Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 42

Viestit - handetonttu

Vapaa sana / Vs: kuka ois osannu arvata
: 19.05.13 - klo:16:22
Tässä se nähdään mitkä puolueet on vallassa! Suomi saa turpaan Ruotsilta välierissä ja viisuissa jää kolmaneksi viimeiseksi! Ei voi edes kehua että oli huonoin!

Mutta mitä tekee hallitus? Vastaan itse! Ei yhtään mitään! Ei kerta kaikkiaan yhtään mitään!

 ;D ;D ;D

jos  kepu  olisi  hallituksessa  niin  kyllä  se   panisi  haisemaan  ;D ;D ;D ;D

jos kepu olis hallituksessa niin tästä tulis välikysymys, ja toinen jääkiekon välierätappiosta.
ihmettelen ettei jurpilainen salannut suomen pisteitä, onhan ne muun euroopan suomelle antamia. Niillä saattaa olla 3% tuotto 30 vuoden ajan, eli vuonna 2043 euroviisuissa saattaa suomen pisteet riittää sijalle 18!!!
Vapaa sana / Vs: Pääministerin ilmoitus..
: 19.05.13 - klo:16:16
Tämä hallitus on täynnä soterikollisia ja soteinvaliideja ???

Tiä sitte kauvvanko nuitaki SOTE-vammoja taas saaraa hoitaa!

--KutseNiina lähetetään Brysseliin vieterihoitoon ;D

Ootteko muutoon yhtää SOTEkarkuria tavannu?

--SOTE_Käteinen on juuttunut asemaSOTEbunkkeriin.Lähtee liikkeelle vain KuntaSOTEpanoksella. :-X

Sote uudistus alkaa edetä heti, kun siihen tulee jotain järkeekin, samajuttu kunta-uudistuksella  8)
Jos tämmösen suuren uudistuksen ainoa tavoite on se, että


uudistus tehdään ilman      keskustan     mielipidettä, :P :P :P :P :P :P


 miettimättä sitä mikä on uudistuksen tavoite,

 niin uudistuksessa ei ole mitään järkeä   :P :P :P :P

noita  uudistuksia  on  tehty  kepuhallituksen  aikanaan  esittämällä  tavalla   eikä  siinä
tosiaankaan  ole  järkeä :P :P :P :P :P :P

no siinä olet oikeassa ettei tuossa esitetystä mallissa ole järkeä.
koko sote- tai siis kuntauudistus ajaa vain kuntia pakkoliitoksiin, ei siinä ole paremman sote-toiminnan kanssa mitään tekemistä. Ajavat sitä vain että kepun asema vahvana kuntapuolueena loppuisi.
Vapaa sana / Vs: Että semmosta
: 01.05.13 - klo:11:05
Veronkorotukset antaa inflaatiolle vauhtia, jos sen uskot auttavan, itse en usko siihen  8)

  En todellakaan usko veronkorotusten pelastavan minkään maan taloutta.

  Mutta tästä voi katsoa mitkä hallitukset ovat vähentäneet velkaa ja ketkä lisänneet. Aho ei todellakaan pelastanut suomea eikä Merisalo II ;D

http://www.findikaattori.fi/fi/44

niin demarit olivat sitä mieltä ettei pankkeja tarvitse tukea, kaatukoot.
mielestäni ihan hyvä että pankit pelastettiin, hinta oli kova mutta kannatti.
Vapaa sana / Vs: Demarin puheet
: 01.05.13 - klo:10:31
Toinen paha homma on jatkuva verojen ja maksujen kiristäminen.
Niinpä, valtio rahoille keksitään koko ajan uusia hanskaamiskohteita ja sitten ihmetellään, kun rahat on loppu ja joudutaan jostain sitä haalimaan.

Koskella urheilu on tabu . Siitä ei pihistellä . Sote uudistuksen myötä saadaan Lääkäritkin kuntaan .  :)

lääkärit kuntaan? no todellakin, uuden sotkuryhmän tavoite on tehdä semmoinen malli jossa pian kaikki lääkäripalvelut joudutaan ostamaan yksityiseltä puolelta.
Ja kepuoravaa vituuttaa.

Lehtien likaisten töiden osasto alkaa mennä jo naurettavuuksiin.
Milloin olemattomien työryhmien sanelujen mukaan tehtyjä päätöksiä, milloin yksittäisestä eleestä nostetaan helvetinmoinen haloo.

