Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10

Viestit - HöPö-HeSSu

onko minkälaisia kokemuksia kyseisistä laitteista?
eikö tämä arkkitehti ole vieläkään oppinu mistä putkesta paska kulkee. noin pitkälle matkalle ainakin 600mm paras olis 800mm. mulle teki saman virheen 12v sitten vettä pitää päästää että pysyy auki. jouduin myös laittaa poikima ja vasikka puolelle raapan eihän tuo kuiva paska kuilussa kulje. eikös tässä ollu  kerran idea ritiläpalkilla  edes takaisin pudotus kaivossa
 iki liikkuja claas consulin  syyläri  4000 ecee sis. alv. keskolta poika kysyy tilataanko ????
onko siinä minkälainen siirto pumppu onko se kiierrettävä malli  niin sen pitää olla tosi kireästi väännettynä muuten menee ilmaa sieltä kiertoon.
avant 420  ei ole muuta vikaa kuin moottori jossa ei ole ala vääntöä ollenkaa  ja savuttaa aivan hirveesti , kun pitää isoilla kierroksilla ajaa . omassa koneessa noita sähkö häiriötä öljy ,laturi   valot temppuili oli liittimet huonosti kasattu . avantin takuu palvelu on todella erinomaista kaikki viat on korjattu eikä matka kuluja peritä. tehtaalla vastaanotossa todella mukavia naisia kun kävin siellä käymässä.
urakoitsija teki pojan mossi oli ajamassa . noukinvaunu oli kyseessä luultavasti mossilta oli jääny hapotin pois päältä .
siilon keskeltä on menny rehu pilalle n. 10 sentin kaistale. siilo on 3kertaa 24 metriä. mistä johtuu onko muilla tapauksia tiedossa. 
omassa oli se vika laukaisu jousi oli liian löysä  pomppasi pois lukituksesta.
NO ON MENNY  HEIKOKSI KÄRCHERIN LAATU KUN ENTINEN KESTI  25 VUOTTA TOSIN OLI KYLMÄPESURI.     
KIINASTA TIETYSTI OSAT JA SAKSASSA KOOTAAN.
Koneet, laitteet ja tekniikka / painepesuri
: 16.12.13 - klo:20:37
 vanha pesuri  hajosi  miten tämä  kärcher hds 8-18 4cx . näytti olevan  testi voittaja, onko kokemuksia kestävyydestä.
Koneet, laitteet ja tekniikka / tume
: 30.05.13 - klo:19:57
alkaa kypsyä tuon tumen siemenvantaan putkien tippuminen onko näissä uusimmissa paremmat kiinnitykset, vai siirtyykö simultaan suosista.
vapo on halukas ostaa 4 ha turve alueen ja käyttäisi sitä imeytys kenttänä . onko kellään kokemuksia vapon toiminnasta ja miten se onnistuu kun siinä pellot kentän reunoilla.
itsellä on ollu samatzi käytössä 2 vuotta  ei mitään ongelmia koneessa. malli on nostolaite kone 3 metrinen.
sen verran höpötän että kiia maasturi on täysi susi sitä ei pidä suositella edes viha  miehellekään .niitä on tässä metsämiehillä jatkuvasti ravaavat seinäjoen delta-autossa.
kuuluvat samaan sarjaan kuin kiia eli korean poikien vääntämä eli pientä vikaa  piisaa .
Sivuja: [1] 2 3 ... 10