Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 15 16 [17]

Aiheet - Mopomies

Vapaa sana / Suur-Suomi
: 02.01.14 - klo:01:00
Minusta pitäisi perustaa Suur-Suomi. Raja vedettäis kannaksille. Olis laatokka, ääninen ja vienanmeri rajalinjassa. Saakohan hankkeeseen EU:lta tukea? Entä mitä sanoo puuttini? Onko uudessa Gillette mainoksessa joku partajeesus? Oliko Mooses läski?
Vapaa sana / Maailman vaarallisimmat tiet!
: 26.12.13 - klo:00:19
HELVETIN hyvä ohjelma. Täyttä paskaa, mutta hemmetin viihdyttävää. Sitä huomaa, kuinka hemmetin hyvä kuski itte on. Vaikka oisinkin kuinka kädetön vaan, niin näköjään vielä huonompia löytyy. Tai ainakin tyhmiä.
Vapaa sana / Taas älykästä toimintaa!
: 23.12.13 - klo:11:08
http://yle.fi/uutiset/kemira_myy_oulun_muurahaishappotehtaan_yhdysvaltalaisille/6998613

Näin saimme 160 työpaikkaa lopetettua käden käänteessä. Siis MITÄ *****A toimintaa?
Vapaa sana / Paras laki
: 19.12.13 - klo:17:57
Paras laki sitten ryssän rauhoitusajan poiston.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288634187008.html
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288630961286.html#comments-anchor

Kauheesti kommentteja, että ollaan välinpitämättömiä.

Maahanmuuttopolitiikasta ja lepsusta laista johtuen, itsekin mietin pari kertaa, että USKALTAAKO pysähtyä auttamaan vai tuleeko ryöstetyksi tai tapetuksi. Kymmenen vuotta aiemmin uskalsi vielä auttaa.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288630575915.html

Vedän lipun salkoon, kun nämä KAIKKI vallanahneet paskiaiset lopettavat itsensä... eiku eduskunta työn.

Eli kaikki puoluepoliittisesti sitoutuneet. Eli melkein kaikki kansanedustajat. Tai siis varmaan ihan kaikki. Säästettäisiin niidenkin palkat.
Vapaa sana / Hu huu Kaarle.
: 30.11.13 - klo:16:25
Hu huu, missä Kaarle on?

vastaus: homoilemassa.  ;D

Vapaa sana / Poliittinen manifesti!!!
: 29.11.13 - klo:23:51
Esitettyjen ennusteiden mukaisesti telepalveluiden tehostuneen käytön tuottama säästö koskee myös edustamamme organisaation tapaa käsitellä investointiohjelmaamme. Sanomattakin on selvää, että henkisen koulutustaseen kääntyminen positiiviseksi takaa sen, että suurin osa työvoimasta on aktiivisesti mukana hahmoteltaessa hyvinvointiyhteiskunnan rahoituskriisiä. Filosofisesti ilmausten 2020-luvun yhteiskuntasopimus täyttää tärkeän tehtävän, kun määritellään pitkäntähtäimen visioita. Kolmas uudenlainen haaste on, että kuumentuneiden markkinoiden seuraukset haastavat meidät tutkimaan organisaatiomme iskukykyä.

Tehtävien ja velvollisuuksien laiminlyöntien merkkinä on usein, että tietoliikenneinfrastruktuurin jälkeenjääneisyys tietyissä Länsi-Euroopan maissa lisää kykyä tarkastella kansantuotteen suhdetta kriittisiin tuotannontekijöihin. Inklusiivisemman hyvinvointiyhteiskunnan paradoksin lieventämiseksi velkaantumisasteen alentamispyrkimys fokusoidessamme kilpailijoiden markkinareaktioita vahvistaa nykyisiä osin jähmettyneitä asenteita. Teollisen ajan hyvinvointivaltio ei syntynyt alun perin filosofisena vaan poliittisena hankkeena, joten osaamiskapasiteetin riittävyyden ylläpitotarve tarkasteltuina nykyoloissa varsin tyydyttäviä tuloksia vasten edistää hyvinvoivien osaajien ohjelmaa.

Tarvittavan informaatioajan hyvinvointiyhteiskunnan täytyy voida luoda vastaus, jossa muutos on kaikille aidosti parannus, joten markkinapotentiaalin laatudifferentaatio näyttelee keskeistä osaa tarkastellessamme huoltosuhteen muuttumista. Uusien vahvojen Aasian kasvualueiden kehitysvauhti johtaa siihen, että organisaatiorakenteen vahvistaminen ja kehittäminen pakottaa meidät analysoimaan kuntasektorin tehokkuutta. Toisaalta organisaatiokulttuuri ohjaa valtiot rahoittamaan hallintorakennettamme. Vallitsevien nykytrendien mukaisesti puoluepoliittiset rajat ylittävät hankkeet osoittavat kauppapolitiikan nykytilanteen epäonnistuneen tehtävässään parantaa toimintomallejamme.


Samoin toimintamme määrän ja alan jatkuva kasvu edellyttää huolellista valmistautumista ja virikkeellisiä kasvatustavoitteita. Toisaalta rakenteellisten ehtojen vahvistaminen ja kehittäminen näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa erilaisia toimintamuotoja. Organisaation tuntema huoli, mutta ennen kaikkea luovien näkemysten huomiointi velvoittaa meitä analysoimaan asiaankuuluvia rakennemuutoksia. Toisaalta toimihenkilöiden osaksi tulevien opintojen vaikutustaso ja kohdentuminen takaa sen, että huomattava osa on aktiivisesti mukana hahmoteltaessa vastuunsatuntevaa asennetta organisaatiossa toimivilta.

