Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 13

Aiheet - poronpurija

Vapaa sana / Moottorikirjoittajat
: 20.01.10 - klo:21:10
Sukeaa on vaan sanoa, että näitähän löytyy.

En nimeä ketään, mutta perusteet varmaan ovat lukijat huomanneet.
Eli jatkuvasti samaa asiaa/ryhmää haukkuvat nimimerkit.
Näiden kanssa pärjätään, kun ne on jo laitettu "omaan laatikkoon", ja hyvä näin.

Oudompi ongelma/riesa on nämä tolkuttoman pituisia jorinoitaan sepustavat, kaiken tietäjät.
Ja loukkaantuvat, jos heidän horinoihinsa ei joku vastaa.
Kun nykyisin syyllisten etsintä on muodissa, niin kannattaisin joiltakin peiliin katsomista, ennenkuin alkaa osoittelemaan mihinkään suuntaan.
Vapaa sana / Narsisteja on syytä sietää
: 10.01.10 - klo:18:04
Tämän päivän Hesarissa oli karmeita juttuja narsisteista, liittyen perheväkivaltaan. Pääsääntöisesti nämä ovat mustasukkaisia aviomiehiä. Mutta se, kuinka näistä päästään eroon onkin vaikeampi juttu. Ei saisi halveksia, ei tehdä naurunalaiseksi eikä haukkua typeräksi. Jos vaimo näin tekee niin yleensä hän pääsee hengestään.
Näillä palstoilla on kyse muutaman henkilön osalta lähes vastaavista asioista. Narsisti on omasta mielestään aina ja kaikissa asioissa oikessa. Inttää ja toistaa vuodesta toiseen samoja päähänpinttymyksiään. Muiden kommenteilla ei ole sanan sijaa.
Joten olkaapa varovaisia, ettei käy kuin narsistien vaimoille.
Jo on opinnot maatalouskouluissa tai -ja ehkä - ylemmissä ahjoissa menneet munkin syömiseksi. Että muka Raisio tai joku muu kotimainen viljanostaja määräisi viljan hinnan!
Katselkaa nyt hieman näitä kansainvälisiä hintoja ja yrittäkää helmitaulullanne sovittaa niitä perä-pohjolan hintoihin.
Kun Puolalaista ruista syksyllä tarjottiin Suomen siiloihin 90 €/tn, niin kuka hinnan määrää?
Enkä tarkoita Talentin huippu joukkuetta.

Tulikin vaan yhdestä kommentista mieleen moinen asia. Sanontoja on monta, esim suksi vxxxxxn, kävele kaivoon, hirtä ittesi.

Tällaisia sanontoja kaipaisin, koska ne voisivat edesauttaa palstan Valvojia pysymään hereillä.
Ja vielä isoilla WEB MASTERIN YLLÄPITO ON PERSEESTÄ!

Vai pitääkö vetää tulikirjaimin, häh?

 Ymmärrättekö mikä vastuu teillä on, häh?

Kun selviätte joulusahdistanne, niin katelkaahan palstaa.
Palstaa ylläpitävät on se taho, johon lähetystö lähtee ja sitten lähdette te.

Paha Nuutti joulun pois ajaa, toivon että toimitte hommissanne samoin.
Tällaista juttuakin tukien ympärillä liikkuu. Heti alkuun on sanottava,että Suomen maatalous loppuu sillä hetkellä, kun tuet loppuu.
Olisikohan jonkun, vaikka MaasTullissa kerrottava , kuinka EU-pohjaiset tuet on aikanaan so*****. Ne ovat kaksinkertaiset Suomen tukiin verrattuina, noin nopeasti sanottuina, jopa suuremmatkin. Kansallisilla tuilla tätä eroa on pyritty korjaamaan.
Luulisin  monen ymmärtävän ilmastollista olosuhteista aiheutuvan tukieron tulevan  Suomen hyväksi. Näin se vaan ei toimi.
Vapaa sana / Suomalaisuuden kunnioittaminen
: 21.12.09 - klo:22:57
Tämä asia on palstojen kolmen änkyrän täystyrmäys.

Ei mitään suomalaista tuotantoa saa olla Suomessa, kaikki ulkolainen on parempaa, halvempaa maukkaampaa, käsitelty ehkä Suomessa hyväksyttömillä aineilla. Näinhän jorina etenee.

Ei minkäälaista arvostelua ulkolaisista tuotteista, päinvastoin kehumista vaan.
Kysynpä vaan, salmonella, ulkoiset loiset/normaalit piikitykset kattavat aidsista keuhkotautiin etiikalla, eläinten viihtyvyys  ym. asioista.
Surkeinta keskustelua suomalaisesta ruontuotannosta, mitä olen koskaan nähnyt

ÄLKÄÄ vastatko, ellette ole tutustuneet EU-maiden tuotantoon perskohtaisesti siellä käymällä.


