Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 543

Viestit - Mopomies

Varmaan glyfottaisin puskat ensin ja murskaisin ne sitten joskus. Suoraan varmaan kylväisin ilman mitään risujen keräilyä olettaen, että  maata vasten kaikki on murskattu.
Kasvintuotanto / Vs: Ruis / Vehnä maat
: 08.07.20 - klo:14:40
En tiedä peehoosta, mutta mulla on keveillä mailla kaikki yli seiskan, joten mangaanin puutos on varma ilman lisä mangaania. Varmaan populaatioruis olisi paras kokeilla, mutta hinta taas on mitä on. Helpottaahan nuo syyskasvit tosi paljon viljelyä, mutta omat haasteensa niissäkin on. Vesi nyt ei saisi seistä pellolla ja talvi sitten tekee omat taikansa. Jos maan vesitalous ja rakenne on kunnossa, niin aika hyvin niistä pelloista on satoa saanut.
On se neste helpompi polttaa kattilassa ja tehdä lämpöä, kun annostelu on helppoa. Ja huolto on helppoa ja käytettävyys helppoa.

Vikaherkemmät härvelit rasittavat jokapäiväistä rutiinia ja jos talo on tyhjä vaikka talvellakin päiviä (ihmiset ulkomailla työmatkalla tai muuten), kännykän piippaukset eivät ole mukavia.

Vaihtoehtona tietenkin olisi sähköllä tehty lämpö, joko suoraan tai pumppuja hyväksi käyttäen. Vesikiertolämmityksessä pumppu on ehkä välttämättömin. Kaukolämpö on helppo, kun sitä tulee jostain muualta putkella.

Lämmitysmuodon vaihto väkipakolla on sairasta ja sellaista ehdottavat dosentit ja muut tentit pitäisi räjäyttää. Varsinkin, jos on kyse eläkeläisistä. Jos öljyn hinta nousee pilviin, markkinat kyllä lopettavat öljylämmityksen automaattisesti. Näin tuskin ilman veron kiristystä tapahtuisi ihan heti.
Vapaa sana / Ollikais Make
: 07.07.20 - klo:14:36
Onko tässä hyvä esimerkki katkeruudesta, kostonhimosta tai narsismista? Jokainen voi itse arvioida.

https://www.talouselama.fi/uutiset/asiantuntijat-tyrmaavat-oljylammittaminen-biopolttoaineella-ei-ole-realistinen-vaihtoehto-nain-paljon-siirtyminen-toiseen-lammitystapaan-maksaa/31cc13a0-8eba-4762-8cde-367cec73281e


https://fi.wikipedia.org/wiki/Markku_Ollikainen


"Ollikaisen edustama Ilmastopaneeli on valtioneuvoston nimittämä tieteellinen ja riippumaton asiantuntijaelin, joka antaa suosituksia hallituksen ilmastopoliittisen päätöksentekoon."

En oikein usko, että kyseessä olisi kauhean riippumaton tai puolueeton instituutio, jos johdossa on kommunistikorven kasvatti. Ja ottaen työura huomioon, aika suppea on näkökulma.

Noin suurta vihaa maaseutua kohti löytyy vain harvalla. Maajussit tuhoavat itämeren, puuta ei saa polttaa ja jos polttaa, siitä pitää maksaa veroa kaupunkilaisille. Jotta he voivat huoletta polttaa kivihiiltä. Olisi hauska laittaa ukko istumaan nojatuoliin ja kysyä, mitä pahaa sulle on tehty siellä böndellä.

Toisaalta, kun aika harva poliitikko ottaa kantaa Markun mielipiteisiin, näyttäisi siltä että hänelle on annettu vaan paikka, josta voi hypätä eläkkeelle. ;D
Täällä pitää siirtyä lämpöpumppuihin, joiden ottama energia tuotetaan sähköllä joka tuotetaan... jossain kaukana jollain ...
Vähätehoinen auto ei sovi kaikille. Vaarallisuus on aina ratin ja penkin välissä. Tehokkaat autot yleensä aiheuttavat niitä erikoisuustilanteita liikenteessä ja yleensä ne ovat niitä ohituksia. Yhdistelmällä kun ajaa, niin oppii väkisinkin kunnioittamaan massaa ja sen energiaa.
Kasvintuotanto / Vs: Rukiin kylvötiheys
: 05.07.20 - klo:12:25
Dollarin kuvat silmissä tai pankinjohtaja niskaan hengittämässä, en kylväisi koko ruista. Jos ihan pakko on kierron ja kaiken muun vuoksi, mahdollisimman helppo ja kestävä populaatio on oikea ratkaisu.
Vapaa sana / Vs: sorkkislandian raja vuotaa
: 04.07.20 - klo:21:17
Epäilen, että ruattalaiset yrittävät valloittaa ahvenanmaan perustaakseen sinne homobaarin ja vastaanottokeskuksen.
Vapaa sana / Vs: Koko ajan on tehty jotain
: 04.07.20 - klo:21:13
Pitkästä aikaa taas pitäisi vääntää tissinkoitosta c-alueella ja yleensäkin maidosta. Se toisi värinää agroon ja kivoja pelihetkiä.
Vapaa sana / Vs: Koko ajan on tehty jotain
: 04.07.20 - klo:15:44
Ei käy järkeen. Peräperseessä saa katon alla enemmän rahaa, kuin ab-alueella. Ja kun heinää pitää saada enemmän, niin raivataan puoli-ilmaista peltoa tuhansia hehtaareja, joihin sitten kas kummaa tupsahtaa tukioikeudet. Ja valmis peltokin kyrvässä on kolme-neljä kertaa halvempaa.

