Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Aiheet - Juba

Mistähän sellaista holkkia saisi????
22mm halkaisijaltaan on tuo booriakseli minkä päälle pitäisi mennä ja tosiaan erikoinen 7 boorinen.
Harrison 190 sorvin pää akselin hihnapyörän uritus on kulunut pois niin siihen on tarkoitus sorvata keskiö irti ja hitsata uusi holkki.

Joutuukohan teetättämään ja jos niin missä😬
Ei dyna malli vaan normi vaihteistolla oleva. Elikkä suunnanvaihtajan pakin punainen valo mittaristossa vilkkuu ensin nopea sarja ja sitten 2 ja sitten 4 kertaa. Että ??????
https://www.agriweb-online.com/en/spreader-delimbe-t24/10697-distributor-anti-slug-delimbe-t24.html

Täähän on yli 1200€ suomesta jos ostaa😬. Parempi vissiin kuin hankkijan myymä RS 100 ja halvempikin. Onkos kukaan tilannut?
Koneet, laitteet ja tekniikka / Metallisaha
: 04.04.19 - klo:09:32
Kylmäpyörösaha tyyliin thomas 315 vai metallivannesaha? Pyörösahat ainakin käytettynä halpoja eikä vie tilaa paljoa....
Kasvintuotanto / Täydennyskylvöseos
: 03.04.19 - klo:21:15
Minkäslaista siemenseosta porukat käyttää nurmien täydennykseen? Ja millaisella kylvömäärällä?
https://www.kivilinna.com/bernardo-nauhahiomakone-bs-100x1220-s-2

Tuollaista nauhahiomakonetta tarviisi mutta liekkö 1,5kw moottori tarpeeksi tehokas metallihommiin?
Tuon jälkeen pajan puutoslistaan jää vielä metallisorvi ja metallivannesaha😬
VG ilmoitti että olisivat halukkaita genomitestaamaan eilen syntymeen alkio sonnivasikan,kannattaakohan lähteä moiseen? Kuukausia joutuu sitten pitämään sitä eikä oikein olisi ylimääräistä tilaa navetassa....
Nyt se sitten iski vielä sorvikuumekin päällensä,tai onhan tuo ollut jo vuosia mielessä enempi vähempi että kai se pitää jonkunlainen hommata🤔 Varmasti riittää jotain 1M kärkivälilä oleva ja ei mikään ikhn kiinalainen eikä tarvitse olla uusi..... Minkäslaisia sorveja löytyy kolleegojen pajoista?
Metsätalous / Kuusta mäntykuitupinoon
: 08.12.18 - klo:12:44
Paljonkohan passaa olla kuusikuiduksi alamittoja mäntykuitupinossa?
 Hydraulivinssiä suunnittelen niin osaisiko joku laskea minkä kokoinen moottori olisi sopiva sellaista pyörittämään että olisi voimaakin tarpeeksi puiden vinssaukseen?
Traktorissa tuotto noin 60L/min
Paine 180bar
Vinssin välitys on 9:1
😡😬🤬🤬

2017 oli Meeri kaura 446,40€/tn sis alv ja tänään 500kg säkissä 618€/tn
Kaarle ohra 427,80€/tn sis alv ja tänään 800kg säkissä 569€/tn plus rahti.
Itseltä tuo rulla puuttuu tapiosta ja olen sen hankkimista suunnitellut jo pidempään niin kysytään nyt vielä täällä että onko toimiva ja saako sen avulla riittävän tarkan pituuden tukeille?
Nyt kun hankintatukkejakaan ei enää tarvitse käydä pituutta merkkaamassa päähän vaan menevät kuormainvaakan niin helpottaisi hakkuuta huomattavasti.
Nykyisin teen tosiaan niin että katkon tuolla harvesterilla vähän summamutikassa nuo harvennukselta tulevat tukit ja käyn jossain vaiheessa sitten mittaamassa ja sahalla pätkimässä ne oikeisiin mittoihin ja sitten jää niitä 0-1,5m päkäleitä, kyllä kehtuuttaa pikkuhiljaa se.
Onko kukaan tehnyt niin että teettää esim ensiharvennusta x määrän vieraalla ja ajaa sitten itse puut tienvarteen ja myy ne hankintakaupalla? Mitähän hintaa nuo moto urakoitsijat mahtaa pitää pelkästä puiden teosta?
Meinasin että kilpailutan meidän kaikki vakuutukset ja soittelin opn asiakaspalveluun,lupasivat että pikapuoliin asiamies ottaa yhteyttä. No kuukausi on mennyt eikä perkele kukaan ole sieltä yhteyksiä ottanut! Soitinkin tässä välissä aspaan ja kysyin mikä kestää niin pahoitteli ja sanoi että kiirehtii yhteydenottoa! Vaikka savossa ollaankin ja on totuttu oottelemaan sitä että KOHTA tapahtuu niin jotain rajaa silti perkele. Pitäkööt tunkkinsa,en vaihda Lähitapiolasta mihinkään!
Jospa virittää 3m heinänsiemenlaitteen lautasmuokkarin päälle niin onko hyviä ideoita millä pyöritetään syöttöä?
Sivuja: [1] 2 3 ... 5