Jos kepulla olisi todella huoli ihmisistä, mietittäisiin sote/kuntauudistuksen kehittämistä, ei vain ja ainoastaan jarruttamista. Vallankiiman loppumisestahan on kyse, ei kansalaisten edusta.

olli-poikakin näkee jo Euroopan talouden orastavan. Sinä päivänä kun talouskehitys kiihtyy, saa kepuluuserit vetää loputkin vallankiimastaan vessanpöntöstä alas.

Kaikki kepulainen talouspolitiikkahan perustuu niukkuuden, köyhyyden ja kateuden tasapuoliseen jakamiseen. Ei kansalaisten hyvinvoinnin turvaamiseen eikä vahvistamiseen.

Nöyrä ja ennenkaikkea tyhmä äänestäjä on perusedellytys kepuluusereiden äänisaaliiseen.

ainoa uhka suomelle ja suomalaisille on käteisen hallitus. Onneksi heillä on vain vuosi tehollista peliaikaa, jos vielä tuo sote ja kuntauudistus sekoilut saadaan kaadettua niin vahingot saadaan minimoitua.

Täpinöinnin liikevaihto on noin... 150k€
päätoimi se on tällä hetkellä ja itse ainoa työntekijä. Aliurakkaa ostan 15k€ arvosta. Pari vuotta menee tässä laajuudessa ja sitten katsotaan mitä jatkossa, kieltämättä kiinnotaa jo ajatus lopettaa konehommat. Alkaa mennä maku, selkään puukotusta ja luottamuspulaa.
Euro pysyy pystyssä niin kauan, kun se on Saksan etu  8)

Se on Saksan etu niin kauan, kun sen pyörät pyörii täysillä, kuten nyt on  ::)

Taitaa olla muuten ainoa länsimaa, jolla menee hyvin tämän maailman taantumissa  :o

   Jos jollakin maalla kauppatase on ylijäämäinen ,niin jollakin se auttamatta on alijäämäinen. Tää on matemaattinen fakta.
Suomessa on kauppatase ollut tappiolla 2 vuotta. Noutaja tulee pian ellei tilanne muutu. Vain USA pärjää tällaisessa tilanteessa omalla dollarillaan ja suuruudellaan.  ;D

 Jenkkien kaverit taitaa pikkusen lipsua, kun aussit käypi kinkkien kanssa kauppaa ilman U$dollaria, iran myy öljyä kiinaan rämpylällä jne. Usalla taitaa olla pikkusta perusteellisempi bläk pete kädessään...dollarien painaminen laakerit punaisena ei ole pärjäämistä, mitä eroa on usalla ja kreikalla?

sen verran niillä on eroa, että kreikan vararikkoa ei tässä kurjuudessa juuri huomaisi vaikka viisaat sitä pelkää. Mutta usan konkurssin vaikutukset varmasti huomaisi täälläkin.
Vapaa sana / Vs: Hellanlettas
: 08.04.13 - klo:21:32
Tuossa on ihan suomeksi se että saa poistaa voimakeinoin tuollaisen pojankoltiaisen koulun tiloista.

niin kunhan tekee sen paljain käsin, voimankäyttövälineet ei ole sallittuja  ::)
Ikävää olla ilonpilaaja, mutta veetin lainaamassa uutisessa ei puhuta osinkoverotuksesta (joka siis meni päin persettä ja paikattiin tökerösti karhulangalla neulomalla), vaan yhteisöverosta.

Yritykselle jää enemmän voittoa, joka voidaan sitten hukata jonnekin gaymen islandille   ;D

Taitaa olla vapaan sanan ahkerimmille kirjoittelijoille lillukan varen eri osia pienempiä pikkuseikkoja se, onko kyse osinkoverotuksesta vai yhteisöverosta. Johan tuossa on sote-uudistustakin mukaan sotkettu...  ::)

Mutta eikös todella suurilla, monikansallisilla yrityksillä ole jo ollut konstit siirtää sopivaksi katsomansa rahasumma mukavampiin maisemiin ennen kuin edes mitään voittoa kirjanpidossa näytetään  8) ?
Nimenomaan rahat hukataan niin ei näy voittoja ;D

nniii se lienee sitä verosuunnittelua. Menikö se niin että siltä gay men saarten yhtiöltä ostetaan jotain todella kallista palvelua...

taisi tämän verouudistuksen ensimmäinen dynaaminen vaikutus realisoitua syksyn palkkakiistelyistä. Vasemmisto on senverrta ärsytettynä jo nyt että nollalinja ei taida kelvata.
-videolla näkyy,kun oppilas haukkuu opettajaa päin naamaa ja opettaja työntää hänet pois luokasta :o

--mikähän rikos on :o

rikos on tapahtunut siinä vaiheessa kun lapsia ei opeteta kunnioittamaan vanhempia.
Korjaa jos olen väärässä, mutta mielikuva että miltei jokainen, voi laittaa pystyyn tommosen pikavippitoimiston. Sinäkin.
Ainakaan eliitin leimaa ei vaadita.

