Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 71

Viestit - peräkammarin poika

Kasvintuotanto / Vs: Kuminan kylvö
: 21.03.24 - klo:17:18
https://www.farmit.net/kasvinviljely/2011/06/03/kumina-rikkakasviongelmana

Silloin aikoinaan kun viljelin kuminaa niin luin jostain että kumina sietää melko hyvin Ariane S:ää. Kokeilinkin kerran erääseen rikkaruohoiseen kuminapeltoon Ariane S-ruiskutusta. Puhdistui jonkin verran. Kerroin asiasta Trans Farmin Leppälän Jyrkille joka ei oikein lämmennyt ajatukselle uudesta torjunta-aineesta kuminalle.

Erään vanhan rikkaa täynnä olevan kuminapellon ajattelin lopettaa reilulla annoksella glyfosaattia. Kaikki kuoli, mutta muutaman viikon päästä peltoon nousi puhdas kuminakasvusto. Puin siitä vielä sen jälkeen kaksi kuminasatoa.
Vapaa sana / Vs: Tuossa olisi järkeä
: 21.03.24 - klo:09:27
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ruoka/c4f18607-52ca-42e3-8947-59dd5bcae01a

Vielä kun osa verosta kohdennettaisiin kasvituotannon edellytysten parantamiseen.
Onhan lihantuotanto vain kasvituotteiden jatkojalostamista.

Ei ole! Olen B-tukialueen kasvinviljelijä joka äänestää sekä Keskustaa että Kokoomusta sen mukaan kummalla sattuu olemaan parempi ehdokas tarjolla sillä kertaa. Viljani menevät lypsykarjatilalle josta maito Valiolle ja lihat/vasikat Atrialle sekä HK:laiselle sikatilalle. Lisäksi pelloiltani tekee heinää lihakarjatila jonka eläimien parhaimmat osat menevät Tammisen Lihatukkuun ja huonommat osat HK:n makkaroihin. Tältä lihakarjatilalta otan myös vastaan karjanlantaa. On hyvä että viljalle löytyy asialliset markkinat, maanparannuksen takia kierrossa mukana olevalle heinälle korjaaja sekä edullista lannoitetta/maanparannusainetta on tarjolla.
Vapaa sana / Vs: Äänestys taktikointi.
: 08.01.24 - klo:09:00
Tää ei kyl lakkaa naurattamasta. Kaiken Eu-vastaisuuden ja liberaalien ja suvakkien haukkumisen jälkeen Persut äänestää muna pystyssä liberaalia eurofiiliä, ihan vain koska pelkäävät homoa.  ;D ;D ;D


En ole Persu. Äänestän Kepua sekä Kokoomusta tilanteen mukaan, kummassa sattuu sillä kertaa olemaan parempi ehdokas tarjolla. Vastustan koko EU:ta yleensä. Kannatan NATO-jäsenyyttä. Inhoan Stubbia jo pärstävärkistä alkaen mutta Haavistossa on myös homouden lisäksi monta muuta semmoista asiaa etten halua hänestä seuraavaa presidenttiä kuten en halunnut Halosestakaan.
Vapaa sana / Vs: Äänestys taktikointi.
: 07.01.24 - klo:16:22
Ehdolla ei ole kuin huonoja ehdokkaita ja vielä huonompia ehdokkaita. Mutta perseenkairaaja-Pekkaa vastaan äänestän olkoon toisella kierroksella kuka muu hyvänsä toisena ehdokkaana.
Ei jaksa ymmärtää tätä Kepu vastaan Kokoomus ja Kokoomus vastaan Kepu- vääntöä. Kummassakin puolueessa on hyviä ja päteviä ihmisiä sekä täysin paskoja poliitikkoja. Itse äänestän kummankin puolueen väkeä, riippuen siitä kummalla sattuu olemaan sillä kertaa parempi ja sopivampi ehdokas tarjolla.

