Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 369

Viestit - maidontuottaja

Paljonko peltoa ja minkälainen konekanta?
Heinä mitta sammakkoa leukaan.  :-[
Sorkkis vois keskittyä niihin sorkkiin. Ja valma on sisäiseen tiedotukseen, ei minnekkään agronettiin kopioitavaksi.
Maidontuotanto ei ole enää jokamiehen oikeus siinä mielessä, että ostaa tyhjän navetan ja alkaa tuottaa. Voi sen toki tehdä, mutta ainakaan Valio ei maitoa osta.
Ruovesi lehdestä selviää konkurssin syy tuossa lakivoiman myynnissä olevasta tilasta.
Mikäs on että 200 lehmän tila keikahtaa nurin 11000 tuotoksella. Ihan asialliset kuvat. Miten se kauhajoen
Vastaavan kokoluokan tila, vaihtoiko se omistajaa?
Eikait Rusina ole putoamassa junan kyydistä? Eipä siinä, kaikki paukut on laitettava peliin, jos meinaa vielä maitoa tuottaa 2030.
Sen verran, että jos laajennus alkaa olla iso, niin siltä yrittäjältä voisi kysyä, että olisiko tässä tilanteessa parempi tehdä maltillisemmin ja sitten tulevaisuudessa lisää, jos ajat näyttävät suotuisilta.
Jokin sääntelymekanisni isojen laajennusten varalle tarvitaan. Ainakin ne pitäisi  tarkemmin arvioida. Nyt puhun siis kun mennään yli 200 lehmään.
Saivat suht nuorina myytyä ulkopuoliselle joka tekee työt ja maksaa tilaa pikkuhiljaa pitkän aikaa. Eli kaikesta kehittämisestä jää jäljelle vain kohtuulinen kasa rahaa ja huoleton varhaiseläke.
Jostain syystä usiampi isomman tilan omistaja on lopununut maidontuotannosta lähiaikoina.Toisaalta lainvoima ja huutokauppa-sivusto näkyy myyvän enenevissä määrin tiloja.
Miten sen ison karusellilypsyasemanavetan kävi, vaihtoiko se omistajaa?
Lähtikö piikalasta siis  lehmät? 
Mielipiteitä kylvötekniikasta. Vaihtoehtoina nurmihara ja - jyrä. Harasta onnistunut kokemus, jyrästä ei kokemusta. Mitä arvelette kylvöstä nurmijyrällä, tiivistääkö pinnan liiaksi?
Vapaa sana / Tästä ei Tuu mitäänå
: 27.02.19 - klo:20:05
Ei tästä saa mitään selvää, alkaa sattua päähän. Lopetan koko palstan seuraamisen ja kirjoittelun tähän. Heippa.
Vapaa sana / Vs: Toimiiko ?
: 27.02.19 - klo:20:02
Hemmetin raskasta lukea tätä uutta ainakin kännykällä🤔
 riskiversiossa, jossa maidonhinta on alentunut ja tuet myös, tarkoittaa että investoinnin jälkeisinä vuosina tulee lisärahoitustarvetta. Miten rahoittaja on suhtautunut tällaiseen suunnitteluvaiheessa?
Sivuja: [1] 2 3 ... 369