Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 28

Aiheet - maidontuottaja

Vapaa sana / Tästä ei Tuu mitäänå
: 27.02.19 - klo:20:05
Ei tästä saa mitään selvää, alkaa sattua päähän. Lopetan koko palstan seuraamisen ja kirjoittelun tähän. Heippa.
Vapaa sana / Yllätys
: 08.02.19 - klo:17:11
Minulle oli jotenkin yllätys jotta yli puolet tiloista tuottaa niin heikosti, että myyntitulot jäävät alle 20 000 euroa vuodessa. Joko olisi aika laittaa kehitystä eteenpäin🤔
Vapaa sana / Pekkarisen iltahuuto
: 03.02.19 - klo:20:51
Joko tästä on ollut täällä puhetta? Risteily oli jäänyt väliin ja kauhea huuto Apollonkadulla. Ikäsyrjintää.
Vapaa sana / Maidontuotanto
: 23.01.19 - klo:18:51
Huh, nyt on veetilässä tullut jytky, kun on luettu suomalainen maaseutu.
Täysrehuruokinta toiminut hyvin. Maitoa tullut hyvin ja rehukustannus pysynyt maltillisena. Jos lehmät siirretään pihattoon ja robotille, miksi ei jatkaisi erillisruokintaa, joka perustuu täysrehuun?
Valiolta puuttuu selkeästi kaupan maitohyllystä hintakilpailukykyinen kärkitituote ja se on laktoositon rasvaton maitojuoma.   S-ryhmän Kotimaista - tuotemerkille hintaero repeää nyt liikaa. kotimaista 1,25l ja Valion 1.89l.
Vapaa sana / Äänislinna
: 08.01.19 - klo:13:28
Oliko Petroskoin onni, ettei jäänyt Suomelle. Savonlinnassa puretaan jo kerrostaloja, mitä se olisi ollut Petroskoissa? Metsäähän korpikarjalassaa olisi ollut parille sellujätille.
Vapaa sana / Johdatusta
: 06.01.19 - klo:13:14
Tämä sattui aivan äsken ja olen siitä ihan innoissani niin voin kertoa sen. Kävelin normaaliin tapaan ruokintapöydällä ja huomasin yhdessä ketassa juomakupissa lantaa. Ajattelin ihan muita asioita kunnes muutaman metrin ohi mentyäni tuosta juomakupista aloin ajattelemaan sanaa kryptosporidium(mulle on tullut näitä ennenkin),ihmettelin, että mikä juttu tämä nyt on. Kuulostaa vähän tieteelliseltä, laitan Googleen alan lukea: Sairaus on hyvin tarttuva. Cryptosporidium leviää tartunnan saaneen isäntäeläimen ulosteen välityksellä joko suoraan tai välillisesti ulosteiden saastuttaessa juomavettä. Ymmärrän heti mistä on kysymys, yläkerran Isäntä halusi varmistaa, että muistan varmasti puhdistaa kupin. Menen kupille, puhdistan sen - hieho tulee juomaan tyytyväisenä. Mahtava juttu, Jumala on olemassa.
Vapaa sana / Lihansyönnin rajoittaminen
: 04.01.19 - klo:15:19
Olen pikkuhiljaa kypsytellyt ajatusta luopua perheessämme kaikesta prosessoidusta lihasta sen eri käyttömuotoina. Tämä johtuu ehkä siitä kun ikääntyy niin alkaa miettiä kaikkea tarkemmin ja ehkä minuun on uponnut mediavaikutus. Esim. https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/foodnews/tappava-uhka-%E2%80%93-t%C3%A4ss%C3%A4-ovat-maailman-18-vaarallisinta-ruokaa/ss-BBmtIlA?ocid=ientp
Oikeastaan fiilikset alkavat olla samat kuin oli ennen kuin lopetin tupakinpolton ja siinäkin vaikutti eniten tuotteen vaarallisuus.
Vapaa sana / 2010-luku
: 01.01.19 - klo:10:20
Alkaa vedellä viimeisiään. Melkoinen vuosikymmen. Päällimmäisenä jää mieleen ilmaston sekoaminen ja muslimien vyöryminen Eurooppaan aina pohjoisimpia kolkkia myöten. Muuttoliike kaupunkeihin on megatrendi. Nuoret ei enää seurustele kuten ennen ja oma aika, harrastukset ja terveys on heille tärkeitä. Keskittyvät mukavuuteensa. Seurauksena syntyvyys on romahtanut ja kehitys jatkuu samana. Syrjäseudut menettävät elinvoimaisuutensa.
Vapaa sana / Mihin uskotte?
: 22.12.18 - klo:15:02
Laitetaan vähän henkisempää, kun on Joulun aikakin, tuskin kukaan pahastuu? Uskon, että tietoisuus jatkuu tälle pallollekkin tehdyn visiitin jälkeenkin ja siellä jossain on kaksi puolta. Mitenkäs muut ajattelee? Jos joku haluaa kysyä jotain aihepiiriin niin eikun vaan?!
Vapaa sana / Sokerihumala
: 22.12.18 - klo:11:46
On se tuo sokerikin. Mulla kun on yliherkkyys melkein kaikkeen niin tuo sokerikin menee päähän. Sen huomaa ihan selvästi. Miten muilla?
Vapaa sana / Kongosta ja Syyriasta
: 21.12.18 - klo:14:55
Tulossa 750 kiintiö, toivottavasti naisia ja lapsia ja vanhuksia.
Vapaa sana / Oleilu Dubaissa
: 20.12.18 - klo:16:14
Netissä luki, jos olet töissä Dubaissa ja asut siellä pysyvästi, niin jos työt loppuvat on poistuttava maasta kuukauden kuluessa.
Vapaa sana / Digitalisaatio
: 01.12.18 - klo:08:57
Paljon hyvää ja paljon pahaa. Kaikista paras, jos kehitys olisi pysähtynyt noin vuoteen 2000. Silloin ihmiset ei olleet vielä älylaitteiden orjia.
Sivuja: [1] 2 3 ... 28