Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - jartsa

Traktorin vaihto tuli ajankohtaiseksi ja kommentteja ja kokemuksia kyseisistä vaihtoehdoista olis hyvä saada ? molemmat viidenkympinlaatikolla.
Kasvintuotanto / Karate 2.5 wg hinta
: 02.07.17 - klo:18:27
Täytyis löytää hinta karate 2.5wg 1kg purkille voiko joku kertoo mitä purkki on aikanaan maksanu ? Kiitos
Tänään mccormic jäi kesken lumilenkin risteykseen jumiin kojelaudassa vilkkuu N eikä liiku eteenpäin! kun sammuttaa niin sen jälkeen suostuu liikkuun pakkia mut ei eteen ja N rupeaa Vilkkumaan missähän mahtaa Olavia tälläkertaa?
Eli onko iso remontti edessä?
Seulaston käytön kumipuslat tuli tiensäpäähän ! mistä vois saada uusia näin viikonloppuisin. NH 32 -91 rinnepuintiseulastolla mielellään lähellä forssaa!
Kuinka paljon silppurin käynnistyskytkin normaalisti lämpenee ! Vaihdoin akselinlaippalaakerit ja sen käämin vapaa laakerit niin silti 20 minuutin käytön jälkeen ne lämpenee kättäkuumottaviksi lämpeneekö se käämi itsessään! Vai missävika!!
jos tommosta lähtee ostaan niin mitä kannattaa tutkia? onkos noissa jotain vikapaikkoja /perusvikoja joihin kannattaa kiinnittää huomioo kone vm 93 2200h
Tommonen kiinnostaisi kannattaako kajota vm2002 4800h eikös tuo ole melkein sama kuin Case mx 135 moottoria lukuunottamatta kellään kokemuksia???
onko kellään kokemuksia ko laitteesta ?
saako sampo 680 kohlinakseleita muualta kun agrista? entiset rupee oleen vaihtokypsät
kesken kylvöhommien hinattava kylvinkone ei noussukaan päisteellä ylös ja ohjaus tyhjäkännillä kankeeksi!! kierrokset tapissa kone just ja just nousi! niin ja traktori on case 4230 -97 missähän vika mahtaa olla?
kun koittaa laittaa ulosoton päälle akseli pyörähtää vain vähän ja merkkivalo   rupeaa vilkkumaan ,eli tuntus että siinä hytinalla olevassa ohjauslaatikossa olis jotain vikaa? mistähän ehjää kannattas kysellä tilalle vai onko vika jossain muuallajavascript:void(0);
Huh
Sivuja: [1]