Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 12 13 [14]

Viestit - IsoPata

Niin Pariisin pörssihinnat. Saas nähdä minkälaisia avauksia tehdään Suomessa, vai pysytäänkö turvallisesti satasen tuntumassa, kun siihen on kerta totuttu  >:(
Kasvintuotanto / Vs: Joko pian puidaan?
: 28.07.10 - klo:21:52
Tältä näyttää polartopit. 6.5. kylvetty. Ei varmaan kauaa tartte enää odotella.
http://i31.tinypic.com/2i8uf01.jpg
http://i27.tinypic.com/2qwio9l.jpg
Kasvintuotanto / Joko pian puidaan?
: 22.07.10 - klo:10:54
Näyttää tääläpäin (Kyrönmaalla) valmistuvan ohrat käsiin :o Varmaan parin viikon päästä aikaisimmat puintikuntoisia. Kylvetty toukokuun alussa ja kasvustot vehmaita, ettei oo kuivuuttakaan kärsineet. Muistelisin, että viimeksi joskus 80- ja 90-luvun vaihteessa aloitettiin ohran puinnit elokuun alussa. Viime vuosina menny aloitukset elokuun loppupuolelle. Miltäs muualla näyttää?
Vapaa sana / Vs: Trigon Agrin osake
: 27.06.10 - klo:10:59
Niin eikös tuo oo vaan laskenu, ku tarkastellaan samassa valuutassa. Eli tuossa on vaihtunu valuutta euroista ruunuiksi jossain vaiheessa...
Kasvintuotanto / Vs: Kylvöt 2010
: 19.05.10 - klo:15:23
Kyrönmaalla näyttäis valtaosa olevan kylvössä. Kelit suosi ja kylvöt keskeytyi sateen takia oikeastaan vain äitienpäivänä ja helatorstaiaattona. Oraat tullu nopsasti pintaan, kun on nyt parina edellispäivänä tullu kunnon ukkoskuurot. Rypsiä lähinnä kylvämättä, mitä muita oon kuunnellu. Itse sain viimeset ohrat maahan 15. päivä ja kaikki jo tullu pintaan.
Kasvintuotanto / Vs: Tuholaiset
: 17.05.10 - klo:21:12
Kirppoja löytyi tänään ensimmäisistä ohran oraista aika paljon. Kuuma ja kuiva ilma herättänyt nekin. Jokaisen oraan päässä vaaleita laikkuja ja reikiä. Sanoisin, että neljäsosa oraista syöty. Pitänee tarkkailla tilannetta. Näin Kyrönmaalla.

--- Nyt pari päivää ja pari ukkoskuuroa myöhemmin tilanne näyttää jo hyvältä. Oraat kasvanu nopeasti ja elukat lähes kadonnu.
Isonkyrön puolella ainakin Ikola Timo & kumpp. 6m Einböck näytti olevan.
Hyvin pyörii ainakin omassa kannettavassa (intel core2duo 1,4GHz ja 4Gb muistia). Opettelen vasta käyttämään ja vistasta ei juuri kokemusta, joten en voi siihen verrata. XP:hin verrattuna jouheva ja yllättävänkin selkeä ja helppokäyttöinen kunhan tottuu.
Kasvintuotanto / Vs: Mitä ensi kesänä?
: 02.01.10 - klo:12:40
LHP:tä maksimi, loput mallasohraa. Rypsiä 0, ku ollu jo parina edellisenä vuonna puolet ja puolet alasta. Taitaa muutenkin olla rypsiä markkinoilla ens syksynä tungokseen asti. Ohrasta kun sopimus, niin on varma menekkikin.
Sivuja: 1 ... 12 13 [14]