Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Aiheet - Turkka

Maidontuotanto ja lihanaudat / A
: 25.10.13 - klo:22:22
toivotteli hyvää viikonloppua -3 snt/kg verran..   pari vkoa sitte -4        kun säilörehusato on lähes koko maassa hyvä ja viljan hinta laskenut,ovat kaikki ainekset hinnanlaskulle olemassa ;D ;D on ne vaan kovia poikia, oikeen bisnesmiehiä!!!! 8)
autoilija kävi aamulla hakemas muutaman sonnin ja kehuu jotta tämä olis sitte viimeenen kerta... iso-A oli ilmoittanu ettei enää palveluksia tarvita!! ,onkohan tämän päätöksentekijä ollu koskaa mukana teuraskuorman teos??? tai tietoonen paljoko hyvää tämä yrittäjä on pelkästään rauhallisella ja erittäin ammattitaitoisella toiminnallaan tuonu Atrialle ja tuottajille???   paljo on ollu niitäki kuskia jokka tappelevat keskenänsä,*****ulevat taloonväelle ja sähköpiiskaa osatahan vain käyttää niin saatanasti >:( >:(  säästöjä  joo pitääs ketjusta löytyä,mutta nyt ei osunu oikiahan!!!!
150-200 kw kattila pitää päivittää,tarjoukset on ariterm,säätötuli ja ala-talkkari. onko uusista a-t (punamusta)kokemuksia,entä muista?? 1,5 bar paineella olevaa kaavaillu, 4 bar laitteissa hinta tuplaantuu,saako rahoille vastinetta. ? löytyykö mistää näitten hyötysuhde mittaustuloksia
onko kokemuksia? kestääkö karhottaa muuta ku kuivaheinää???
Koneet, laitteet ja tekniikka / GOS Glox
: 07.11.12 - klo:09:28
mitä nuo tarkoittaa valmetin oves?? :-\
eileen ja ed päivänä niitetyt heinät sai eileen vettä,huomiselle luvattu komiaa keliä.. keräänkö tänään märkää rehua vai huomenna kuivempaa,mutta 3 vrk kumos ollutta????
Maidontuotanto ja lihanaudat / hapanjuotto
: 15.07.12 - klo:10:35
nyt pitäis aika kiireesti kehitellä 30 vasikan ryhmälle juottosysteemi,minkämoonen se pitääs olla ja mikä juomarehu sopii parhaiten hapanjuottoon??( meillä työskentelee myös automaatti,niin ei kiitos rajoitettu-vapaajuotto-väittelyä) ;)
Onko kellää tietoa tästä uudesta hinnanlaskusta-- että laskeeko perushinta vai lisät ;) täshän voi vielä käydä niin että hinta pysyyki samana!!  vai voiko??? (kuromme eurooppalaista hintatasoa kiinni)) :D
onko kokemuksia vasikoiden täysrehun korvaamisesta kotiseoksella esim. ohra-rypsi-vehnä..   maittaako,kasvaako,kannattaako jne  ruoksun tekijä meinas notta kolmannes nuota kaikkia vois olla hyvä sekoitus..
Atrialla alkaa tulla kiire,Snellmannin nautateurastamo valmistuu ja sikapuolelta alkanu joukkopako tarttuu nautaporukkaan!! Snellmanni on suunnannäyttäjä ja iso-A koittaa rimpuilla perässä.. :) Hyvä hyvä!!!
Maidontuotanto ja lihanaudat / raappoja.fi
: 11.12.11 - klo:13:28
olisko hyvää linkkiä/vinkkiä mistä kylmään tilaan lantakäytävälle järiää paskaraappaa*??? käyttäjäkokemuksia??
eli urakoottija veloottaa 34 eur +alv hehtaarin niitosta,kaikkiaan niitettävää n. 180 ha(75 + 75+ 30)! omalla traktorilla kerkeis niittään vuorokauden etukäteen,muttei sitte enää ku keruu alkaa---tr pitää laittaa silloon kärryn eteen...  äkkiä laskettuna tulis halvemmaksi n. 10 000 euron omalla koneella jos kerkeis(täp täp) vaikka 100-120 ha niittää itte.......   mutta mutta,mitä saa tuolla kympillä?? paljoko huoltokulut vois olla kesäs ja paljoko kone kestää hyvis olosuhteis ajaa etton "loppu"
Koneet, laitteet ja tekniikka / porakaivo
: 01.09.11 - klo:11:13
suunnitellu ottaa pihas olevan 15 v käyttämättömänä olleen porakaivon käyttöön,mitähän toimenpiteetä se tarvis?? ruosteen takia jääny pois käytöstä,mutta jos tarve on "vain" elukoiden juomavesi ja painepesuri-- aiheuttaako ruoste ongelmia?? ruosteisen pumpun putsaukseen hyviä konstia???
 jos ruokinnasta jättää kokonaan viljan(3kg) ja rypsin(0,3kg) ja "tilalle" olkia ja vanhaa säilörehua,niin mitä mahtaa tapahtua??? päiväkasvut huononee.  entäs lihakkuus ja rasva(maitorotuja)???  mää vain kuusasin notta  vuosimyynti saa tippua vaikka puoleen,jos ostorehut tippuu nollaan.. toki yli 24 kk ikään ei kannata pitää+??
ei oo muutamaan vuoteen ollu tarvetta,mutta tänä keväänä aika paljo paalia ja pitäis laittaa uuret terät stortiin. k-maataloudesta kysyin hintaa---  45 terää : 1200 eur!!! onko yhtää linjas muiden merkkien terisarjan hintaan???olisko vinkkiä mistä muualta vois teriä löytyä??
Sivuja: [1] 2 3