Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 49

Viestit - matso

mulla on stihlin lehtipuhallin selkään heitettävä malli on ihan hyvä kapistus siihenkin hommaan
vai onko reuna terät sen takia heitetty pois että paali pysyy  niin sanotusti koossa paremmin ..
Jos vinkasee liikkeelle lähties niin kiristä, muuten anna olla siinä kireydes. Pohjosempana se vuosi on kostea kuin täällä, mutta jos ne hihnat vetää soimaan puimuris ja kuivuris, niin eiköhän joku muu paikka sit antaudu väistämättömän edessä. Ei se kai syötöl ole kovil, kun märkä mössö ei aluksi hyvin edes kierrä, vai olenko vääräs.

ei se aluksi kyllä kierrä hyvin oikeessa olet nyt on pelittänä hyvin kun maltilla oon täyttänä
vetopyörä on uritettu
 ja tuolleen tein minäkin että luukusta väännin syrjälleen  ja siitä katsoin. nyt on märkää tavaraa niin hihnat on tiukilla
kyseessä on mepu ja skandian elevaattori.
Mihin tiukkuuteen vedätte elevaattorin hihnan  ohjekirja käskee momentilla vai mutu tuntumako on ihan hyvä. nyt kun on painavaa ja märkää niin hihna on tiukilla ..
Jos vähänkään on konetta huollettu siis rasvattu laakerit ja pöttingerissä on rasva nippoja kiitettävästi niin kyllähän se aika varma toiminen on .. ei ole tarvinnut hitsailla ja varaosia saa jos tarvii
vaunukuivuri helppo ja taloudellinen vaihtoehto. tee hyvät pohjat ja katto päälle

tarkoitatko kuivuri sementti laatan päälle ja lato ympärille?
Jos on aperuokinta niin muskevilja systeemit itselle. Jos erillisruokinta niin joku kuivaussydeemi. Onko varmaa ettei lähistöllä joku muu voisi kuivata, riittäisi itselle pelkkä siilo tai 2?

tätä olen ajatellut. kylällä on siemen viljan tuottajia ne ei rupea vieras kuivaukseen , se jolla olen käyttänyt on eläköitymäs puhuu lopettamisesta mutta ei ole hanakka myymään kuivuriaan...
Peltopinta alan kasvaessa pitäisi tulevana kesänä harkita viljalle jotain systeemiä tähän asti ollut pellot rehunurmena ja nurmet uusittu suojaviljan kanssa. kuivaamoa ei ole ja karja ruokittu täysrehulla.viljan säilytys paikkoja niukasti. joku mepu + pyöreä terässiiloko olis vaihtoehto tai murska ja hapon kanssa siiloon ....  muovimakkaran tekijöitä täällä päin en edes tiedä onko...miten tekisitte. kuivuri puoltaisi jos möisi viljaa..
Mistä olette uusineet sen huopapalan mikä paalaimissa on ketjulle öljyä levittämässä saako sitä neliöittäin jostain vai meneekö varaosa ostoiksi sehän on kulutus tavaraa.
ja se vielä että vasikka hengissä kuollutta vasikkaa vaikea oikoa etsiä sorkkia .joskus lähes mahdotonta .
itekkö ootte teroittanut noukinvaunun ja paalaimen terät vai käytättekö jossain teroituttamassa.. noukinvaunus on aaltomaiset .. pienellä rälläkällä vois onnistua vai ...
   kysyppä tuolta näillä pojilla on iso reviiri. http://www.mobiilimurskaus.com/img/001.jpg ja onnistuu poltto. 
Sivuja: [1] 2 3 ... 49