Siis miksi kadehtia vapaassa maassa.

Tiedän mihin takerrutaan. Jokainen saa tehdä mitä tahansa OMILLA rahoillaan. Eri juttu jos se tehdään toisen lompakolla, ylenpalttisilla, muilta ryövätyillä tuilla.

Kuuluuko samaan "eliittiin", se c-alueen täpinäreiska, joka raivaa peltoa ja ryöstää, eli vaatii tasavertaisia tukia uusille pelloillensa kuin vanhoillakin. Eli vaatii muiden maksavan oman harrastuksensa, koska tuet ovat ns. vakio, vaikka jakajia tulisikin enemmän.
Ai niin. kepulaiseen tapaan, ei tietenkään. Sehän on ihan eri juttu.

sulla varmaan pikavippifirma sitten on, voisit sitten varmaan jeesata kaveria ja lainata muutaman miljoonan markkinakorolla jotta voisin sellaisen laittaa pystyyn ja periä lainoista satojen prosenttien tuoton. Niin oisko sulla laittaa milli tai pari? Eliitin leimaa tuo toiminta ei vaadi, vaan vitusti massii. Vapaa maa niinko sanoit.

Rikkaat rikastuu sille ei voi mitään ja hyvä että rikastuuvat, sehän vain osoittaa että jotain tehdään oikein ja yleensä kun joku rikastuu niin joku saa tehdä työt eli mahdollistaa toisten rikastumisen. Kaikki voittaa.
Paitsi jos rikastuminen tapahtuu köyhien kustannuksella, silloin on kyseessä ahneus.
Vapaa sana / Vs: verouudistus
: 07.04.13 - klo:10:34

jos hallitus olisi oikeasti halunnut, ja nopeasti, lisätä investointeja ja työpaikkoja niin mallia olisi pitänyt ottaa etelänaapurista. Virossa käsittääkseni investoiminen omaan firmaan pienentää yhteisöveroa, mitä enemmän toimintaa kehität niin sitä vähemmän  veroa maksat. Siis yhteisöveroprosentti pienenee?

tämä tuleva suomen malli tosiaan vain rohkaiseen tuloksen jakamiseen osinkoina, ei investoimaan ja kasvattamaan yritystä.

Jos ainoa tavoite, olisi saada investointeja liikkeelle, niin järkevintä olisi ollut nostaa poistoprosenttia, tosin varmaan johtaisi vähän turhiinkin investointeihin, mutta se on taas toinen juttu  8)

niin nuo poistot, siihenkin oli tarkoitus tulla jokin uudistus mutta ei tietoa millainen. odotellaan.
Onkos Timo Soini tehnyt koskaan  elämässään  oikeita töitä?

Ei tuu kyllä ihan heti mieleen, että olisin semmosta juttua koskaan lukenu  ;)

olihan timo SMP:tä lopettamassa... kai se nyt jonkinlainen meriitti?
Vapaa sana / Vs: verouudistus
: 07.04.13 - klo:10:20

jos hallitus olisi oikeasti halunnut, ja nopeasti, lisätä investointeja ja työpaikkoja niin mallia olisi pitänyt ottaa etelänaapurista. Virossa käsittääkseni investoiminen omaan firmaan pienentää yhteisöveroa, mitä enemmän toimintaa kehität niin sitä vähemmän  veroa maksat. Siis yhteisöveroprosentti pienenee?

tämä tuleva suomen malli tosiaan vain rohkaiseen tuloksen jakamiseen osinkoina, ei investoimaan ja kasvattamaan yritystä.
Vapaa sana / Vs: Ketkulla hiki otsalla.
: 05.04.13 - klo:18:17

käteinen - suomi sanakirja

lisää työpaikkoja - suuromistajille lisää massia
 
hallituksessa hyvä yhteishenki - kommarit ei taas tajunnu vvvttuakaan mistä päätettiin

fantastista - kyykkyyn pienyrittäjät ja muut köyhät!

Sivuja: [1] 2 3 ... 42