Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2]

Aiheet - horsetail

Sikatalous / Atrian hintakikkailua
: 08.04.12 - klo:08:00
Ärhäkkää, kielteistä, palautetta Atrian uudesta hinnastosta nautapuolella. Jos suhtautuminen on laajemmin tuon suuntaista, niin tuottajakato on melkoinen. Sikapuoli pääsee arvioimaan omaa osuuttaan alkavan viikon lopulla, kunhan saa tiedotteensa. Lähtökohtainen asenne ei lupaa hyvää.
Uskokaa jo vihdoinkin, maatalous kannattaa. EU ja kokoomus pelastivat Suomen maatalouden. On se uskottava kun pääministeripuolueen konkari poliitikko sen sanoo, tämän päivän maastullissa.
Viimeksi, 80 - luvun lopulla, kokoomuksesta kuului samantyyppisiä "äännähdyksiä " - oli huippusuhdanne - tehtiin hallittua rakennemuutosta - muutaman vuoden kuluttua oltiin samassa tilassa missä Kreikka on nyt. Aika näyttää miten asiat nyt etenevät  ::). Mutta pääasia kun EU teki Suomen maataloudesta kannattavaa.
Tähän saakka kehitys on kulkenut lännestä itään - Ruotsista Suomeen. Pystyykö Suomen lihaketju tyydyttämään kysynnän, vai mennäänkö Ruotsin tietä ?

uontilihan osuus Ruotsissa kasvaa
Maaseudun Tulevaisuus
keskiviikko, 14:33
Tekstin koko: A A A

Ruotsalaiset söivät viime vuonna 86 kiloa lihaa henkeä kohti – enemmän kuin koskaan aiemmin. Yhä suurempi osa siitä on tuontitavaraa.

Länsinaapurissa syödystä sianlihasta 35 prosenttia oli tuontitavaraa. Naudanlihasta vastaava osuus oli 51 ja siipikarjan lihasta 39 prosenttia.

Tuonnin osuus on kasvanut jatkuvasti vuodesta 1995 asti. Suurimmat tuontimaat ovat Saksa, Tanska, Hollanti ja Irlanti.
MT
Suomella ei yksinkertaisesti ole varaa ylläpitää maaseutua.... opastaa kokoomuslainen virkamies kansanedustajaa eduskunnassa. Nyt sen voi näköjään rehellisesti sanoa, kun äänet on saatu ja presidenttikin asetettu virkaansa. Näytön paikka Niinistölle, jos haluaa olla koko kansan presidentti. Tällaisilla lausunnoilla Kataisen hallituksen luottamus murenne edelleen.
Vapaa sana / Niinistö 41 % Väyrynen 11 %
: 05.01.12 - klo:09:43
Niinistö 41 % Väyrynen 11 % ja toiset ehdokkaat vähemmän, tämä on kehityksen jatkuva suunta.
Sivuja: 1 [2]