Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - rodeo

Onko kenelläkään kokemusta noista a-rehun tekno täysrehusta tai puolitiivisteestä? Miten maittaa ja toimii robotilla? Itelle robo tulossa ja pitäisi päättää mitä rehua tilaa säiliöön. Perusrehuna ape, ei kioskeja.
Koneet, laitteet ja tekniikka / pressuovia
: 02.11.09 - klo:18:38
Olis tarvetta isoista pressuovista. Olisko kellään ehdotuksia, mistä vois kysellä vaihtoehtoja? Tuo yx pohjalainen firma, joka paljon mainostaa, teki aika arvokkaan tarjouksen? :o
Koneet, laitteet ja tekniikka / Trelleborg
: 06.12.08 - klo:11:43
Onx kenelläkään kokemuksia nykyisistä trelleborgeista? Pitäis uusia maxxumiin renkaat, ja entisiin pirelleihin olen ollut tosi tyytyväinen. Miten lie uudet trelleborgit, miten talvella ja onko pellollla yhtä hyvät kuin vanhat?
Hello keskustelijoille. Alkaa olla kohta uus navetta valmis ja noita väkirehupuolen systeemeitä kasaillaan. Nyt kiinnostas tietää, että onko teillä   kenelläkään kokemusta miten sais rypsirouheen tulemaan siilosta ulos?
Olisi tuollainen pomon sisäsiilo. Jos sinne puhaltaa autosta rouheen, on aika kova riski holvaantua ja sitten sorkataan kepeillä, yms. että saadaan rouhe ruuvin kuljetettavaksi. :-\
Sivuja: [1]