Ehkä siksi murjaaniassa pitää tukeakin saada pari kolme kertaa enemmän.

Miten muuten kasvinviljely? Saakos sekin tukea tukialueitten mukaisesti. Laita jumalan viljaa kasvamaan, niin tonttu puoltoista napsahtaa tukina tilille hehtaarilta. Vai napsahtaako. Ei taida napsahtaa.

Meksiko -86, jumalan käsi. Suomi 2020, jumalan maito.
Noin 300hv ja reilu 600Nm, miellyttävä ja mukava  ajella Amarokkihan se  8)
Hieno autohan se, mutta siinä on se yksi paskakonserni takana. Itselleni siinä on jo melko painava syy olla Amarokkia ostamatta.

Kaikkiin moottoreihinhan tehoa saa. 320hp Vitokin on koettu.

Kinder munaankin saa tehoa ja vääntöä, mutta se tarkoittaa kisakireyttä. Kisakireys tarkoittaa epävarmuutta ja epätasaisuutta. Tehoa kun otetaan, moottorin pitää olla iso.

Jos sylinteriputkessa voi säilyttää puolentoista litran kokakola pulloa tai männällä voi hakea tiskiltä litran kaljaa, niin ollaan hyvissä lukemissa. ???
Vapaa sana / Vs: Montako
: 30.06.20 - klo:12:28
Helsingillä on se kuuluisa seinä vastassa, kun huomataan, että energiaa ei saadakaan vain seinästä. Lisäksi poliittinen itkupotku Soininvaaralta kertoo lapsellisesta käytöksestä. Toisaalta se voi kertoa myös siitä, että energiamuutoshanketta ajaa eteenpäin juurikin sellaiset ihmiset, jotka eivät näe metsää puilta. Eli kädettömät ideologistit.
Vapaa sana / Vs: Tajuaako Sorkkis vitsin?
: 30.06.20 - klo:12:22
Sorkkis lukee selityksen ja nauraa ensi sunnuntaina kirkonmenojen aikaan. :D

Tuskin . Katsos , vitsisi on epäonnistunut .
Harmi, ettet tajunnut sitä.  :(
Nyt sää sen mielen pahootit..ja se märyää ihtensä uneen..ei ole helppoa olla jokapaikanviisas ja vielä kielenkääntäjän avulla.. https://focusonfavorites.fi/kielenkaantaja/
Tästä tulikin mieleeni notta meilläpäin on oikein etevä lukenut ja tietäväinen henkilö joka pääsi atrialle töihin kielenkääntäjäksi… hyvällä palkalla ja luontaiseduilla.

Kleptomaani tulkki on just sopiva tuohon hommaan.
Vapaa sana / Vs: Hiili ja puu.
: 30.06.20 - klo:12:05
Suojellaan suojellaan.. mites nää cesiumit ? Ydinasekoekieltoa valvova järjestö CTBTO julkaisi Twitterissä tuoreen levinneisyyspilven https://pbs.twimg.com/media/EbdAa9qXQAYji-z?format=jpg&name=small

Ryssiltä nuo tulevat. Reaktoripolttoaineen reaktiotuote. Aika kummallista, että edelleen tänäkin päivänä noilta kyrviltä ei saa tietoa mahdollisista onnettomuuksista. Joku ydinihminen voisi laskea mahdollisen laskeuman siitä, jos koko ryssät nuketettaisiin post-apokalyptiseen aikakauteen. Että olisiko haitta suurempi verrattuna siihen tietoon, että idästä ei heti kukaan tule rajoille kolkuttelemaan.

Aloitukseen liittyen, Ollikainen on tämän hetken erikoisin takapiru, mitä Suomesta löytyy.

Kaikki mikä liittyy maa- ja metsätalouteen, itämereen ja ilmastonmuutokseen, on Ollikaiselle selvä juttu. Missään näihin liittyvissä asioissa ei ole hyvää.

Eikö kukaan vieläkään näe eduskunnassa sitä, että Ollikais Makella on tarkoitus tappaa kaikki maa- ja metsätaloudesta riippuvaiset ihmiset Suomesta. Mitkään hänen agendansa eivät puhu em. elinkeinojen ja työpaikkojen puolesta. Tämä ei ole millään tavalla akateemista/tieteellistä ajattelua, vaan ideologista agitointia.

Kuinka moni akateeminen ympäristöihminen pystyy ajattelemaan tieteellisesti ilman polttavaa paloa oksentaa omaa ideologiaa ulos? Näitä on aika harvassa. Yleensä kokonaiskuva on kadoksissa tai sitten saarnan perustana on viha joitain ihmisrymiä kohtaan.

Vaikka ydinfyysikko huutaisi atomille täysiä päin naamaa, niin se ei atomia paljoa hetkauta. Hetkautukseen tarvitaan kamalan halun sijasta oikeita työkaluja.
Sivuja: [1] 2 3 ... 543