Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5]

Aiheet - mikko9b

Kehittämissuunnitelmia tässä pyörittelen mielessä, eli mitenkähän tuon ruokinnan hoitas jatkossa jos elukkamäärää rupeaa kapuamaan kolmannelle sadalle...

Lähinnä ongelma se että tuo etänavetta on sen verran kaukana että yhdella traktorilla olisi sielä paikanpäällä saatava ruokinta tehtyä. Eli saako mitään apevaunua käyntiin jos sinne lastaa pyöröpaalit. Tietty kauhallisessa vaakaruuvivaunussa riittää yksikin jos toisen laittaa kauhaan.    ???

niin ja kestävätkö lastattuna siirtoajoa??

ja kolmanneksi, jos laittas vaakaruuvivaunun ja aimpiin kohtiin on vastattu kyllä onnituuko kuivien ainesten sotkeminen keskenään, esim olki ja kuiva säilörehu ???
Ostin syyskuussa rapiat 4000 h ajetun traktorin trakkorikaupiaalta. Rupesi pian tihkumaan öljyä kytkimen kohdalta. (Myyntiargumenttina oli käytetty että kammin stefa on jo vaihdettu kun konetta oli katkaistu). no ny epäiltiin että stefan vaihto oli sitten epäonnitunut vaihdetaaan uusiksi. Tänään oli tuo ilon päivä! Paskana mm kampi ja  lohko, oli laakerit lähteneet... :o >:( :(

Onko käytetyn kaupassa mahdollista enää saada myyjältä minkäänlaista vastaantuloa/onko mitään mahdollista vaatiakkaan???

Soitin kyllä jo myyjälle, ei ilahtunut, palataan rahaan kunhan kustannusarvio selviää!!! Eli pakoilu on alkanut... >:(
Sivuja: 1 ... 3 4 [5]