Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - pötsjölööm

Kasvintuotanto / papujen saatavuus
: 23.04.11 - klo:07:34
Mikä on tänä keväänä härkäpavun siemenen saatavuus? Agrimarketista saako? Tuli käsittämätön halu puolen hehtaaria laittaa kokeilumielessä ja niittää paaliin.  :o
Eikös se ole niin, että neljä eläinyksikköä vähintään, mutta onko siinä jotain muita rajoituksia? Itsellä täyttyy tuo ey-määrä kymmenellä kurtulla nuorkarjaa, mutta kunnan johtavalomittaja eväsi lomaoikeuden.  :o Kuulemma 16 eläintä tarvitaan, mikä tekee minun laskuopilla 9,6 ey:köä.  ???
Täppäröinti uutisissa oli tuollainen i-power hydrauliikan lisäpumppu. Idea kuulosti hyvältä, elikkäs halvalta, ja helpolta ratkaisulta lisätä hydrauliikan tuottoa. Mielenkiintoista olisi tietää, kuinka tuo käytännössä asennetaan traktorin hydrauliikkaan. Tavallisiakin VOA-pumppuja olen katsellut, mutta vaatisi oman öljysäiliön, ja ehkä jopa jäähdyttimenkin. Tuo i-power kuulostaisi helpolta ratkaisulta, mutta liekö tuosta enemmän harmia kuin hyötyä?  ;D Öljyn suodatus ainakin huononee.

http://www.i-power.fi/pumppu.html
http://www.nettikone.com/muu-merkki/i-power/882847
Vapaa sana / Saunalla tapettuja
: 18.08.10 - klo:19:15
Ennen sentään puukot, ja pyssyt tarvittiin, kun saunalla porukkaa tapettiin, tai pahoinpideltiin.
http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/arkistot/rikos/2010/08/1172335
CaseIh 695 hyyty lingotessa, ei jaksanu pitää kierroksia. Vaihdoin suotimet niin sama tulos: hyytyy. Semmosen pistin merkille ,että imee käydessään, polttoaineenkäsipumpun pohjaan. Onko normaalia?
Onkos näissä siirtopumppu jossain?
 
OE:n toiminta on niin, kun islami terroristeilla, eli omaan uskontoon pakottamista voimakeinoin: kasvisuskovaiset yrittää pakottaa kaikki lihansyöjät omaan oppiinsa, tuhoamalla lihantuotannon. Onhan se väärin ,jos eläin kituu, mutta possutyttöjen motiivi ei olekaan auttaa kärsivää eläintä, vaan oman uskontonsa ajaminen eläimen, ja tuottajan kustannuksella.
Ketut, siat, kanat... millonkohan on lehmien vuoro? Niin pitkään kun eläimiä pidetään, aina jostain navetan nurkasta saadaan "järkyttävää" kuvamateriaalia. Pitäskö Natolangalla kiertää tontti, ja konekivääritornit nurkkiin, vai asentaa webcam navettaan, ja lähetää 24/7kuvaa nettiin, että: "näin meillä hoidetaan eläimiä, ota yhteyttä jos on valittamista."
Sivuja: [1]