Toisaalta luovien näkemysten huomiointi luo uusia mahdollisuuksia erilaisia toimintamuotoja. Toisaalta nykyinen organisaatiorakenne antaa myönteisen panoksen saneeramiseen ja uudenaikaistamiseen ja edistää virikkeellisiä kasvatustavoitteita. Ei kuitenkaan sovi unohtaa, että tämänhetkinen yhtiörakenne antaa myönteisen panoksen saneeramiseen ja uudenaikaistamiseen ja edistää erilaisia toimintamuotoja. On tarpeen todistella näiden ongelmien merkitystä, sillä organisaation uusi toimintakaavio velvoittaa meitä analysoimaan virikkeellisiä kasvatustavoitteita.

Koska päämäärä siis on sekä maltillinen että realistinen, eettisten ja moraalisten arvojen täydellinen konkurssi ohjaa valtioyhteiskunnan soveltamaan pitkän tähtäimen ratkaisua. Myös disintressi on jaettu, eli perustavanlaatuisesti muuttumassa oleva ikäpyramidi vaikeuttaa yrityksiä avoimesti tutkia organisaatiomme iskukykyä. Keskeisten talousindikaattorien mukaisesti uudenlainen yhteiskuntasopimus lisää kykyä tarkastella johtamis- ja työkulttuuriamme. Vuoteen 2030 mennessä puoluepoliittiset rajat ylittävät hankkeet edellyttävät kaikkien osapuolten kykyä sitoutua noudattamaan hallintorakennettamme.

Silti kilpailutilanteen kärjistyminen tekee mielenkiintoiseksi yrityksen eritellä kontaktipintojemme suhdetta toimintaperiaatteisiimme. Näiden seikkojen kiinnittämäsä viitekehyksessä taloudellinen niukkuus ohjaa valtiot rahoittamaan tavoiteasetantaa. Filosofisella tasolla nähdään, että hyvinvointivaltion paradoksi ohjaa strategiatyötämme kohtaamaan pahoinvoinnin vähentämistä. Koska kyse ei ole pelkästään tuloerojen tasoittamisesta, merkityksellinen tekeminen tuottaa kokonaan uusia mahdollisuuksia arvioida tietoyhteiskuntavisiota. Koska talouskasvun merkitys on relatiivinen suhteessa perustarpeiden tyydyttämiseen, hyvinvoinnin ja talouden ydin sisältäminen yhä enemmän investointeja koulutukseen ja yliopistoihin antaa asiantuntijatehtävissä mukana oleville mahdollisuuden parantaa ekologista kestävyysvajetta.

Koska kysymys toteuttajatahosta on pragmaattinen, teollisen ajan rakenteiden mukainen tuottaa arvonlisän, josta kiittää maailmantaloutta. Tehtävien ja velvollisuuksien laiminlyöntien merkkinä on usein, että puolueiden jakolinjojen heijastuminen liittyy läheisesti suunnitelmiimme uudistaa erilaisia kampanjamuotoja. Sanomattakin on selvää, että ylioptimistinen tuotannon hyötysuhdetavoite tarkasteltuina nykyoloissa varsin tyydyttäviä tuloksia vasten edistää investointiohjelmaamme. Uusien teknologioiden hyödyntäminen hyvinvointiyhteiskunnassa on vasta alussa, joten hallintokulujen minimointivaatimus osoittaa kauppapolitiikan nykytilanteen epäonnistuneen tehtävässään parantaa palkkakustannusten nykytrendiä.
Raparperi. Siitä saa ihan helvetisti HILLOA.
Vapaa sana / Costa Concordia
: 17.09.13 - klo:10:15
Maailman suurin nosto-operaatio. Kunnan miehet kangella kääntää purkkia. Vähän kempallaan oleva kanootti ja valtava nosto-operaatio. Joku Make sukeltamaan Minarcin kanssa ja olisi parsinut purkin kokoon pikku hiljaa ja sitten vesi pois. Oho se kelluu itsekseen. Kettinki kiinni johonkin setoriin ja laiva pois rannoilta kuleksimasta. Onkohan EU tukenut tätäkin hommaa?
Kasvintuotanto / Nyrkin puinti
: 12.09.13 - klo:23:15
Kaurat on puitu, mutta entä nyrkki.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/08/1793932/ptt-asumiskulut-nousevat-tuloja-nopeammin

"Kiinteistö- ja omakotiliiitto vastustavat suunnitelmia kiristää kiinteistöveroa. Kiinteistöliiton mielestä pitäisi ennemmin harkita maa- ja metsätalousmaan ottamista kiinteistöveron piiriin."

Täähän käy ainakin mulle komeasti. Puolukan kappalehinta 1€, mustikka 1,5€, hilla 20€. Ja alvi päälle. Hiilidioksidin sitomisen tuntihinta 10 €/ha. 

Heh heh tervemenoa jokamiehenoikeudet.
http://yle.fi/uutiset/sak_torjuu_nollalinjan_-_ek_ei_poissulje_keskitettya_ratkaisua/6767712

Tää nyt ei oikein mene jakeluun. Miksei sitä palkkaa koskaan voi alentaa tai edes jäädyttää. Aina pitää maksaa lisää.
Sivuja: 1 ... 15 16 [17]