Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Aiheet - mikki

ostaasin 90mm spiraali kuljettimen jos tuntuu jotta jollekin olis jääny ylimäärääseksi.puh.nro.nol viis nol 3498623
Olisi hakusessa sampsa terässiilo sl kuivaajan lämpöisiä ja kylmiä kennoja.sl mallissa 5 syöttövipua,mistä tunnistaa.ilmeisesti sato kuivaaja ollut sama mutta vain eri värisenä.
minkä kokoisia raktoria/kurottajia teillä on 2 metristen rehuleikkurien kanssa?taitaapi n121 valtra jäärä pieneksi..
minkälaisilla raktoriilla pyöritättä 20kuution pystyruuvi apevaunuja? 705 valmetti tuntuu jäävän liika pieneksi..
Minkäs moinen  2 ruuvinen faaresin 20 kuution apevaunu olis,kokemuksia,hyviä/huonoja puolia? ja muittenki saman kokoosten pystyruuvi vaunujen kokemuksia kyselisin,mikä on hyvä/huono/vikapaikkoja?
6265 massikan ohjekirja olis hakuuses jos jolleki olis sattumoosin jääny.samoon tuollaasen koukku ja koukun nostotangot kans ostos listalla.jos vinkkiä mistä tai kellä?
Meillä jokka oomma ostanu de lavalin cleanmatic sontaraapan,hukutahan kirjaimellisesti sitte paskahan ku vetokone hajoaa yhtäkkiä.suomes ei o varakonesta ja saksastahan se ei sitte kovin äkkiä tuukkaa..ei mulla muuta
Maidontuotanto ja lihanaudat / juomakupit
: 04.02.18 - klo:21:20
meillon pihatos finlacton myimät kokonansa valurautaaset juomakupit,niitä nyt parin vuoren jälkeen haljennut n.5kpl ja palaset raappa vieny kokooja kuiluun jne..jotta oliskahan nuo lavaalin c20 valurautaaset kupit parempia/kestävempiä?niin millää konehilla kuppia ei o pökitty,aiva lehemien tönimisellä hajonnu .
Kovin lehemä laihtunu,märespaloja tuloo sankoollinen yön aikana.hapan mahaasena hoirettu,mutta ei se meinaa parantua.niin oliskos se maha muuttunu ny liian emäksiseksi ja mitäs sille sitte tekis??
Minkäslainen tuollaanen krone zx 450 noukinvaunu vm2010 olis? hyviä/huonoja puolia kokemuksia,heikkoja kohtia yms..??
kertokaahan kokemuksia lietekärryjen sivupumppukuormaajista.mietinnässä livakan 14 kuution kärryyn tuollaanen.jotta hyviä ja huonoja kokemuksia livakan(pel-tuote) ja agronicin versioosta.kuinkas nuos piisaa tehot kärryn täyttämiseen?
Eli pari vuotta vanhasta lavalin roposta hajos maitoventtiilista kummikalvo,no vikahan oli äkkiä korjattu kalvo vaihtamalla.mutta jäi vaivaamahan ku siitä vanhasta kalvosta on nyt sellaanen melekeen peukalonpään kokoonen pala hukas.jotta onkos teillä muilla kokemusta mistä kohtaa mahtaas löytyä maitolinjasta?suoratin sukkia nyt vaihrettaes leikattu auki eikä vielä oo löytyny,periaattees pitäs suorattimeen olla tullu jo mutta kun ei..niin ja kone pelaa niinku pitääkin mutta tuo pala pitäs varmaan kattella.
Pitääs huomenna alkaa vaihtamahan hitaastihin peruskettinkiä.uuret pultit on sopivat kettinkihin,mutta nuo lapot ovat tosiaan 1mm liika pieni reikääset  (erellinen kai tuonu koneen ulkomailta ja lapot ihme reikäkoolla) jotta onko hyvää konstia millä/minkälaisilla porilla/terillä alkaas poraamahan,vai olisko jotaki muuta konstia, jyrsin,kalvain tai jotain...?? niin nuo lapot on aika kovaa rautaa ja olemassa olevilla lapooolla olis vähä niinku pakko pärjätä.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Terni maito
: 10.01.17 - klo:20:28
Mikähän vois olla ku lehmistä tuloo laihaa ternimaitoa,monta alle 20 lukemalla,muutama vähä yli 20?
Koneet, laitteet ja tekniikka / agrolux at
: 13.09.16 - klo:20:49
agrolux at sarka-aura fk siivillä.siivet käännettynä leveimpään asentoon,niin kuinkas pitkäksi tuo kulmansäätö vanttiruuvi pitääs säätää?ohjekirjaa ei oo ja joskus aikoonansa mitan sain jostaki joka nyt jo unohruksis.vanttiruuvi itteksensä pyöriny ja jos jollaki  on mittaa,olis hieno homma.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5