Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - monic

Multa vois löytyä, oli 2000-luvun alussa vaunukuivurissa kiinni ja sen jälkeen säilytetty katon alla.
Metsätalous / Vs: Metsienmiehet
: 25.01.22 - klo:10:11
Käyppä joskus katsomassa niillä palstoilla niin voi tulla äippää ikävä niillä 13"laipoilla ja takapotku valmetilla juontokouran kanssa. Ne pojaat on laittanut sikäläisen infran pystyyn reilussa 300:ssa vuodessa tyhjästä.
Onko kollekoille tarjottu Fortumin hintatakuu pörssisähkösopimusta? Perusmaksun lisäksi 4,90 €/kk ja sähkön hintaa  0,3 snt/KWh preemio. Hinnan voi lukita minä hetkenä hyvänsä kiinteäksi seuraavaksi kahdeksi kuukaudeksi eteenpäin, sen hetken pörssihintaan. Itsellä pari kertaa vuodessa kulutushuiput jotka sijoittuu korkeamman hinnan ajoille.
En pysty kehumaan kumpaakaan käyttökokemuksiin perustuen. Toki feroxista niitä minulla ei ole. Multiva muistutti enemmän heinäharavaa kuin äestä yhden kevään käytöllä. Hermot oli koetuksella moneen kertaan. Nyttemmin asia on korjaantunut eli olen saanut kapistuksen myytyä! Tehtaan puolella ei oikein oltu hereillä vaikka asiasta reklamoitiin. Ug olen puhunut.
Mitä eroa on Valmet merkkisillä traktoreilla ja haulikoilla? Haulikot eivät laukea.
Multivan huoltomiesten kiireistä sen verran kokemusta etteivät vuoteen saaneet mitään aikaiseksi. Johtopäätös meidän tilalla oli ettei tarvita koko konemerkkiä. Kouluarvosana vanhalla asteikolla 4. Kone topline Super xl
Itse taannoin lupasin lähettää vastaukset postiennakolla johon on liitetty lasku satoarvioon käytetystä ajasta. Eivät olleet halukkaita ottamaan vastausta vastaan. Lisäksi kyselin sanktion määräytymisperusteita ja koska viimeiseksi niitä on annettu. En saanut vedenpitävää vastausta. Rupeaa tämä ilmaisen työn tekeminen kyrsiin pikkuhiljaa kun näitä kyselyjä tulee kohta joka viikko. Olen tuotteistanut (korvaus työstä) omalta osaltani tilastotieteilijöiden avustamisen joskin kysyntä on ollut vielä hiljaista kuin huopatossutehtaalla.
Ottakaa paikallisen metsästysseuran kanssa palaveri jossa kerrotte ongelmasta ja pyydätte toimenpiteitä asian ratkaisemiseksi. Jos palaverin lopputulos ei miellytä ja oikeasti haluatte tehdä asialle jotain niin helpoin sekä ennenkaikkea laillisin tapa on seuraava. Kerätkää yhtenäinen yli 500 ha alue jonka maanomistajat ovat valmiita vuokraamaan osaavalle peuranmetsästysseurueelle. Nykypäivän välineillä pyydätte tarjouksia homman hoitamiseksi.  Eli "kilpailutatte" halukkuuden peuranmetsästykseen ja samalla varmistatte peurakannan verotuksen kohdentamisen kyseiselle alueelle. Vastikkeellista tästä toiminnasta on vaikeaa saada mutta eikö ongelma ole enemmänkin tuhot kuin raha. Tällä toimintamallilla ei saa kuluvalle metsästyskaudelle mitään aikaiseksi mutta jo ensi syksylle. Metsästyksellä ei voi koko peurakantaa poistaa pysyvästi mutta sen saattaminen tasolle jonka kanssa pystyy elämään on mahdollista.
Sivuja: [1]