Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Hempo23

Onko jäsenillä kokemusta Selän metallin tuotteista?

Kiinnostaisi kaivuriin tuollainen kaivurikahmari. Siinä saisi samassa purkukouran ja tukkikouran ominaisuudet. Kahta kouraa kun ei viitsisi hankkia.

Huulilevyillä ja soravarustuksella tuosta saisi melko monikäyttöisen vempeleen. Käyttötarkoitus ammattimainen, työt eivät kuitenkaan sieltä rankimmasta päästä. Lähinnä lajittelua, ja ajoittaista ponttien nostelua. Molempien kourien ominaisuuksille on kuitenkin jatkuvaa tarvetta. Soravarustuksella saisi huomattavasti etua ahtaissa paikoissa putkien/ponttiseinien välissä.

Tällä hetkellä käytössä kingshoferin koura, joka ei oikein ole tukki- eikä purkukoura. Puristusvoima täysin olematon; puristus jonkinlaisella kierukkasysteemillä.

http://www.selanmetalli.fi/tuotteet
Onkos täällä mestareilla ja tulokkailla minkäänlaisia kokemuksia hydrauliikalla toimivista isommista lingoista, siis noin niinkuin koneen (kaivurikuormaaja) nokkaan tulevista.

esmes. http://www.kahlbacher.com/kahlbacher/index.php/road-equipment/wheel-loader-equipment/wheel-loader--cutter-blower-kfs-750.html

Tuollaiselle suoraan auton tai traktorin lavalle sylkevälle tuntuisi olevan kysyntää. Lisäksi helpottaisi noiden aurausvallien kanssa touhuamista.

Omalla moottorilla olisi paras, mutta taitaa tulla sen verran raskas siitä rakenteestä ettei kannata haaveilla. Alppien suunnalla noita olen ihan livenäkin nähnyt, näyttivät siellä ainakin toimivan.
Mikäli tuota kieltä oikein tulkitsen niin JCB:n fastrackiin olisi tulossa fendteistä tuttu vario-voimansiirto.

http://www.trekkerenwerktuig.nl/nieuws/detail.php?nodeid=1&id=570
Sivuja: [1]