Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Aiheet - cappi

Vapaa sana / Uusi kopiovileen ??
: 25.08.13 - klo:06:40
Taustalla plagiointiepäilyjä
Kokoomusnuorille valittiin ensimmäinen naispuheenjohtaja

Sunnuntai 25.8.2013 klo 00.48 (päivitetty klo 01.35)

Vaasalainen kaupunginvaltuutettu Susanna Koski valittiin kokoomusnuorten puheenjohtajaksi.


Kokoomusnuorten puheenjohtaja valittiin nyt ensimmäistä kertaa suoraan jäsenäänestystä käyttämällä. Susanna Koski, 28, voitti lauantaina vastaehdokkaansa, raumalaisen Matias Marttisen, 23, täpärästi.

Koski on Pohjanmaan kokoomuksen puheenjohtaja ja koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri.

Koskesta tulee historian ensimmäinen kokoomusnuorten puheenjohtajaksi valittu nainen, vaikkakin vuonna 1990 järjestön virkaatekevänä puheenjohtajana toimi neljän kuukauden ajan Pia Pohja.

Kosken valintaa kokoomusnuorten puheenjohtajaksi voidaan pitää hienoisena yllätyksenä, sillä Koski lähti vaaliin altavastaajan asemasta ennakkosuosikkia vastaan. Piirijärjestöjen johtajien selvä enemmistö oli asettunut toisen ehdokkaan tueksi.

Kokoomusnuoret on opittu tuntemaan emopuoluettaan rohkeampana ja oikeistolaisempana osana kokoomusta. Koski aikoo jatkaa samalla linjalla.

- Kokoomusnuorten tehtävä on haastaa sekä emopuoluettamme että suomalaista yhteiskuntaa muutenkin. Haluan, että kokoomusnuoret toimii aktiivisena keskustelunherättäjänä vastaisuudessakin, Koski linjaa järjestön tulevaisuutta tiedotteessa.

Plagiointisyytöksiä

Sanomalehti Pohjalainen kertoi viime maaliskuussa, että puheenjohtajaksi valitun Kosken Pohjalaiseen kirjoittama kolumni muistutti erehdyttävästi juontaja Tuomas Enbusken Helsingin Sanomien Nyt-liitteeseen kirjoittamaa kolumnia.


Koski harmistui maaliskuisista plagiointisyytteistä ja vastasi lehdelle, että yhteiset sanat olivat pelkkää sattumaa.

Vasta tällä viikolla Koski joutui jälleen keskelle uutta kopiokohua, kun bloggaaja Tuomas Saloniemi väitti blogissaan, että Kosken elokuussa Vaasan kaupunginvaltuuston kokouksessa pitämässä puheessa olisi ollut yhteneväisyyksiä vastaehdokas Matias Marttisen blogitekstin kanssa.

Koski kielsi Pohjalaiselle myös uudet kopiointisyytökset.
Raimo Ilaskivi vaatii hätätilahallitusta

Perjantai 9.8.2013 klo 22.22 (päivitetty klo 22.25)

Konkaripoliitikko Raimo Ilaskivi kuvailee hallituksen talouspolitiikkaa "rammaksi ankaksi". - Pääministeri vetoaa siihen, että hallitusohjelmaa pitäisi noudattaa. Valtiovarainministeri toteaa, että tulimme tehneeksi vaalilupauksen siitä ja tästä. Lupaukset ovat muodostuneet hallitukselle kahleiksi, Ilaskivi sanoo.


Entinen kokoomuksen kansanedustaja kuvailee nykyistä talouspolitiikkaa "rammaksi ankaksi". Hän toteaa, että on vain ajan kysymys, koska Suomen kolmen A:n luottoluokitus häviää.

85-vuotias Ilaskivi ei pidä mahdottomana sitäkään, että nykyisellä velkaantumisen tahdilla Suomen talous syöksyy Kreikan, Portugalin ja Italian tavoin peruuttamattomasti alamäkeen.

"Kataisen käsissä"

Pääministeri Jyrki Katainen on hänen mukaansa nyt polttopisteessä. Hän penää, että Suomen kannalta ainoa järkevä ratkaisu olisi, että pääministeri pyytäisi hallituksensa eroa.

Ilaskivi perustelee mielipidettään nykyhallituksen aikaansaamattomuudella.

- Kaksi vuotta on keskusteltu, eikä mitään edistystä ole tapahtunut. Jos hallitus ei saa mitään aikaan, se pitää korvata toisella. On Kataisen käsissä, että eduskunta voidaan hajottaa ja panna uudet eduskuntavaalit toimeen.

Ilaskivi ei lähde arvailemaan, nöyrtyisikö Katainen tällaisiin toimenpiteisiin. Hän moittii eduskunnan hajotusoikeuden viemistä presidentiltä virheeksi.

