Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 18

Aiheet - Mopomies

Vapaa sana / HUPS.
: 20.04.21 - klo:09:41
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007929700.html

Vihreiden juhlat jatkuvat. Omassa pienessä kuplassaan.
Vapaa sana / Hyväveli ja korruptio
: 16.04.21 - klo:12:48
Kun piha on täynnä paskaa, miksi ei myytäisi sitä.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.1371330

Kattokaa meitä kun me ollaan niin hyviä.
Vapaa sana / Ollikais Make
: 07.07.20 - klo:14:36
Onko tässä hyvä esimerkki katkeruudesta, kostonhimosta tai narsismista? Jokainen voi itse arvioida.

https://www.talouselama.fi/uutiset/asiantuntijat-tyrmaavat-oljylammittaminen-biopolttoaineella-ei-ole-realistinen-vaihtoehto-nain-paljon-siirtyminen-toiseen-lammitystapaan-maksaa/31cc13a0-8eba-4762-8cde-367cec73281e


https://fi.wikipedia.org/wiki/Markku_Ollikainen


"Ollikaisen edustama Ilmastopaneeli on valtioneuvoston nimittämä tieteellinen ja riippumaton asiantuntijaelin, joka antaa suosituksia hallituksen ilmastopoliittisen päätöksentekoon."

En oikein usko, että kyseessä olisi kauhean riippumaton tai puolueeton instituutio, jos johdossa on kommunistikorven kasvatti. Ja ottaen työura huomioon, aika suppea on näkökulma.

Noin suurta vihaa maaseutua kohti löytyy vain harvalla. Maajussit tuhoavat itämeren, puuta ei saa polttaa ja jos polttaa, siitä pitää maksaa veroa kaupunkilaisille. Jotta he voivat huoletta polttaa kivihiiltä. Olisi hauska laittaa ukko istumaan nojatuoliin ja kysyä, mitä pahaa sulle on tehty siellä böndellä.

Toisaalta, kun aika harva poliitikko ottaa kantaa Markun mielipiteisiin, näyttäisi siltä että hänelle on annettu vaan paikka, josta voi hypätä eläkkeelle. ;D
Vapaa sana / Neuvostoliitto oli oikeassa.
: 21.06.20 - klo:11:53
Neuvostoliitto oli oikeassa sodan aikana, kun pommitti Suomen kaupunkeja. Sen tarkoituksena oli vain lopettaa rasismi Suomesta tuhoamalla rakennukset, jotka neekeriorjat olivat rakentaneet.

https://twitter.com/i/status/1273605110204170241

Ainoa haittapuoli näissä on se, että heidän kommellukset maksetaan usein verovaroista, joita kaikki maksavat. Koska hyvänä puolena nuo asuvat pääosin pääkaupunkiseudulla. Verojen kiertoa pitää helpottaa kaikille siitä kiinnostuneille.
Vapaa sana / Verenpainelääke.
: 17.06.20 - klo:14:41
Jotkut alhaisesta verenpaineesta kärsijät voivat lukea vasemmistonuorten mielipiteitä patsaista.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cbb7a328-eec0-4829-82b1-77526af3f60a

Joku oikein rasisti ja höpsö voisi läpsäistä kiivastuksissaan asian esittäjää. Varsinkin kun on niin suomalainen nimi ja värikin on olemassa.Vasemmistolaisesta näkökulmasta Mannerheimi on kyllä kiistelty hahmo. Ja samoin joku muu voisi ajatella punakoneen pojistakin, joista on patsaita Suomessa.

Vapaa sana / Pitäisi räjäyttää.
: 16.06.20 - klo:15:12
Onko tullut h-hetki, kun toimistotkin räjäytetään?

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8c2416e9-69ff-48dd-8d00-879652bbff00

Räjäyttämällä asiat selviää.
Vapaa sana / Palme.
: 10.06.20 - klo:11:32
Suomen pitäisi ottaa oppia Ruotsista. Kyllikit ja Boodomit ratkaistaan helposti niin, että tekijä on jo kuollut.

