Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6

Aiheet - Jompero

Kasvintuotanto / Visu valvonnassa
: 19.08.14 - klo:17:19
Ei nyt ihan aukee nettiä plaraamalla, pitääkö valvonnassa olla tulostettu visu esim. 20.4 päivättynä vai millä tuo todistetaan että visua on tosiaan tehty? Kun webwisussa nuo päiväykset muuttuu sitä mukaa todellisiksi päiviksi kun kylvötapahtumia kirjaa
Kasvintuotanto / Valvatti rukiissa
: 18.08.14 - klo:10:51
Pitääkö täystiheä ruis valvatin kurissa vai puskeeko ryökäle läpi?
Kasvintuotanto / Mesikkä suojaviljaan?
: 07.03.14 - klo:22:02
Kuinka nuo mesikät nyt on, nämä kaksvuotiset, sopiiko niitä kylvää apilanurmen kanssa suojaviljaan (ohra) niin että puskee seuraavana kesänä kukkaa vai meneekö siemen haaskuun? Vai hyökkääkö nuo peräti ohran ohi jo kylvökesänä?
Onko kokemuksia?
Kuulostaako tutulta tämä Metsälehden verokeskustelusta klipsitty  ;)

"Suomen on pelastanut kehitysmaan kohtalolta se että täällä metsät ovat suurimmaksi osaksi perheiden omistuksessa eikä suurten korporaatioiden plantaaseja joissa maattomat tekee nälkäpalkalla työt.

Pahasti pelkään että taas tehdään muutoksia jotka vievät asioita ainoastaan huonoon suuntaa. Pahimmassa tulevaisuudessa muutama, ehkä kymmenen suurta yritystä jotka omistavat metsät. MTK:n pitäisi olla valveilla ettei nykyistä toimivaa järjestelmää enää sorkita enempää.

Yritystoimintaa metsillä voi harjoittaa jo nykyiselläkin lainsäädännöllä kannattavasti, jos siihen on halua ja taitoa."

"Minua vain ihmetyttää se että mikä sinua riepoo pienimuotoisemmassa metsätaloudessa? Nimittelet sitä milloin harraste- milloin puuhapalstametsätaloudeksi.
Tämä hyökkäilysi pienmetsätalouden suuntaan antaa sen vaikutelman että olisit ajamassa jonkinlaista pienmetsätalouden kieltämistä tai ainakin vaikeuttamista, että sinulle riittäisi palstoja ostettavaksi. "

Kasvintuotanto / Tuskafestivaali
: 13.09.13 - klo:08:01
Onko ruismaan kyntö aina yhtä tuskaa?  Hapertuuko tuo pahana syksyn aikana kun tuli pitkään sänkeen puitua? Tekeekö korrensääde fälttäämisestä letkajenkkaa vai onko auttaako sateen odottaminen tukkimiseen?
http://www.tornum.se/?p=11056&m=2715

Muistelisin vain että joku on vaahtos vuosi sitten kuinka kuivuri pitää olla reilun kokonen?
Kasvintuotanto / Itääkö vihreä jyvä?
: 18.08.13 - klo:12:14
Mihinä vaihees jyvä tietää olevansa suvunjatkokykyinen?

Toinen kysymys: Pitääkö sertifioioitu taikapöly sekoittaa tos-siemeneen ennen vai jälkeen peittauksen?
Eipä oo tuollastakaan ennen tullu vastaan

http://www.laaksonmetalli.fi/fi/liete/moscha.htm

Onko tuosta agrolaisilla kokemusta, ensimmäisenä tuli mieleen kuluvia osat saatuun hyötyyn verrattuna?
Kasvintuotanto / Persianapilasta siementä?
: 28.05.13 - klo:16:50
Pystyykö ko. kasvista puimaan siementä omaan käyttöön vai onko tuo liian ronkeli Suomen suvelle? Petri tietää ja muutkin saa yrittää  ;D
Onko minkämoisia kokemuksia noista ruiskujen facelift-sähkölohkoista? Agropointilla näyttäis olevan hiukan halvempia kun MV-Agentilla, mutta onkohan tuo Agentin Arag laadukkaampi kuin tuo Agropointin Driver-06 vai pelkästään kalliimpi?
Kasvintuotanto / Rukihille aluskasvi?
: 09.05.13 - klo:15:37
Uskaltaako laittaa? Lähinnä mietin kuivurilaskua jos se rairuoho kasvaa pahoin läpi lakopaikoista, onko loskomärkää sitte? Tuos vain muutamalla lohkolla ikäviä laikkuja mutta ei millään viittis osaa lohkosta tuhotakkaan. Raiheinää jos ripottelis niin kasvais jotain muutakin kuin roskaa mutta pitääkö ottaa viska pois päältä kun tasasempi oras alkaa?
Joku viikko takaperin tarjottiin Malagan reissua, olis vain pitänyt ostaa jotain mielenkiintosesti hinnoteltua koneiden ja tuulilasien pesuainetta. Jututin äijää parinakin päivänä ja lopuksi kerroin etten meinaa lähteä Malagaan

No tänään samalta tehtaalta soitettiin uudestaan ja tällä kertaa olis ollu liput Teneriffalle. Taktiikkakin oli sama, siitä matkasta tarinointi päällimmäinen murhe ja ne pesuaineetkin tuli puheeksi kun erikseen kysyin

Toki molemmat kauppiaat oli kohteliaita ja pelastaa aina päivän kun saa tehdä kiusaa puhelinmyyjille. Mutta monikos on ottanu lipun vastaan?
"Viileitä keliä luvataan aina vaan, lunta on paljon..."  ;)
Metsätalous / Megavatit kiinnoiksi
: 21.03.13 - klo:14:13
Onkos se nyrkkisääntö että megawatin hintax2=kiintokuution hinta? Esimerkiksi 10 eur/MWH niin pinotavarana 20 eur/kiinto? Vai pitääkö kuitupuun kokosella laskia ronskimmin?
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6