Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - taapero

Maidontuotanto ja lihanaudat / Meukow
: 18.12.19 - klo:23:34
Joku voi  kysyä että mitä meukowilla on tekemistä maidon tuotannon kanssa? No minulle se on sitä että tänä iltana korkkasin pullon 36 vuotisen maidontuotannon päättämisen kunniaksi. Iltalypsyn jälkeen lähti viimeinen kuorma lemmuja jatkamaan tuotantoa uudelle tilalle. Aamulla aattelin nukkua vähän pitempään kunhan olen tässä vielä nautiskellut vähän lisää kyseistä nestettä. Tovotan samalla Agronetin lukijoille rauhallista joulun odotusta ja katsotaan mitä kujeita uusi vuosi tuo tullessaaan. ;)
Löytyykö kotimaasta jotain vastaavaa valmiina vai onko ite värkättävä?
https://www.youtube.com/watch?v=3xKp10EthZM
Katselin sähköyhtiön sivuilta omia kulutus lukuja niin törmäsin mielenkiintoisiin lukemiin sähkökatkon ajalta. Meillä oli 22-23.3 virrat poikki yläkerran isännän toimesta rapiat kymmenen tuntia niin silloin oli kulutusta 0.4-0.7 kwh per tunti mutta kun 28.3 oli sähkövirman oma katkos kulutus 0.0 kwh. Molempina aikoina oli varavoima päällä joten sekään ei selitä eroa. Pistin kyselyä sähköyhtiöön ja nyt odottelen vastausta. Onko muilla saman laisia ilmiöitä?
Mulla on vernelantin paalisilppurissa a-mallin pikakiinnitys runko, samallainen on elhon etuniittokoneessa. Tietääkös joku sen nimmee ja edustaako joku sitä? Tekis mieli vastakappeletta lumilinkoon valmiina, helepottas arjen elämää kummasti. Vae pitänöönkö laittoo ahjoon tulet ja takkooo ite sellainen. :o
Aurinko paistaa jo korkeammalta, itsekin tässä alkaa elolle eestyä ja samalla on investointi halutkin löytynä. Aijon kyllä alotella varovasti kukkaroon vilkuillen ettei tulis voudin kanssa kanssakäymistä. Joten pitäis hankkia Taavettiin työntövarsi (Case 1394) kun ostaissa ei ollut mukana kuin työntövarren irvikuva.  Mikä on taaveti oman työntövarren  minimi ja max mitta jotta sattus kerralla oikee tarvikevars, tae onko jollain jiänä hallin nurkkaan semmonen ylmiäräseks, tietysti älyissään oleva?
Etsiskelin tietoa dumpperin saamisesta rekisteriin, liikenteeseen tielle mut se jäi vielä löytymättä. Mikä lie tilanne nykyisin? Joitakin yksilöitä on myynnissä rekisteröitynä, vanhempia koneita. Tai miten lie jos tois vaikka Ruotsista koneen joka on siellä kilvissä ja sen kilvittäminen sitten suomeen? ???
Korjaamohalli alkaa olla valmis sähkötöitä lukuunottamatta. Nyt mietityttää valaistuksen määrä ja sijoitus, kattoon, seinälle vaiko sekä että ja mille korkeudelle seinälle? Hallissa vapaa korkeus 5 metriä ja neliöitä 190. :-\
Rakentaminen pukkaa päälle kun vanhoja luita kolottaa remonttihommissa talvella. Mites on tarvitaanko korjaamotilaan lattiakaivoa kun tulee lattialämmitys, kun pesuhommat olis tarkotus tehdä muualla vai kaiken varalta?
Emännyys on siirtänyt navetassa tähän asti rehu hamsterilla lehmiin etteen.. Nyt ilimotti tahtovansa helepotusta hommiinsa. Minkähän laenen pienkuormooja tuohon oes hyvä. Ruokintapöötä on kymmenen metriä pitkä ja metri kuuskymmentä levvee, rehu tarkkuussilippurin läpi ajettu. Itellä kun ei ole minkään laista kokemusta noista värkeistä. Liukuohjattu vai linkku? pensa/löpö? Entäpä merkki, kestävä, hultoystävällinen ja työergonomia?
Sivuja: [1]