Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 9 10 [11]

Viestit - Trivia

Käytän Suonentiedon Maatalousneuvosta. Aika simppeli käyttää ja löytyy hyvin tilit/helppo lisätä uusia. Saa tehtyä näpsäkästi välitilinpäätökset, verolomakkeet kätevä tulostaa, jakaa sähköt ym. yksityistalouteen ja maatalouteen jne. Etua saa jos hankkii myös agrineuvoksen samasta talosta.

Agrineuvokseen en ole kyllä täysin tyytyväinen. Vaatisi varmaan kurssituksen, että saisi kätevästi käytettyä oikoteitä, ne kun ei ko. ohjelmassa ole ihan intuitiivisia. Tuntuu hankalalta lisätä toimenpiteitä lohkoille, lannoituksia, ruiskutuksia sun muita. Voi olla että oikoteitä ei olekaan? KM tai joku vois tehdä ihan vertailun näistä. Harva viljelijä kun tulee testailleeksi montaa ohjelmaa. Onko jollakin tiedossa vertailu?
Niin, en muuten puhunut omasta saamisestani mitään. Mutta kummeksuttaa vähän nuorten viljelijöiden puolesta.
Onko Agronetin C-alueen edustajat jo kaikki ottaneet yhteyttä omaan MTK-piiriin ja kansanedustajaan C-alueen nuoren viljelijän tuen kohtalosta?  :P

Nythän näyttää siltä, että nuoren viljelijän tuki muuttuu aloittavan nuoren viljelijän tueksi, eli esimerkki: Jos olet aloittanut tilanpidon v. 2011, saat nuoren viljelijän tukia yhden vuoden, eli max. 5 v. aloittamisesta.

Näin sitä säästetään C-alueen nuorten kustannuksella.
Kumpaankohan luokkaan lämpökeskuksen koneet ja laitteet verotuksessa kuuluisi livauttaa, konepoistoihin vai rakennusten poistoihin?
Sivuja: 1 ... 9 10 [11]