muitten viljelijöiden kanssa.
Uusi viljelijä, mikäli olet sellainen, saa tukioikeuksia myös sellaisile hehtaareille, jotka on poistuneet jostakin syystä tukijärjestelmästä, samoin se saa tilatukioikeuksia koko sille alalle, minkä se ilmoittaa viljelykseen, myös vuokratut maat, nämä edut voi käyttää vain kerran, sen jälkeen et ole uusi viljelijä  8)

Kannattaa vähän selvitellä, voipi olla hyväkin potti jos läheltä löytyy maata joka ei muita viljelijöitä oikein kiinnosta, tolla pinta-alalla on ihan hyvä lähtee liikkeelle ja elää vaikkei koskaan hankkisi aariakaan lisää hallintaan  ;D

Ei saa, tai ainakaan minä en saanut. Sekin on korkeemmassa kädessä.
Olen testannut mittarit itse. Ensin noin kilon annos jyviä grammavaakaan ja lukema ylös. Sitten vain keittiön uuniin ja 80-100 astetta lämpöä. Muutaman tunnin päästä punnitus ja sitten kun paino ei enää laske, lukema ylös. Siitä voi sitten laskea kosteuden ja verrata kosteusmittarin lukemaan.
Jos I-palkki on ylhäällä, laita siihen kotelokisko. Siis virtakisko ja ruokkijaan virroitin. Minkälaisesta tehosta on kyse?
Kasvintuotanto / Vs: Peltojen tehopuhdistus
: 29.07.13 - klo:13:07
Onnea vaan peltokaupoille. Tässähän alkaa iskeä pieni multakuume.  :) Mä laitoin arianes + tooleria. Nopeaa ja hidasta vaikutusta.
Myrkytetty suojakaista? Mulla tuli muutama aari tilapäisesti viljelemätöntä liian leveästä suojakaistasta.
Jos meinaavat lisätä, niin lisäisivät sitten voimalinjojen alle ja kaasulinjoille. Saisi edes jotain hyötyä niistäkin joutomaista.
Sivuja: 1 ... 12 13 [14]