Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 4

Aiheet - HöPö-HeSSu

onko minkälaisia kokemuksia kyseisistä laitteista?
siilon keskeltä on menny rehu pilalle n. 10 sentin kaistale. siilo on 3kertaa 24 metriä. mistä johtuu onko muilla tapauksia tiedossa. 
Koneet, laitteet ja tekniikka / painepesuri
: 16.12.13 - klo:20:37
 vanha pesuri  hajosi  miten tämä  kärcher hds 8-18 4cx . näytti olevan  testi voittaja, onko kokemuksia kestävyydestä.
Koneet, laitteet ja tekniikka / tume
: 30.05.13 - klo:19:57
alkaa kypsyä tuon tumen siemenvantaan putkien tippuminen onko näissä uusimmissa paremmat kiinnitykset, vai siirtyykö simultaan suosista.
vapo on halukas ostaa 4 ha turve alueen ja käyttäisi sitä imeytys kenttänä . onko kellään kokemuksia vapon toiminnasta ja miten se onnistuu kun siinä pellot kentän reunoilla.
polttaako kukaan rypsiöljyä kattilassa ja minkälaisia muutoksia vaatii kun on öljypoltin  nyt käytössä?
serkku poika kaupittelee tälläistä kun lopettaa viljelyn , onko yhtä tehokas kuin  claas consul vai heikompi puinti teho , kiinnostaa lähinnä kun siinä on hytti.
Koneet, laitteet ja tekniikka / fendt 718
: 12.11.11 - klo:20:11
nyt pääsin eka kertaa ajamaan kyseistä konetta. ensin plussat , hyvä suunnanvaihto todella pehmeästi liikkuu , etukuormain käyttö hyvä , hyvä jousitus hytissä ja etupäässä. miinukset , äänekäs perä kuuluu hyttiin vai oliko se ulina sitä ,vaatii todella perehtyä näyttötauluun enen kuin osaa sen käytön, tuntui siltä oliko siinä 180 heppaa mutta taitaa olla portaattoman venyvää voimaa.
joudun uusimaan rumpuputken metriseksi pituus olis 10 metriä. minkä moisia putkia olette käyttäneet ja lähinnä kiinnostaa hinta kun tuo halkaisija noin iso?
meni mf 206 puimurista kelaratas sileeksi eli ketju hyppii yli .mistä sais uuden kohtuu hintaan kun käytettyä ei kannata laittaa. ketju on  kaksoisrullaketju eli siinä kaksi ratasta vierekkäin
onko muilla ongelmia kun paalaa se kerää rehua taka-akselin raudan päälle rehua ja alkaa piipittää takaportti. saa paalattua noin 6 paalia vai onko se nyykkärin ominaisuus?
käyttääkö kukaan valkuaisrehuna herne-vehnä seosta , jauhatus valssi myllyllä sieltä kioskille.
onko ollu maittavuus tai muuta ongelmaa syötössä.
käyttääkö moni tämän firman  rehuja onko laatu pysyny tasaisena?
peräkärryn rengas vuotaa vanteen reunasta auttaako paikkausvaahto vai joutuuko laittaa sisäkumin onko muilla ollut ongelmia tubeles renkaitten kanssa.
claasista pitäis jäähdyttäjä uusia kun vuotaa kuin seula , purkaamoilta ei löydy ehjiä käytettyjä  ja uutta viitsisi ostaa, onko kukaan sovittanu muuta syyläriä claasiin kuin omaa ?
Sivuja: [1] 2 3 4