Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 79

Viestit - mies

Pössyttelijöiden puolueesta.
أسرع عمليات البناء..!! اكبر الجسور في العالم، آلات مدهشة لبناء

https://www.youtube.com/watch?v=JTmgl_Q43Qg
Nää uudethan kulkee 57 km/h. Jos vain olisi se uus Valtra.

https://www.iltalehti.fi/autouutiset/201808092201126393_oa.shtml
Jaa kyllä meillä kärpäsiä oli heinkuun helteilläkin ihan kiitettävästi. Nyt hiukan vähenneet. Pääskyset tehtailleet meilläkin toiset poikaset eli 6+4 penikkaa. Ilmeisesti ruokaa ollut riittävästi. Toivottavasti en jää kiinni pentutehtailusta.

Mutta tuo oksan mainitsema rotanmyrkky onkin mielenkiintoinen juttu. Aiemmin kun oli saatavilla vaaleanpunaista kaurahiutaletta "342", niin se maistui, eikä rottia ollut, mutta nuo siniset vehnänjyvät ei kelpaa ja meinaa olla hiukan ongelmaa noitten rottien kanssa.
Noita punaisia hiutaleita ei hiiret kanna jonnekkin "jemmaan",mutta näitä sinisiä kantavat.

Voisiko ne siniset jyvät maalata punaisiksi?
Kuinka pitkiiä ojia tuommoisella voi vetää?

Aloin täyttelemään MTK:n jäsenkyselyä innokkaana sitä mukaa että ajattelin kertoa niille niin rehellisesti kuin osaan mitä mieltä olen viljanviljelijäin edunajosta. Varsinkin kun joka päivä tuli sähköpostiin muistutus että Muista vastata jäsenkyselyymme, MTK kehittää toimintaansa jäseniään kuunnellen. Teillä on mahdollisuus vaikuttaa, kun kerrotte mielipiteenne ja kokemuksenne MTK:sta ja sen toiminnasta etujärjestönä. Ensinnäkään siellä ei ollut sellaista kohtaa missä olisi voinut kunnolla annattaa, oli vain sellainen kohta missä kysyttiin "missä MTK on mielestäsi parhaiten onnistunut". Voi vittu. Ei siis sellaista kohtaa, "missa MTK on pahiten epäonnistunut". 
Noh, ajattelin sitten siihen kohtaan kuitenkin avautua. Annattelin tulemaan oikein antaumuksella, tekstiä tuli kuin Ruunebergiltä, kaikkee mahdollista kivaa ja vähemmän kivaa. Aikaakin meni varmaan puoli tuntia kirjoitella niitä totuuksia. Sitten tarkastin tekstin, korjailin typoja ja sitten klikkasin seuraava painiketta...
Voi VITUN VITTU, eteen tuli punainen teksti, "suurin sallittu kirjainmäärä on vain 1024"

Että terveisiä vaan MTK...  PERKELE!

No mitä kirjaimia sitten laitit kun eihän niitä edes ole noin montaa  ;D

Jos se kirjoitti kiinaksi. Siellä on käytössä noin 20 000 kirjainmerkkiä.
 Itse lomituksesta ei isommin valittamista. Joskus jotain pientä, mutta sattuuhan sitä itsellekin kämmejä.
Täällä usein naureskellaan sille kun etelässä sataa lunta ja sitten uutisoidaan lumikaaoksesta 😲😲

Eikö siellä P-Pohjanmaalla olla lumeen totuttu kun sovitut työt jäävät tekemättä pienen lumisateen takia??
Tämä onkin mielenkiintoinen homma.Lomittajallehan ei kuului nykyään kuin karjanhoitotyöt ja jonkun version mukaan ei kuulu minkäänlaiset traktorityöt.Siis jos se tie tilalle on lomittajalle tukossa ja tila itse sen auraa normaalisti,niin kuka sen tilan loman aikana auraa?

Kyllä appeen teko kuuluu karjanhoitotöihin ja ainakin meillä siihen tarvitaan traktoria.
10, 15 ja 20 vuotta eli keski-iäksi tulee ööö tota noin 15 vuotta. Kaikissa tuli 10 000 tuntia täyteen viime vuonna.
Kaivuri kaikilla mausteilla. Pitääköhän stereot olla omasta takaa vai tuleeko koneen mukana toiset?

https://www.nettikone.com/priestman/4x4/1683771
50 euroa tunnilta riittää hyvin traktorihommissa. Kun sen suhteuttaa työtehoon. Jos koneella ajaa vaihtoon mennessä sen 6000 tuntia, on traktori tuonut omistajalle jo 300000 euroa bruttona  . Jäähän koneelle jäännösarvokin. Pitää riittää. Helpompi yhtälö kuin meillä rahdinajajilla. Ei autokalusto suhteessa ole kallis, mutta kulut eri luokkaa. Auraukset meni vuosia sitten, ensin osa traktoreille ja siitä aiheutui se että ei enää vähiä kannattanut ottaa.Nyt rahdinajossa nämä tiet ovat sitten nähty talvikaudella mitä ne ovat. Oma Fendt pysyy vain peltotöissä.

6000 laskutettavaa tuntia.
Sivuja: [1] 2 3 ... 79