Tulevissa presidentinvaaleissa ei ole hyvää ehdokasta tarjolla, mutta tulen äänestämään perseenkairaaja-Pekkaa vastaan.

Meillä tulee olemaan vielä kovat ajat edessä. USA:n seuraava presidentti tulee olemaan Donald Trump. Trump tulee pyyhkimään NATO:lla persettään ja luovuttaa Suomen ja monta muuta maata Venäjän etupiiriin. Ukrainalla ei ole mitään mahdollisuutta voittaa sotaa. Ukrainassa saadun voiton jälkeen Venäjä suuntaa agressionsa muihin naapurimaihinsa, Siinä vaiheessa kun rakennamme lapioiden ja kottikärrien kanssa orjatyönä tietä Omskista Norilskiin niin on aivan sama pettääkö Kepu vai Kokoomus.
ja kun siulla ei muita olekaan.   ookko huomannu et kekkonen kuoli jo muutama vuos.......  kymmen sitten?      on se kiva verrata nykymenoa tuohon aikaan.     kuin oliskaan mahtana meitän käytä jos ei kettu ois ollu peräsimessä..?

Mitäs miusta. Yhellä äänellä mitään. Mut miks kukhan ei halua uudestaan Kekkosta. ;D.   Olisihan se nytkin mahdollista, mut ei kelpova.

Moi vaan. Käsittääkseni olet sosialidemokraatti. Aikanaan Kekkonen kelpasi oikein hyvin sosialidemokraateille. Eivät asettaneet omaa ehdokasta kuin vasta Kekkosen kuoltua.

 Kysymys kuuluu, miksi sosialidemokraatit niin kovasti halusivat keskustalaisen Kekkosen johtajaakseen? Ostatko sinä, eläkelläisviljelijä sosiaalidemokraattina  vastata tähän kysymykseen? Miksi halusitte kepulaisten johtavan teitä, ihan vapaaehtoisesti näin valitsitte.
Kekkosta ja Väyrystä ei voi verrata toisiinsa. Väyrynen on itseään täynnä oleva paska jolla on sairaalloinen pakkomielle päästä presidentiksi. Uhriutumisen mestari ja kummajainen joka ei tajua tai ei halua tajuta että syy siihen että hänestä ei koskaan ole tullut presidenttiä, eikä tule, on hänessä itsessään eikä missään muussa PISTE.

Kekkosta paljon moititaan ja perää onkin että käytti Neuvostoliittoa nootteineen apuna valtansa pöngittämiseksi ja toisinpäin myös Neuvostoliitto sotkeutui Suomen sisäisiin asioihin pitäen Kekkosen presidenttinä pakolla.

Mutta Suomen tilanne hävityn sodan jälkeen Neuvostoliiton hajoamiseen asti oli sen verran tukala että Urkki oli siinä tilanteessa mies paikallaan. Moni muu jos olisi ollut tunaroimassa presidenttinä Suomesta olisi tullut itäblokin maa.
Urkki sai saunalla ja viinalla estettyä venäläisten rajuimmat suunnitelmat. Pidettyä Suomen osana vapaata länttä sekä suuntautumaan kohti EEC:tä.

Nyt eletään toista aikaa. Suomi on päässyt integroitumaan vahvasti osaksi länttä eikä johtoon tarvita henkilöitä jotka ajavat Suomen siihen tilanteeseen jossa Valko-Venäjä tällä hetkellä on.
Tunnen myötähäpeää niiden kepulaisten puolesta jotka olivat Väyrysen takana v 2012 ja ennenkaikkea niiden puolesta jotka meinasivat tehdä perseenkairaaja-Pekasta presidentin uhkaamalla jäädä kotiin toisella kierroksella koska "mukana ei ole alkiolaisia arvoja omaavaa ehdokasta niisk! niisk."   
Tunsitko myös myötähäpeää niiden kokoomuslaisten puolesta, jotka äänestivät väkäleuka-Halosen presidentiksi, vai olitko itse yksi heistä?
Tunsin inhoa niitä kokoomuslaisia kohtaan ja muistan hyvin mm. Kirsi Pihan asenteen joka oli Ahoa halventava. Itse äänestin silloin Ahoa.
Tunnen myötähäpeää niiden kepulaisten puolesta jotka olivat Väyrysen takana v 2012 ja ennenkaikkea niiden puolesta jotka meinasivat tehdä perseenkairaaja-Pekasta presidentin uhkaamalla jäädä kotiin toisella kierroksella koska "mukana ei ole alkiolaisia arvoja omaavaa ehdokasta niisk! niisk."   🤬
Jutta, Pekka, Alex. Niistä voi valita. Aika siistii.

