Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 493

Viestit - Puuha-Pete

Vapaa sana / Vs: Vipinää palstalle
: 12.02.20 - klo:06:11
Morjens,

Saanko liittyä joukkoonne?
Kyllä keppuleilla on vaikiaa. Pitää muistella viime vuosituhannen sanomisia. Väykky onneksi pelastaa.

Juu, onneks meillä persuilla on helppoa 🙂

Tiesin et heti kun heittää piskille luun, niin wannabe-leikkikokkarit ovat aivan hiilenä 😁😁😁
Sanoja on varmasti kokoomuslainen. Joko Iiro Viinanen tai Pertti Salolainen. Lukitsen vastauksekseni Viinasen.

Mää olen aina sanonut, että Syyllinen on saitin fiksumpia tyyppejä. 🙂

Eli osui ja upposi kertaeitolla: Iiro Viinanen, Kokoomus.

VeetiEemelin vastausta odotellessa...

Empun kalju varmaan oikein kiehuu kiukusta, kun on bannissa eikä pääse ulvomaan kepu-MTK-Sipi-tundra - litaniaansa😁😁😁😁😎😎😎
"Maataloudesta pitää kunnolla leikata. Maajussit varmaan suuttuvat, mutta eihän meidän puolueella ole kuin 14% kannatus heidän keskuudessaan, että antaa mennä vain. Sillä ei ole puolueelle me mitään merkitystä."

Kuka on sanonut näin ja mistä puolueesta sanoja on?
Vapaa sana / Iltalukemista
: 09.02.20 - klo:20:30
Yöpöydällä uusin hankinta, Atso Haapasen "Sisällissodan 1918 unohdetut taistelut"

Mielenkiintoinen opus.

Kertoo mm. punakaartin päälliköitä. Ensimmäinen ylipäällikkö Ali Aaltonen erotettiin virastaan juopottelu vuoksi. Hänen seuraajakseen tuli Eero Haapalainen, joka myöskin erotettiin myöhemmin juopottelu vuoksi. 😁😁😁

On siinä Sepeteukselle sankareita... 😁😁😁
Vapaa sana / Vs: Taas huijataan maalaisia
: 09.02.20 - klo:20:21
https://yle.fi/uutiset/3-11196345

Rutiköyhiä ja olemattomia yhtiöitä, rahan lähde arvoitus – tällainen on Mänttä-Vilppulan jättihankkeen salaperäinen rahoittaja
Italialainen Osanna Group lupaa kylvää satoja miljoonia euroja rakennus- ja matkailuhankkeisiin Suomessa. Ylen selvityksessä konsernin todellisesta toiminnasta löytyy vain vähän näyttöä.


Heh heh, taas apinoita koijataan eli maalaisia huijataan. Muistetaan se taannoinen Hämeenlinnaan suunniteltu euroopan suurin autokauppa. Onko nämä suomalaisten pikkukaupunkien kaupunginisät näin helposti vietävissä?

Minkäs sille voi että ootte niin ***** tyhmiä. Kaikki Wincapitat, Nigerialaiset prinsst jai jussi halla-ahot uppoo kuin vanhaan ihmiseen.  ;D ;D ;D ;D

Uppoo kuin kolmimetrisen Hankmon lapioterä saviseen vuokrapeltoon. 😁😁😁
Vapaa sana / Vs: Tapahtui C-alueella
: 09.02.20 - klo:20:18
;D huh huh nauru ei meinaa loppua

Samoin .  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Tuota viimeistä kohtaa esinahoista nimittäin vois soveltaa erääseen neuvojaan .  ;)

Jouniiii... 😁😁😁
Vapaa sana / Vs: Kulmuni.
: 09.02.20 - klo:13:39
Miksi vanhat puolueet pysyisivät ikuisesti pinnalla ? Italiassa 2018 parlamenttivaaleissa 5:n tähden liike liki 33 %, pohjoisitalialainen paikallispuolue Lega 17 %. Hjalliksen LiikeNytin ongelma on minun mielestäni se, ettei Hjallis puhu politiikkaa, vaan lähinnä mukavia tuubikanavallaan (tässä on mun uusi mersu jne.).

Kuka pystyy ottamaan tosissaan miehen, joka tuhlasi perintörahansa ja elämäntyönsä hetkessä myymällä sen ryssille, pyöreään 1500 euron hintaan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
Vapaa sana / Vs: Hesari.
: 09.02.20 - klo:13:36
Tämä viherkoohkaaminen sataa täysillä Persujen laariin. Ei kukaan susirajalla paljon autoa käyttävä äänestä sen paremmin kepuja kuin demareitakaan, kun kumpikin kumartaa vihreille niin, että persevako vilkkuu muille.