Näin säästetään resursseja. Salaliittoteorioita ei koskaan voida ratkaista, mutta niistä voidaan tehdä holiwuudleffoja isolla rahalla. Jotain hyötyä.
Vapaa sana / Musta päivä.
: 03.06.20 - klo:13:40
Kun nyt Ylen aamun jälkidigissä leimattiin kaikki sellaiset moukiksi ja melkein rasisteiksi, jotka eivät jaa sosiaalisessa mediassa mustia ruutuja ja vielä tarkasti määritetyillä hästägeillä, pitää myös agrossa olla ketju tälle suurelle kansainliikkeelle.

Valitettavasti en tiedä asiaan liittyviä hästägejä, mutta mustan ruudun osaan ehkä linkittää.Ja näin voimme huomenna herätä uuteen aamuun ja todeta, kuinka paljon parempi paikka maailma on. Enää ei poliisit tapa tai mulkut polta ja hajoita yhtäkään kaupunkia. Eikä myöskään tapa yhtään poliisia.

On se kumma, miten yhdellä ruudulla on vaikutusta.
Vapaa sana / Onko aihetta hakata?
: 29.05.20 - klo:20:33
Tuolla ameriikoissa poltetaan kaikki mikä liikkuu ja ei liiku, kun joku ukko menetti henkensä.

Kysymys kuuluukin, onko aihetta hakkaamiseen vai ei. Pitäisikö värikkäiden ihmisten hiukan myös katsoa peiliin?

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006524019.html

Tuskin mahdollinen viha neekkereitä kohtaan johtuu vain naaman väristä.

Peiliin näiden mestareiden pitäisi myös katsoa. Ja kunnon valot päällä, ettei näy vaan hampaat ja silmät. ::) :o :o :o :o :o ::) ::) ::) ::) ;D 8)
Suomessa poliisi ystävällisesti nöyristellen pyytelee ihmisiä hajaantumaan, jos porukassa ollaan liian tiiviisti. Toimiiko se? Ei toimi.

Hakkaamalla ne asiat selviää.

https://www.riemurasia.net/video/Pysykaa-kotona/223697

 ;D ;D
Näin Höyryä muistellen, palaa mieleen ajat jolloin ihmiset kuuluivat rotuihin muiden nisäkkäiden tavoin.

https://www.youtube.com/watch?v=JgGDt9j6VDE

Ei tullut mieleenkään, että olisi tunnustettu minkäänlaista rasismia. Aikakauteen kuuluivat kuitenkin stereotypiat, joita yleisesti kohdistettiin oudonvärisiin ihmisiin. Se ei kuitenkaan aiheuttanut välitöntä väkivaltaista yhteenottoa rotujen välillä. Oli toisaalta vielä aika, jolloin oli vain kaksi uhkaa. Itä ja länsi.

Ameriikan ihanissa yhdysvalloissa, rotujuttu on selvä. Valkoinen hakkaa aina mustaa tai muuta värillistä ja siitä seuraa kamala mekkala. Osin varmasti johtuu hillbilly-kulttuurista. Ja taas osa johtuu ihan oikeasta syystä.

Suomessa romanit, somalit ja muut erikoiseläjät ovat varmaan siten kokoajan väkivaltaisen hakkaamisen ja huitomisen kohteena. No ei välttämättä. Olisiko kuitenkin niin, että häiriökäyttäytymistä rotujen välillä aiheuttaa ennemminkin se tummempi osapuoli? Voi olla tai sitten ei.

Korona-aika on näyttänyt, kuinka tasapaino järkkyy sen yhdennentoista ryssän ilmestyttyä estraadille. Kun menee hyvin, voidaan luoda omaa mielikuvaa todellisuudesta ja rakentaa tulevaisuutta oman filosofian perustalle.

Maailmankaikkeus on raaka, ilman etiikkaa, ilman moraalia. Sen perustalle ihminen yrittää luoda ihanneyhteiskuntaa.

https://areena.yle.fi/1-50282027

Huonosti kävi maoille ja muillekin. Tämänkin dokumentin syvien rivien välistä voi lukea, millaisiin ihmisiin esim. viherhörhöys kulminoituu. Onko tarkoitus mennä eteenpäin, tutkien samalla ympärillä olevaa universumia vai lyödä hanskat tiskiin ja aloittaa liito-oravien papanoiden suojelu?

