Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Viestit - Maitoukko

 Älkää nyt herneitä vetäkö nenään , kyllä tämä paikkansa pitävä juttu on ja pahempana tulee kuin osaatte arvatakkaan  , ilmeisesti keväällä tiedottaa asiasta . Minä olen jo maitoni lypsänyt lehmistä ja olen muualla töissä , olen vaan jäännyt seuraamaan tilannetta kun on jäännyt tuttavia tuonne maitokentälle .
Joo ei ole uutis ankka  , kiintiörajoite on tulossa portaittain ja osuuskunta aate on kovilla kun valio julkaisee mitä hääräilee kulisseissa .
eiköhän siitä tiedoteta pian tuottajille
Ootteko kuulut että valio ottaa käyttöön tuotantorajoituksia tuottajilleen , eli pyritään rajoittamaan vastaanotettavaa maitomäärää ?  ??? ???
Lisää tiputusta 0.49 c / ltr  , pidot paranee .....
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Kaslink
: 08.02.19 - klo:12:04

Kuka kopioi ja ketä , Kaslink toi kauratuotteet hyllyihin , niin ei mennyt kauaan kun Valio toi öglybögly tuotesarjansa markkinoille ................

Hassu trolli taas keskuudessamme :) . Tosin täytyy sanoa että arvostan kyllä Kaslinkin liikeosaamista, ja niiden kastikepuolen toimintaa. Maitotuotteet nyt ovat aika kopioita kaikki.
Uusi navetta , niin takaisinmaksuaika on kohtuuttomanpitkä :(
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.372049

Jos nyt ajatellaan järkevästi niin 5-6 vuoden päästä enää 3000 maitotilaa suomessa , en näe tässä järkeä . Ei me kaikki voida olla suomessa viljantuottajia :(
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Kaslink
: 14.01.19 - klo:12:41
Kyllä mä luulen että pitkässä juoksussa käy valiolle niinkuin Hk:lle , ja se ei ole kellekkään meille hyväksi jotka suomessa maitoa tuotetaan :(
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Kaslink
: 14.01.19 - klo:10:19
Kaslinkillä maito ei enää näyttele suuremissa määrin kuin aikaisemmin , ja täytyy muistaa että jos kivimaito järjestelmää olisi niin valio hukkuisi maitoonsa , ja pakkaisi " hyvin kannattavaan" maitojauheeseen  , eikös tämä kivimaito ole nyt win/win tilanne siltä osin ?
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Kaslink
: 11.01.19 - klo:11:36
https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/6609f0b5-04b8-45d4-a903-4d1ec63d7ce7 , kaslink laajenee voimakaasti . Siinä Valion porukka on ihmeissään :)
Tammikuussa seuraava tiputus maidonhintaan :(
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Kaslink
: 31.05.18 - klo:12:58
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/artikkeli-1.243250

Kaslink vaan porskuttaa etiäppäin ja muut vikisee :)
Ai niin , kuulin varmalta taholta että seuraava tiputus maidon hintaan syksyllä about -2 cent ltr , ja toteutuu / varauksin  jollei maailman markkinoilla tapahdu käännöstä parempaan päin . Kyyti tulee olemaan kylmää :(
Sivuja: [1] 2