Me Persut olemme päättäneet, että jos Haavisto on toisella kierroksella, me äänestämään hänen vastaehdokastaan, oli se sitten aivan kuka vaan 💪💪💪

Siis jos taktikoimaan rupeatte, niin eka kierroksella Juttaa ja tokalla Alex💪💪💪

Mitä vaan muttei vihreää persereiän kairaajaa. 🤣🤣🤣
Kuka tahansa muu noista mutta ei perseenkairaaja-Pekka.
Vapaa sana / Vs: Ei voi olla totta.
: 29.03.22 - klo:11:51
Nykyinen Kepu on yhtä kuin Vanhasen jaarittelu, Väyrysen ilveily, Saarikon Vihreiden perseennuolenta, Korkeaojan , Anttilan ja Lepän saamattomuus maatalouden etujen ajamisessa yms.

Mutta Urkki oli mies paikallaan. Saunotti ja juotti Neuvostoliiton johtajat Tamminiemessä niin väsyksiin että sai aina asiat kääntymään Suomen parhaaksi. Siinä maailmantilanteessa Urkki sai monta kertaa estettyä Suomen miehittämisen, apunaan sauna ja viina. Lisäksi Urkki sai Suomen suuntautumaan länteen, ryssien sitä tajuamatta.
Vapaa sana / Vs: Rakastan Venäjää...
: 21.03.22 - klo:17:41
Yllättikö otsikko? Ehkä kannattaa sittenkin lukea:

https://ilmarischepel.livejournal.com/18367.html

Hyvä kirjoitus!
Itselläni samanlaisia ajatuksia. 25 vuotta tein säännöllisen epäsäännöllisesti työkeikkoja Venäjälle Inkerin kirkon projekteissa ja olen myös matkustellut siellä paljon ihan turistina.
ei taahdo vaan lämpöä tulla tuulivoemasta ja aorinkopaneeleista, onneksi sentäs sataa nottei sorkkiksen vallan nuotiolla tartte kahveeta keittää :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008328056.html

Se päivä koittaa kyllä kun itku kurkussa ja paskat housuissa huomataan että turpeennoston ja kotimaisen maatalouden alasajo olivat rankimman luokan virheitä.
Viljan sänkeen kylväessä pitää odottaa maa kuivaksi, mutta nurmen sängessä siemen tahtoo jäädä ainakin joillakin koneilla karikkeeseen. Ja silloin on parempi lähteä niin aikaisin liikkeelle kun pelto vain kantaa että karike olisi vielä märkää ja jyvät lähtisivät itämään.
Vapaa sana / Vs: Hyväveli ja korruptio
: 17.04.21 - klo:00:12
Suorakylvö sitoo hiiltä hyvin peltoon, sanoi Esa Eela ja ihmetteli miksei kyseisestä asiasta puhuttu Kiotossa mitään.
Eilen kävin polttoainemittarilla. Bensa maksoi 1,7€ litra. Melkein itku pääsi. 10 markkaa litra ja 50 litraa 500 markkaa. Kiitos nykyisen hallituksen jossa Demarit ja Kepu ovat Vihreiden apupuolueena ja nuolevat perseenkin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 71