Monissa asioissa ideologia luo totuuden. Pitäisi kuitenkin ymmärtää, että totuus on vain sen hetkinen tasapaino.
Vapaa sana / Elmeri Veitsenterä kertoo...
: 15.04.20 - klo:13:53
Tunnettu extreme-seikkailija Elmeri Veitsenterä kertoo uusimmassa kirjassaan seikkailusta, joka koitui melkein hänen kohtalokseen.

10-vuotta sitten Elmeri lähti maastoautollaan kohti pohjoista Suomea, jossa hänen päämääränään oli syvimmät korvet ja kairat. Hän tiesi, että jossain vaiheessa auto on jätettävä tien varteen ja matkaa on jatkettava jalkapatikassa. Elmerillä oli varattuna sissimuonaa 4 kk:n reissulle ja kaiken piti näyttää hyvältä.

Hän oli samoillut erämaita n. seitsemän viikkoa, kunnes tunsi itsensä sairaaksi. Jokin oli vialla. Elmeri oli syönyt maasta paikalliseen tapaan jäkälää ja sai siitä verenmyrkytyksen jostain syystä. Hänen vasen jalka oli aivan kuoliossa ja hän arvelikin, että nyt noutaja tulee.

Hän raahautui korkean tunturin laelle, jotta joku satelliitti tai lentokone huomaisi hänen avuntarpeensa. Radiot ja puhelimet eivät noin kaukana korvessa kuulunut ollenkaan.

Tunturin laelta hän näki n. kilometrin päässä olevan maitotilan, jonka isäntä tarjosi helikopterikyydin lähimpään sairaalaan. 10 tunnin helikopterikyyti oli raastava.

Vaikeudet alkoivat hänen kotonaan, kun helikopterista tarttunut paskanhaju ei lähtenyt vaatteista irti. Hän joutui lopulta polttamaan vaatteensa ja pesukoneen, jotta elämä palautuisi taas ennalleen.

Jos hän olisi tiennyt, mitä tästä seikkailusta seuraa, hän ei olisi koskaan lähtenyt siihen helikopterikyytiin.
Vapaa sana / Sorkka tarvitsee apulaisen...
: 22.02.20 - klo:18:30
Kevennetään vähän näin talven myrskyissä.

Sorkalla on työpaikkailmoitus apulaisesta Mies ja Mulli -lehdessä. Sitä on MHN -lehdessä (Martta Hella ja Nyrkki) kritisoitu sovinistisena.

Haetaan "sorkan hoito" apulaista. Päätyötehtävänä on sorkan hoito. Toimenkuvaan kuuluu myös sihteerin "työt". Aikaisempaa työkokemusta ei tarvitse olla, eikä ceeveitä tai muitakaan tarvitse lähettää. Olet toimeen tarttuva, etkä pelkää sorkkaa. Sukupuolella ei ole väliä. Haastattelukutsut lähetetään ennakkotietojen perusteella. Naisten pitää laittaa kokovartalokuva hakemukseen. Miesten ei tarvitse lähettää edes hakemusta. Terveisin sorkanhoitaja Sorkka.

Tämä ilmoitus on kuitenkin todennäköisesti fiktiota.
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/tilaajille-7.140698?aId=1.784355

Kun on tiedossa vastaus, niin sille pitää tehdä tutkimus. Eihän tällaista muutoin tutkittaisikaan. Nykyään tutkimuksilla on usein ideologinen lähtökohta. Ei tieteellinen.

Hiilitaseen tutkimisella saadaan erilaisia tuloksia. Esim. tässä tutkimuksessa viherhöppänä osoittaisi, että kuinka lyhytaikainen hiilensidonta on. Ja siksi hiilensidonta tällä menetelmällä on hömppää.

Se on kuitenkin selvää, että apilat sun muut sitovat typpeä, joten onhan se säkkitavarasta pois. Ja näin säästyy esim. maakaasua.

Kuitenkin tässä tutkimuksessa pitäisi mainita, että "sidottu" hiili on suurimmalta osin lyhyessä kierrossa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 18