- Kataisen pitää itse harkita, haluaako hän jättää nimensä hallitukseen, joka on vienyt Suomen tähän hirvittävän vaikeaan ja entistäkin ratkaisemattomampaan tilanteeseen, vai koittaako hän olla tässä suhteessa valtion mies ja antaa tilaa niille ratkaisuille, jotka vievät Suomea eteenpäin. On myös tunnustettava, että eduskunnan hajotusoikeuden vieminen presidentiltä oli virheratkaisu.

Presidentille rooli

Ilaskiven mielestä eronneen hallituksen tilalle pitäisi muodostaa hätätilahallitus ennen uusia vaaleja. Hätätilahallitusta kootessa hän kuuntelisi erityisesti presidentti Sauli Niinistön mielipidettä.

Konkaripoliitikko kokoaisi hätätilahallituksen asiantuntijoista virkaikään tai vaalipiirien edustavuuteen katsomatta. Osa hätätilahallituksen edustajista olisi "noin viisikymppisiä kokeneita poliitikkoja, toinen osa yritysjohtajia".- Nykysysteemi johtaa siihen, että valtiovarainministeriksi valitaan luokanopettaja vain sillä perusteella, että hän on puolueensa puheenjohtaja. Kyseessä on kuitenkin tärkein talouspoliittinen virka, joka Suomessa on.

Ilaskivi ehdottaa pääministerin ja valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen tueksi taloudellista neuvonantajaa Yhdysvaltain malliin.

- Tätä olisi syytä harkita. Yhdysvalloissa on ollut tässä virassa perinteisesti professoreita, keskuspankin entisiä pääjohtajia ja muita, joilla on riittävää tietoa ja taitoa, Ilaskivi sanoo.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013080917352330_uu.shtml
Vapaa sana / Kurun demarit
: 21.07.13 - klo:19:08
Eivät haluu lisääntyä, hyvä niin
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288583824232.html
Vapaa sana / Tonttikauppaa
: 02.04.13 - klo:22:07
Kirkkonummen poliittinen kohu sai käänteen. Rikoksista epäilty Timo Haapaniemi haluaa pitää poliitikon asemansa, vaikkei valtuustossa kävisikään.

Kirkkonummen päätöksenteosta rikostutkinnan ajaksi vetäytynyt Timo Haapaniemi (kok) haluaa perua oman hyllytyksensä.

Haapaniemi – joka on kunnan eturivin poliitikkoja – ilmoitti tammikuussa luopuvansa väliaikaisesti luottamustehtävistään.

"Halusin [vetäytymisellä] rauhoittaa tilannetta, mutta tästä tuli omituinen juttu", Haapaniemi kertoi tiistaina HS:lle.

Hänen tarkoituksensa oli poistua politiikasta, mutta säilyttää valtuutetun asema. Kunta tulkitsi tiukemmin: hänet pitää pidättää toimestaan virallisesti.

"Nyt asia yritetään kääntää niin, kuin myöntäisin syyllisyyteni. Tahtoni ei ole, että valtuuston pitäisi pidättää minut."

Juridiseen jupakkaan tärväytyy turhaa aikaa, kun pitäisi puida kuntataloutta, Haapaniemi suomii.

Nyt hän on lähettänyt kunnalle kirjeen, jossa ilmoittaa peruvansa aiemman eroilmoituksen.

Haapaniemi kiistää jyrkästi kaikki rikosepäilyt. Ne liittyvät hänen ja espoolaisen rakennusyhtiön suhteisiin.

"Laki ei tunne mahdollisuutta, että henkilö itse vain ilmoittaa, ettei hän ota osaa luottamustehtävien hoitamiseen", arvioi johtava lakimies Heikki Harjula Kuntaliitosta.

Vaihtoehdot ovat käytännössä eroaminen tai virallinen toimesta pidättäminen. Jälkimmäistä vaihtoehtoa puidaan maanantaina Kirkkonummen kunnanvaltuustossa. Siellä päättäjille luetaan näillä näkymin Haapaniemen kirje.


Tästä on kyse
Tonttikaupoista venyi iso vääntö

 Poliisi epäilee kirkkonummelaista kuntapoliitikkoa Timo Haapaniemeä (kok) törkeistä rikoksista. Hän oli viime vaalien ääniharava.

 Haapaniemi myi tontin vaimolleen, joka myi sen rakennusyhtiö EKE:lle. Samalla Haapaniemi oli päättämässä yhtiötä koskevasta kaavoituksesta. Esitutkinta valmistunee pian.

 Haapaniemi kiistää kaiken ja haluaisi jäädä sivuun politiikasta esitutkinnan ajaksi.

