Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 23 24 [25] 26

Viestit - mx

Kasvintuotanto / Vs: TOS-maksu
: 30.04.11 - klo:11:12
Laittakaa nyt ihmeessä papereihin veli kaura ja pohto ohra. Vaikea kenenkään sanoa ettei lajikkeet ole sitä mitä on ilmoittanut.
Sikatalous / Vs: Vielä halvempaa lihaa
: 18.03.11 - klo:12:59
Vieläkö joku ostaa Suomen Rehulta rehua.
Ei näy. Välin pitää olla esteetöntä jotta näkyis.
Hommaa suunta-antenni ja tehokkaampi lähetin.
Tuleeko Valion Violaan myös tanskan lippu!
Vapaa sana / Vs: Sotakirveet kaivoon...
: 19.06.09 - klo:22:14
Kuinka suurilla varastoilla meinatte pärjätä yli juhannksen. Ittellä on varattuna tai jäljellä puolitoista laatikkoa keskaria pari jäägeriä ja varmuusvarastossa konjakkia ja kirkasta vähintäänkin riittävästi, jos vaikka pahapäivä iskee tai tulee muuten janoisia vieraita.
no hyvä. tullaan huomenna käymään
Kyllä onnistuu, mutta työsyvyyttä ei voi pitää kovin syvänä, nopeuden kärsimättä. Lisäksi ongelmaksi voi tulla yhdistelmän paino säiliöt täynnä. Etupää voi olla kovin kevyt siirtoajossa. pyri laittamaan kylvökoneen aisa mahdollisimman lähelle tr. tosin tällöin kylvin oikasee eri reittiä kuin jyrsin.
Sikatalous / Vs: Geeni soijaa siilossa.
: 12.04.09 - klo:21:28
Joo Poutun lihaa on kaupan hyllyissä altaat täynnä. Ei sitä siellä olis jollei sitä kukaan ostais.
Sikatalous / Vs: Ilmaista rehua!!
: 10.04.09 - klo:16:28
No ei ole Suomen Rehun hygienia kovin kummoista. Raaka-aineiden vastaanottopisteeseen joutuu talsimaan 5cm paksussa rehujen raaka-ainevellissä, joka haisee aivan törkeelle. Samaan aikaan kolme Moveren miestä istuu kädet taskussa kattomassa kun aineet menee siiloihin, ei luulisi olla suuri työ siivota lattioita. Sama toistuu rehujen noutopisteessä, Kuorma-autosta pois hypätessä joutuu astua paksuun kostiaan rehuvelliin. jollei siinä salmot ynnä muut loiset leviä niin ei missään
Vapaa sana / Vs: MTK/kepu paniikissa
: 04.01.09 - klo:21:58
Yrittäisitte kerrankin ittelle lisää, eikä aina vain toisilta pois. Me C-alueen tuottajat oltiin tukemassa 141 ratkaisussa, mutta nyt te kampitatte minkä pystytte ja vielä europarlamentaarikko ryhmän johtajana.
Tasapuolisuutta??? A ja B alueella ilmoitettiin etukäteen että v 2007 tulee olemaan dekoplauksen laskentavuosi. C alueella asia ilmoitettiin jälkikäteen kun mitään ei ollut enää tehtävissä.
Sikatalous / Vs: Porsaan herkku
: 25.12.08 - klo:13:17
pekoni 90 irto  240e + rahti ja alv
nemi nasu irto 330e + rahti ja alv
Älkää pelätkö, sillä seuraavissa budjettineuvotteluissa c alueelta otetaan tuet pois ja ab viljelijät ovat taas tyytyväisiä.
Eli A ja B alueella on investoitu 90- luvun lopun suurten tuki% aikana. Nyt on C-alueella pakko investoida kovalla rahalla jotta pysyttäisiin edes jotenkin perässä.
Eli vielä kerran jos komissio ei hyväksynyt AB-alueelle sika-ja siipikarjatuotannolle tuotantoon sidottuja tukia niin miksiköhän se sitten olisi hyväksynyt sen C-alueelle ja nyt on vielä kyse tukitasosta kun meiltä leikataan reilusti niin sama täytyy tapahtua myös C-alueella. Minua ei hirveesti yleensäkään kiinnosta mikä se tukimäärä on enemmän minua kiinnostaa se että kun kaikista sikatalouden tuotoista (myös pellon kautta maksettavat kotieläintuet) vähennetään kulut niin viivanalle jää mahdollisimman paljon rahaa.
tasapuolisuutta??? 90luvun lopussa maksettiin A ja B alueelle huomattavasti korkeampia invastointitukiavustuksia sika ja siipikarjarakennuksille. Annettiin jopa takautuvasti, eli jos olit rakentanut ilman tukirahaa niin rahaa sai jälkeenpäin näihin investointeihin, kuivaajarakennuksiin sai avustusta jopa 70%.Tämän rahanhan piti auttaa rakennekehitystä A ja B alueella ja parantaa kilpailukykyä tällä alueella.  Koskahan nämä samat avustukset tulee tänne c alueelle. Lainatakseni edellistä puhujaa, eli kun te A ja B alueella olette saaneet reilusti niin saman pitää tapahtua myös C alueella.
Sivuja: 1 ... 23 24 [25] 26