Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Viestit - Maitoukko

No nyt on maailma sekaisin , tuossa kuulin suurenman meijerin suunnalta että valiolaiset isännät ovat yhteydessä jatkuvasti ihan vaivaksi asti ja kyselevät että voisivatko tulla tuottajaksi , kun valio teki mitä teki .  ;D
Mitenkäs valion tuottajat miettivät asiasta kun valion hallintoon kuuluviakin henkilöitä aloittivat suuret navettarakennustyöt ennenkuin ilmoittivat tästä kiintiöjärjestelmästä tuottajilleen , tuntuuko oikeudenmukaiselta, kun varmasti sisäpiirin tietoa tulevasta ?
Valiolla varmaan seuraava maidonhinnan pudotus tulossa  >:( >:( >:( >:( >:(
Kohtahan tippuu tuottajahintakin , ei mee kauaan . Katselin tuossa globaaleja ennusteita asian tiimoilta  .
Johtoryhmä sidosryhmien kanssa tietää , eivät vaan ole kertoneet eteenpäin , alkaa muuten 2021  :'( :'( :'( :'(
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/artikkeli-1.1029687

Mitenkähän vastuullinen tuottajille kun  ilmoittaa tuotantorajoituksistaan , ja kun kuitenkin on osuuskuntaperiaatteella toimiva yritys ?
 Älkää nyt herneitä vetäkö nenään , kyllä tämä paikkansa pitävä juttu on ja pahempana tulee kuin osaatte arvatakkaan  , ilmeisesti keväällä tiedottaa asiasta . Minä olen jo maitoni lypsänyt lehmistä ja olen muualla töissä , olen vaan jäännyt seuraamaan tilannetta kun on jäännyt tuttavia tuonne maitokentälle .
Joo ei ole uutis ankka  , kiintiörajoite on tulossa portaittain ja osuuskunta aate on kovilla kun valio julkaisee mitä hääräilee kulisseissa .
eiköhän siitä tiedoteta pian tuottajille
Ootteko kuulut että valio ottaa käyttöön tuotantorajoituksia tuottajilleen , eli pyritään rajoittamaan vastaanotettavaa maitomäärää ?  ??? ???
Lisää tiputusta 0.49 c / ltr  , pidot paranee .....
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: Kaslink
: 08.02.19 - klo:12:04

Kuka kopioi ja ketä , Kaslink toi kauratuotteet hyllyihin , niin ei mennyt kauaan kun Valio toi öglybögly tuotesarjansa markkinoille ................

Hassu trolli taas keskuudessamme :) . Tosin täytyy sanoa että arvostan kyllä Kaslinkin liikeosaamista, ja niiden kastikepuolen toimintaa. Maitotuotteet nyt ovat aika kopioita kaikki.
Uusi navetta , niin takaisinmaksuaika on kohtuuttomanpitkä :(
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.372049

Jos nyt ajatellaan järkevästi niin 5-6 vuoden päästä enää 3000 maitotilaa suomessa , en näe tässä järkeä . Ei me kaikki voida olla suomessa viljantuottajia :(
Sivuja: [1] 2 3