Persevaon vilauttaminen Pekka Haavistolle tai Oras-Suihku Tynkkyselle saattaa johtaa AIDSin ensioireisiin.

Niin...mitkä ovatkaan AIDSin ensioireet?

No:

1) Kuuma huohotus niskassa
2) Viiltävä kipu perseessä.

🤣🤣🤣
Vapaa sana / Vs: Kulmuni.
: 09.02.20 - klo:10:42
Kommarit menköön istumaan Kremliin.

Tai Eijan keijupuutarhaan.
Vapaa sana / Vs: no huhhuh!
: 09.02.20 - klo:10:39
Niin kauan kun on ihmiskuntaa, on myös suunnatonta tyhmyyttä.

Kuten esim. vihreät.

Ja Sepe.
Vapaa sana / Vs: Sipille ovea
: 09.02.20 - klo:08:56
Lainaus käyttäjältä: Sipiteus - That's so true...  8)

Totta joka sana. 😁🎅🤶

SetaZeus...🤣🤣🤣
Vapaa sana / Vs: olipa taas..
: 08.02.20 - klo:21:30
Hapankaalille ja mahorkalle sekä Ladan vaihdelaatikkoöljylle.

Sepe tietää, vaan ei nyt kerro, kun on bannissa.
Vapaa sana / Lindströmin Curre
: 08.02.20 - klo:19:46
Tulipa tuossa luettua muutamakin lätkäaiheinen kirja...Jere Karalahdesta, Marko Jantusesta, Heikki Riihirannasta, Jarkko Ruudusta ja Timo Jutilasta kertovat opukset.

Pitää ottaa yksi asia esille, josta on kuiskaillen huhuna puhuttu, mutta jonka kirjat nyt vahvistavat erittäin selvästi:

Curt Lindström oli itse asiassa melkoinen törppö ja se, että hän sattui olemaan valmentajana juuri 1995 kultajoukkueelle, oli kyllä vääryys oikeasti päteviä valmentajia kohtaan.

Curre oli pelitaktisesti tosi alkeellinen, taktinen tietämys oli lapsenkengissä ja ilman apuvalmentajaa pelitaktiikat olisivat olleet junnutasoa.

Curre tuli kuuluisaksi omaperäisistä ohjelmanumeroidensa järjestämisestä pelaajille näiden välipäivinä, mutta itse asiassa pelaajat inhosivat näitä ohjelmanumeroita. He olisivat halunneet levätä, pitkä kausi oli takana ja jokainen lepopäivä oli tarpeen.

Kerran tää ruottalainen idiootti vei joukkueen veneilemään merelle, vaikka kova myrsky oli päällä. Pari pelaajaa vilustui pahasti, mutta onneksi kukaan ei kuollut, vaikka vaara oli melkoinen.

Varsinkin jotain fucking ratsastuspäivää joukkue inhosi oikein tosissaan.

Se, että Suomi voitti 1995 johtui kahdesta seikasta 1) Suomella oli muihin joukkueisiin nähden tosi hyvä joukkue 2) suurin osa muista joukkueista sattui osallistumaan kisoihin aivan luokattoman huonolla joukkueella. Yleisesti puhutaankin Globenin 1995 MM- kisoista maailmalla ns. välikisoina.

Suomi voitti 1995 valmentajastaan huolimatta, ei valmentajansa vuoksi.

Kaikissa Seuraavissa kisoissa Linströmillä heitti iso remmi sitten tosi pahasti, kertoo joukkueenjohtaja Riihiranta kirjassaan. Äijää kiinnosti juhliminen ja ryyppääminen yökerhoissa, ja sarvi suorassa tuo puolivälissä kuuttakymmentä ikävuottaan oleva elostelija juoksi parikymppisten naisten perässä. Yhteenkään joukkueenjohdon valmennuspalaveriin päävalmentaja ei osallistunut viimeisissä kisoissaan!!! Siinä kakkosvalmentaja ja joukkueenjohtaja olivat ihmeissään, kun päävalmentaja ei tullut ottelua edeltävään taktiikkapalaveriin ollenkaan, vaan juoksi yökerhossa suoro kourassa pikkup1llujen perässä kännissä.

Pahoja kömmähdyksiä tuli peleissäkin. Eräässäkin ratkaisuottelussa Curre jätti viimeisessä ylivoimassa Selänteen penkille istumaan. Ja Suomi hävisi ja putosi jatkosta. Kun lehdistö kyseli häneltä että minkä v1tun takia et ottanut Teemua kentälle siihen ylivoimaan, niin nolona mies selitti,  tosin rehellisenä, ettei hän ollut muistanut, että meillä on Teemu joukkueessa.

Lukeminen kannattaa aina.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 493