 Se, miten Haapaniemen pitäisi toimia tässä tilanteessa, on paisunut poliittiseksi kohuksi Kirkkonummella.
Vapaa sana / Kultalusikka suussa ??
: 23.03.13 - klo:19:18
Vapaa sana / Saksan oma kopiovilen
: 06.02.13 - klo:12:45
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013020616641988_ul.shtml
Bloggaaja narautti Saksan opetusministerin plagioinnista

Keskiviikko 6.2.2013 klo 10.19

Saksan opetusministeri Annette Schavan on menettänyt tohtorinarvonsa plagiointisyytösten takia, kertoo Deutsche Welle.


Schavan, 57, väitteli Düsseldorfin yliopistosta vuonna 1980. Yliopisto aloitti väitöskirjasta tutkinnan toukokuussa, kun anonyymi bloggaaja oli syyttänyt Schavania plagioinnista.

Yliopiston mukaan tutkinnassa paljastui, että merkittävä osuus väitöskirjasta oli kopioitu suoraan toisten teksteistä. Humanistisen tiedekunnan hallitus päätti Schavanin tohtorinarvon poistamisesta äänin 12-2.

Schavan aikoo valittaa yliopiston päätöksestä.


Schavan on liittokansleri Angela Merkelin läheinen liittolainen ja toiminut opetusministerinä vuodesta 2005.

Vuonna 2011 tuolloinen puolustusministeri Karl-Theodor zu Guttenberg erosi menetettyään tohtorinarvonsa plagiointisyytösten takia.
Vapaa sana / Kokoomus pettää ei kepu
: 22.10.12 - klo:10:50

Pettämissivusto tutki asiakkaidensa puoluekantaa: Kokoomus suurin tässäkin
Julkaistu: 22.10.2012 10:32

Vanha sanonta, jonka mukaan Keskusta pettää aina, ei pidä paikkaansa - ainakaan AshleyMadison.comin mukaan.
Syrjähyppyihin erikoistunut treffipalvelu AshleyMadison.com paljastaa, että hieman alle 30 % sivuston suomalaisista jäsenistä kannattaa Kokoomusta.

- Epäiletkö puolisoasi vispilänkaupasta selkäsi takana? Pelkäätkö, että kumppanisi hakee lämpöä vieraista vuoteista? Kannattaa ehkä kysyä häneltä, mitä puoluetta hän on aikeissa äänestää tulevissa kuntavaaleissa, sivuston tiedotteessa lukee.

Toiseksi eniten pettäjiä löytyi Perussuomalaisten kannattajista, nimittäin lähes 16 % sivuston kävijäkyselyyn vastanneista kertoi äänestävänsä kyseistä puoluetta.
 
- Ehkä tämän tuloksen perusteella Kokoomus voisi muuttaa kunnallisvaalisloganinsa muotoon: Ei on helppo sanoa, mutta sen kanssa on vaikea elää koko elämäänsä. Elämä on lyhyt - Hanki salasuhde, naurahtaa AshleyMadison.comin Suomen maajohtaja Timo Uusi-Kerttula.

Uskollisimmat kumppanit löytyvät Vihreistä, Keskustasta ja Kristillisdemokraateista, sillä heidän kannattajiaan löytyi kutakin palvelusta vain 1,2 %. RKP:n kannattajia ei ollut yhtäkään.

Salarakkaan kanssa ei turhia jutella - ainakaan politiikasta. Vain 2,4 % vastaajista kertoi nostavansa poliittisia keskustelunaiheita esiin salapartnerinsa kanssa. Vastaavasti omalle puolisolleen päivänpolttavista politiikan uuniperunoista rupatteli noin 30 % vastaajista.

Syrjähypyn poliittisella suuntauksella ei myöskään ollut kyselyyn vastaajien mielestä merkitystä. Vain noin joka kymmenes vastaajista olisi huolissaan aiheesta, jos salarakas edustaisi täysin vastakkaisia mielipiteitä.
 
Kyselyyn vastasi 1287 AshleyMadison.comin jäsentä, joista 865 oli miehiä ja 422 naisia.

IS
Joko johara sai  ooppelin mainoksen
www.kaytannonmaamies.fi/s/f/editor/attachments/1000_suurinta_maatilaa_2011.pdf

Havaintoja. ;D
-Osalla kärki 2 kympin  tiloilla oman pinta-alan määrä suhteessa vuokramaihin 
-Kyllä broilerbaroni tarviikin kovan kaluston 216 hehtaariin , ei muuten tule kustannus kriisiä
-??
Taitaa googllella löytyä totuuskin  ;)
http://tinyurl.com/62vr9bj 
Maidontuotanto ja lihanaudat / Robotti
: 27.10.10 - klo:10:29
Päivän menneisyydessä oli lelu ja karja myynnissä  :o . Eikö c alueella pysykään kaikki tilat pystyssä  ;) vaikka on korkeat tuet
Sivuja: [1] 2 3 ... 5