Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - 1cowman

Millä perusteilla Arla-ingman hinnoittelee tuottajatilitykset?
Senhän kaikki tietää että valiolaisissa meijereissä kaikkein tärkein tavoite on saada maksimaalinen hinta tuottajille, mutta mites arlassa ajetaan arla-ingmannin tuottajien etua? Riittääkö se niinkuin tähän asti että seurataan kuukauden viiveellä valiolaisten meijereiden tuottajatilityksiä ja pyritään maksamaan sitä senttiä parempaa hintaa mutta pakotetaan bulkkituonnilla valion hintaa alas.
Tanskalaisten tuottajien etu ajaa Arlassa muiden edelle.Arlaingmannin tuottajat tuskin pystyy laittamaan stoppia ruotsalaismaidolle ,heille riittää se että jos tuottajamaidon tilitys pienenee niin pienenee se valiolaisillakin.  :o
Maidontuotanto ja lihanaudat / Maitoluokat
: 06.03.10 - klo:17:51
Arlan markkinointipomo ennustaa suomeen kööpenhaminan kaltaista maitomarkkinaa jossa olisi paljon erilaatuisia maitoja.Pitäisköhän Valion lanseerata oma halpamaitoluokka viron,tanskan ja ruotsin laatuvaatimuksilla,niihin käytettäisiin noita huonompia laatueriä jotka vastais noita tuontituotteita ;)
 Eipä näytä hyvältä maidontuottajan kannalta.Mikähän oli syynä että hämiksen meijerissä alettiin pakkaamaan ruotsalaista maitoa?Olisko ollu parempi maksaa parempaa tuottajahintaa ja houkutella mieluummin vaikka valiolaisia tuottajia lisää niin olisi maitoa riittänyt.Vai todettiinko(Arlassa) että nyt suomalainen maito maksaa liikaa.
Ingman tietysti tekee omaa bisnestä ja kaupat on saaneet vipuvarren ruotsalaismaidosta.
Katselin tuossa prismassa että paljon on maitotuotteitten valikoimiin tullut erillaista tuontitavaraa.
Pistäkäähän tuottajat omat tuotantokoneistonne kuntoon.Maitoa on pystyttävä tuottamaan selvästi nykyistä tehokkaammin.
Vapaa sana / Sotahistoriaa
: 02.03.10 - klo:21:21
Sattuipa tällainen vaikuttava lentokoneesta kuvattu värifilmi,onko tullut katsottua elokuvaa kirjeitä Iwo Jimalta?Massiivinen 60 000 amerikkalaisotilaan maihinnousu,amerikkalaisten tappio 27 000 kaatunutta,japanilaisten tappiot 20 000 kaatunutta.
http://www.youtube.com/watch?v=LNGqwzh-fSk&feature=related
Olipas maidontuottajalle *****m..nen uutinen mtv uutisissa äsken.Arlaingman kiristää tuontimaidolla hinnan laskuun. >:(
Tänään maaseudun Tulevaisuudessa
Mitähän tuo pitänee sisällään?
Äkkiseltään tulee mielen että suomessa olis maitotilojen rakennekehitys edenny liian pitkälle ja investoimattomat pelkää jäävänsä jalkoihin ja tarvii jarrutella.
Ettei vaan tulis vanhaa pinta-alalisää vastaava jarru.
No nyt huomasin minäkin että lehmän raadon kanssa kun menee samaan kuormaan korvamerkitty vasikka niin siitä tulee omat laskut kummallekkin,80 e + alv.
Korvamerkittömiä vasikoita voi kuulema mennä samassa kuormassa vaikka kuinka,niistä ei tule laskua.
Vähintä mitä tuottaja voi tässä tilanteessa tehdä on tilata jokaiselle korvamerkitylle raadolle oma kyyti. >:(
Otimpa keväällä 2 alaikäiselle pojalleni huvikseni vapaaehtoisen eläkevakuutuksen.Nyt tuli vakuutusyhtiöstä ilmoitukset että vakuutussopimus on päättynyt koska vakuutussäästö on käytetty kokonaan vakuutusturvan ylläpitoon ja sopimuksen hoitomaksuihin!!
NÄIN ON!!
Sijoitusrahastot on syöty ja persnettoa tulee!! >:(
on kuulema tulossa myyntiin. :)
Kuulin että lypsyrobotin käyttöikä on n. 7 v. ennen vaihtoon menoa.Ja että 
meijerin alueella ykskään 1 robon tila ei lähetä maitoa yli 0.5 milj.litraa eikä 2 robon tilat yli milj.litraa.Ilmeisesti tämä on yleistettävissä.   :o
No nyt on vihdoin kiintiön hinnat tullu alas täällä 2-alueella.Tälle kaudelle puutteeseen saanu ostettua 15 c+ alv aivan riittävästi..
Sivuja: [1]