Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Viestit - jed

Kasvintuotanto / Vs: Menossa hukkakaurasota
: 01.08.11 - klo:19:57
Tänään viimeksi tarkastuskierros pesäkkeille, liki kymmenen hyvin kituliasta yksilöä löytyi kun ohra oli jo tuleentunut keltaiseksi ja hitaammin itäneet hukkikset oli vielä vihreitä. Noita on turha kiikarilla hakea, kun ei edes vierestä katsomalla meinannut löytää. Rivi kerrallaan kädellä kumoon ja kaikki vihree pois...  ???
Näillä kohdin Varsinais-Suomea 50 milliä tällä viikolla, laskuaukot lykkää puolillaan vettä ja pellot pinnasta melko plitaskaa. Ei sentään isoja lammikoita ole, kun on tullu aika tasaseen sadetta.
Mutta kertokaas tyhmälle kuinka tuo työleveyden säätö oikein käytännössä tapahtuu. Jotenkin aattelin, että se olisi siipien asentoa muuttamalla, mutta niin se ei ole, koska työleveyden muuttuessa, ohjeet käskevät vaan avaamaan sulkuluukkua lisää. Ei ymmärrä ei.

Bogballessa pähkäilin saman asian kanssa kauan ennen kuin tajusin. Tosiaan muuta ei tarvitse tehdä kun suurentaa syöttöä. Työleveyden kasvaessa lautasten peittoalueen limitys pienenee edestakaisin ajettaessa joilloin tarvitaan suurempaaa syöttöä saman kilomäärän saamiseksi hehtaarille.

Vaikea asia selittää mutta yksinkertainen sit kun sen ymmärtää. Ja näin siis ainakin bogballessa.

Samoin amazonessa. Selitystä sivu 11: http://info.amazone.de/DisplayInfo.aspx?id=2477
Kerro mikä malli, minkä vuotinen ja paljonko tunteja  ???

Arvaus 3150, 80-luku ja 15000 h  :D

3150!?!? en olekaan tuollaista nähnyt taitaa olla harvinainen malli. Meillä tehtiin nyt vaihdossa lähteneeseen 3050:aan n.7000h kohdalla. Tuttavalla särkyi 3140:ssa 14000h kohdalla, jolloin meni jotain muutakin.

Kutonen, neliveto ja turbolla. Kova peli.

Meillä on -40 sarjalaisissa 14 000 ja tod. näk 17 000 eikä tuota vikaa ole ollut. Mallit 82 ja 84.
Ai ei löydy ollenkaan välystä vaihdekepistä koettaen kakkos/kutosvaihteella. Sirkkeliäkö oot noilla pyöritelly? 3140ssa remontti 5000 tunnissa ja selvät välykset oli akselissa...
Kasvintuotanto / Vs: Suorakylvö
: 18.05.10 - klo:13:00
No eipä noihin perinteisellä tavalla kylvettäviin savikkosänkiinkään oltu paljoa koskettu. Eikai se suorakylvökoneen ostaminen estä toimimasta vuoden vaatimalla tavalla. Hassua että suorakylväjä ei saa pellollaan ylimääräistä ajella vaikka muita savikoita hinkataan kaikilla jyrsimillä, lautasmuokkaimilla ja äkeillä. Jos on märkää, joko odotellaan tai sitten muokataan kevyesti kuivumaan. Uskonnot on erikseen...  ???
Kasvintuotanto / Vs: Kylvöt 2010
: 17.05.10 - klo:22:55
Liätteestä pikkuusen itämiskosteutta! Muuttoon on ko nisujauhoohin kylyväs! :-[
Missäpäin Suomea tälläset kelit?
Vapaa sana / Vs: Kadonneet tiedot takaisin
: 10.12.08 - klo:10:03
Käytän itte tiedostojen synkronointiin tällästä ohjelmaa.

http://www.tietokone.fi/softa/tiedosto.asp?id=13362

Muutamalla klikkauksella saa tikun ja koneen tiedostot täsmäämään ja hommia voi jatkaa toisaalla. Ei siis ihan automaattinen ,mutta pystyy kai wintoosan omalla ajastuksella hoitamaan.
Ei ollu ituhipillä ihan puhtaat jauhoot pussissa, kun niin sekoili sanoissaan.
Mikäs tää uusi hinta on suhteessa heinäkuun tasoon?
Justiin.tuossa ostin 10 pänikän "edullista" vihreää nestettä lähinnä lisäystarkoitukseen ja kun laitoin 50/50 niin mittari näytti vain -25 kestoa,eli pitää todella laittaa nestettä 60% tai yli jotta saavuttaa -35 ja yli.Halpa ei ole hyvää.
Puhtaan etyleeniglykolin sulamispiste on jotain -15 astetta, ja sitä kohden se alkaa muuttumaan, jos seossuhde menee yli 60 prosentin. Eli ei mitään järkeä laittaa ylimäärin pakkasnestettä. Tietenkin lisäaineilla on oma vaikutuksensa pakkasenkestoon myös.
Kasvintuotanto / Vs: Suarakylvöö??
: 25.10.08 - klo:20:46
Huono routa talvella aiheuttaa päänvaivaa savikoilla. Klimppiä nousee kaksoiskiekkovantaalla.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Murtola
: 29.09.08 - klo:12:42
Funetissa alkoi toimimaan...
Vapaa sana / Vs: Jokela/Kauhajoki
: 24.09.08 - klo:08:06
Vai tuulettumaan täällä??

Nettihän tuntuu olevan kaikkine irg-youtube -ja mitä niitä onkaan syyllinen koko tragediaan.

Täältäkin juttuja katsellessa, tuntuu siltä, että joillakin saisi olla virkavalta vieressä kun kirjoitellaan.
Kyllä ne ajatukset siellä päässä on ilman nettiäkin. Tavallaan anonyyminä julkaisuvälineenä nuo helpottavat ehkä tuntojen purkua. Mielestäni siis turha syytös.

Sinäänsä hyvä huomio aloittajalta.
Miun henk,koht tulos oli 120 .......

http://www.tieteenkuvalehti.com/htm/IQTest/fi/index.html

Ja aiheen otsikko meni silti mönkään.  ;D
Sivuja: [1] 2