Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 29

Viestit - jooseppi

Pätevä ja maalaisjärkinen neuvo hengityssuojainten (ffp2/ffp3) pula-aikana: berliiniläisprofessori Klaus-Dieter Zastrov (hygienia-instituutti) suosittelee käytetyn hengityssuojaimen kuivausta leivinuunissa (30 min/80 astetta) eli sakemannin kielellä: "Bei 80°C trocknen, bevor man sie wieder benutzt! Einfach für 30 Minuten in den vorgeheizten Backofen legen, dann ist die Maske trocken, alle Viren sind tot und der Mund-Nasen-Schutz kann wiederverwendet werden;)
EU:n ikuinen ongelma ja hyvinkin mahdollinen loppu: pohjoinen vs. etelä...

https://ilmarischepel.livejournal.com/5258.html
Yle-radiosta kuultua: EU on ihanaa ja muut vähintään "hassuja"..
Pitkälti samaa mieltä.
Otsikon jatkoksi: seuratkaa tämän miehen touhua, koska meillä kaikilla on melkoinen lehmä ojassa.....
Käsi sydämellä: haluatteko liittovaltiota vaiko itsenäisten EU-maiden talousliittoa? Kannattaa ihan oikeasti pohtia, koska kehitys koko ajan kehittyy....:

https://ilmarischepel.livejournal.com/5005.html
Ohessa varsin vaikuttava esimerkki sisusta vuosilta 1596-1597. Siinä oli ainoastaan yksi talvi välissä ja vieläpä niinkin viihtyisässä paikassa kuin Novaja Zemlja..

https://ilmarischepel.livejournal.com/4826.html
Näidenkin avulla onnistuu.
https://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/5657c/HDMI-kaapelit

Siitä suoraan johtuva kymysys: myydäänkö näitä älytelevisioita ainoastaan älyttömille?
Samaa mieltä, mutta minkäs teet?
Areena on ihan oikeasti täynnä hyvää tavaraa ja tuon chromcasten avulla sen voi katsoa taulutelevisiosta oman maun mukaan ja silloin kun sopii.

Näin saa edes jotain iloa Krista Kiurun Yle-verosta, joka meitä kaikkia niin yhdistää..
Saattaapi olla monille jo tuttu, mutta toisille (kuten minulle) taas ei. Halpa konsti joka tapauksessa:

https://ilmarischepel.livejournal.com/4575.html
Vapaa sana / Vs: Oodi sukupuolieroille
: 14.02.20 - klo:23:35
[quote author=JNythän kyseisiä vähemmistöjä, joita on siis ollut aina keskellämme on sorrettu, syrjitty ja nöyryytetty vuosisatoja tai vuosituhansia. Joskus ihan virallisesti lakien yms kautta, joskus muuten vaan on annettu turpaan. He ovat joutuneet piilottelemaan ja häpeämään. He ovat  aina joutuneet ottamaan riskin ns tunnustaessaan väriä tai tullessaan kaapista ulos tai mitä vaan. Pahimmillaan sen riskin ottaminen on tarkoittanut kuolemaa. Eikä välttämättä edes nopeaa ja melko kivutonta kuolemaa. No okei, nyt on saatettu mennä vähän överiksi. Mutta ottaen historian asiassa huomioon, niin se on jotenkin ymmärrettävää ja ainakin minä voin sen sallia. Eikä edes ota päähän. Olen edelleen sitä mieltä, että "Synnyt näin ja sillä siisti. Asia ei kuulu muille ja siihen liittyvä väheksyntä ja ylenkatsominen on kerrassaan pahasta". Että näin. Saakoot iloita tästä ajasta ja sen tuomista muutoksista ja elää rauhassa. Jotenkin tuntuu, että se ilo ei välttämättä ole potkäaikainen, jotenkin sellaiset merkit tuntuu olevan ilmassa. Kohta tulee jatko-osa, "Vaaleanpunaisen kolmion paluu".
[/quote]

Itse olen aina kannattanut sellaista elämänohjetta, kuin elä ja anna elää.  Ei minulla muuta. Tykkään olla ja varmasti sinäkin..
Vapaa sana / Vs: Oodi sukupuolieroille
: 14.02.20 - klo:20:39
Niinkö? : järkikö löytyisi jostain Vlad Vlad Putinin ja Li Anderssonin välimaastosta?
Vapaa sana / Vs: Oodi sukupuolieroille
: 14.02.20 - klo:07:51
– En ole koskaan ajatellut olevani feministiäiti, vaan feminismi on osa minua samalla kun olen äiti. On vaikea erottaa feminismi ja tapani toimia.

Liimatainen ei koe kasvattavansa poikaa vaan lasta. Taapero on kiinnostunut autoista monien poikien tapaan, mutta toisaalta kantaa usein mukanaan käsilaukkua. Lapsi saa itse päättää, mistä hän pitää.

Liimatainen tiedostaa, että myös hänellä on paljon ennakkoluuloja ja käsityksiä sukupuoliin liittyen.

– Minua ärsyttää, kun sanon "ootpa reipas poika". Miksi sanon poika, kun voisin käyttää jotain muuta? Miksi poikien pitäisi olla reippaita? Voisin sanoa vain: "oletpa reipas".

Lapsi on kohta kolmevuotias.......

Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-11137497
Vapaa sana / Oodi sukupuolieroille
: 13.02.20 - klo:13:46
Uusvanhanaikaisen miehen epämuodikas/epäkorrekti kirjoitus ;):

https://ilmarischepel.livejournal.com/3926.html

Sivuja: [1] 2 3 ... 29