Se kuka tällaista väittää, ei ymmärrä vapailla markkinoilla tapahtuvasta hinnanmuodostumisesta mitään.

Verratkaapa naudan- ja lampaan lihan hintoja, molemmissa omavaraisuus aste on selkeästi miinuksella, mutta entäs hinnat? Mitään ylimääräistä ei ole koskaan tullut, vaan tuonti määrää näidenkin kotimaisen tuottajahintatason.
Sianlihan osalta on täysin samoin, EU:n hintataso muodostaa Suomen tuottajahinta tason.
Investointitukien avaamisella ei tule olemaan mitään vaikutusta tuottajahintaan. Kyseessä onkin investointitukien vastustajien kateus, varsinkin jos ovat itse jollakin rahalla rakentaneet.
Vapaa sana / Arla ja sen desanttimeijerit
: 19.12.09 - klo:15:34
Ennenkään ei desantteja paljon kunnioitettu, veivät jopa saunan taakse jne. Mutta maitokentässä näitä vihollisen ystäviä vaan riittää.
Ei ole porukka vieläkään oppinut mitään, tarkoitan Aito-Maidon surullista -varsinkin maidontuottajan kannalta -tarinaa johon MaitoPirkkakin höperyyksissään lähti mukaan. Se hölmöily maksoi koko maan maidontuottajille n. 70 milj. euroa.
MaasTullista luin pöyristyneenä MTK:n valtuuskunnan kokousjuttua. Siellä hämäläinen naisdesantti kiitteli Arlaa ja he niinkuin tarkkailevat näitä Arlan tuontimaidon hintoja! Voi pyhä jysäys! Millaisia perusteluja käytetäänkään tästä eteenpäin, kun puolustellaan halpaa ruotsalaista maidon tuontia.
Lopputulema on se, että suomalaisella maidontuottajalla menee vielä liian hyvin, kun itse pyritään kaikin keinoin laskemaan tuottajahintoja. Voi pyhä jysäys tätä yksinkertaisuutta!!
Tulihan se Sarvanmaan (kok) raportti sikayrittäjäin toimista.
Kyllä on yrittäjillä todella yksinkertaista menoa. Sitä se on kun ei tunneta taustoja eikä ymmärretä alkeitakaan, kuinka yhteiskuntasuhteita hoidetaan.
 Innokkaan hölmön lailla tehdään ministeriöön aivan pers-surkeita esityksiä sianlihan markkinoinnista ja vaaditaan siihen rahaa.
Kyseisiä asioita on hoidettu Joutsenlipun alla jo vuosia.
Surkeinta on LSO:n leimautuminen näiden puuhamiesten myötä. Atria ei viisaasti lähtenyt mitenkään mukaan ao. keskusteluun.
Eduskunnan käpälöintijutussa Pekka Vilkunaa syytettiin naiskansanedustajan toimesta. Jyrki Richt teki tästäkin jutun lähdesuojaa piilottamalla, samoin kuin Vanhasen olemattomasta lautakasasta.
Ylen toimittajain uusi linja on nyt selvillä eli perättömiä saa puhua ja piiloudutaan lähdesuojan taakse, oli se sitten itse keksitty tai ei, sitäkään ei kukaan tiedä.
No Vilkuna saanee 20 000 €. Toivottavasti Richt erotetaan.
On luettu eläinlääkäreiden vaatimukset: "jos tuetaan tuotantoa, on myös perusteet vaatia eläinten hyvinvoinnissa  tiukempaa tasoa".  Että silleen.

Ovatko nykyiset eläinlääkärit niin vieroittuneet siitä, mitä tuella tarkoitetaan? Tuki on tarkoitettu tasaamaan ilmasto-olosuhteista tulevaa takamatkaa suomalaisille tuottajille ja piste.
Eläinten hyvinvointiin on olemassa EU:n kriteerit ja niitä Suomessa noudatetaan ja piste.

Näitä kriteereitä on myös suomalaisten eläinlääkäreiden noudatettava.
Vapaa sana / Sinipunaa pukkaa??
: 27.11.09 - klo:22:13
No kuinka se nyt niin? Eihän vielä ole ollut edes pakkaskelejäkään.

Vai jäädyttääkö Veeti ym kumpp. olemattomat vehkeensä pakastimessa??
Entisenä siellä on ollut kolmas vpj. ja uutena tuli Muinais-Suomen pj, sekä nuorten edustajakin on viljamiehiä.
No se on vielä pienempi lehdykäinen, kuin Kakon toimet kautta aikojen suomalaisen maatalouden hyväksi.
Nyt molemmat voisivat porhaltaa syvältä alhojen (alamaitten ) laaksosta ja näyttää uudet kotkan kyntensä suomalaisen maaseudun tulotason kehittämiseksi.
Tätä odotellessa , toivottavasti ei montaa krokotiilin kyyneltä ehdi vierähtää.
Sivuja: [1] 2 3 ... 13