Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 19

Viestit - tolasvw

Vapaa sana / Vs: Vääristymiä oikaistaan
: 05.02.17 - klo:21:25
Muuta Helsinkiin, osta vene, osta auto, osta mökki Keski-Suomesta ja hämmästy
Miten olisi jos tuottajahinnat olisi sellaiset että niillä elää
Vedet silmissä nauroin kun tekstiä luki, hyvin kirjoitettu, totta vai tarua sen kananmuna ala yksin tietää. Taitaa olla niin että vieläkin vapaan kanan munia pakataan perusmunien  sekaan noin 30-50% tuotannosta eli 6-10 miljoonaa kiloa
Muut tuotantoeläimet / Vs: pieni kanala
: 15.11.16 - klo:06:43
Varmaan tuolla mittakaavalla kyseeseen tulee tuo viimeinen vaihtoehto, lihaa nykyisissä kanajalosteissa ei munituskauden lopulla ole paljoa. Pitäisi tuoda untuvikot sellaiselta markkina-alueelta jossa kana on jalostettu niin että ensin sitä munitetaan jonka jälkeen sen rehustusta muutetaan niin että se kasvattaa massaa.
Muut tuotantoeläimet / Vs: pieni kanala
: 13.11.16 - klo:19:38
Noilla Reko hinnoilla itse myynnistä kate luokkaa euron kilo- myynnin kustannukset. 1000 kanasta saa ehkä noin 30 kennoa päivässä jos siitä jää noin 50 euroa päivä niin meneehän se harrastuksena mutta ei se kahta ihmistä kestä ajelemassa pitkin maakuntaa.
Ei taida Finderin mukaan eri suoramyyntiä harjoittavien toiminta mitään herkkua olla, toinen juttu on sitten paljonko pystytään myymään verottajan ohi
Mittaat aukon tilaat ikkunat Virosta ja paikallinen kirvesmies laittaa paikalleen säästö noin 2000
Maaseudun tulevaisuuden viikonloppu liitteessä juttu lasten ruuan valmistajasta.
Sanoo suoraan ettei luomutuotteet täytä korkeita laatuvaatimuksia puhtauden suhteen, sisältää liikaa dioksiinia ja raskasmetalleja. Miten nyt näin on? Syyksi kertoo suljetun kierron.
Ota yhteyttä Ari Inkivaara / Alfa Flame Oy niin neuvoo ja myy sopivat laitteet edullisemmin kuin Antti teollisuus
Kasvintuotanto / Vs: Peltovuokra tilanne
: 25.10.16 - klo:16:16
Jos pinta-ala ei ole ihan olematon niin kyllähän tuolla 150 poistolla / ha pitää konekannan aika hyvänä jopa. Traktorit ja puimurit voi vaihtaa noin 5-6 vuoden välein ja muut koneet siinä sivussa sopivin välein.
Virhe ensin pitää olla kysyntä ja siihen vastataan tarjonnalla näin kysynnän kasvu pitää hinnat kunnossa. Jos tarjonnalla yritetään luoda kysyntää joudutaan myymään tuote ja silloin liian usein myynti tapahtuu hinnan kustannuksella.
Ottaisikohan maaseutu tämänkin uutiseksi ensiviikolla
Hakanen on oikeasti ihan fiksu tyyppi noin niinkuin Kepun ja mtkn jäseneksi
Dewaltille suositus täältäkin
Kai se vac boostin juttu enemmissä määrin onkin se pölyttömyys. Kyllä niissä ensimmäisissä ainakin oli niin kova alipaine ettei syöttölaite syöttänyt ennen kuin annettiin jalustaan korvausilmaa
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 19