Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 93

Viestit - totuuden torvi

Vapaa sana / Rehn Olli.
: 23.01.21 - klo:18:39
Rehn on  kiinnostunut pressan hommista jos vain  kysyttäisiin.  En kyllä usko  että  vasemmisto  koalitio pyytäisi   Ollia ehdokkaaksi. Niillähän  on  Haavisto,  ja Marin uskoo  että  on isä  aurinkoinen,  paikka kuuluu hänelle.  Mutta kuka  olisi   keskiryhmän ja oikeiston  yhteisehdokas, siinä pulma???   
Vapaa sana / Kiviniemi/Jäätteenmäki.
: 22.01.21 - klo:07:10
Nämä  henkilöt   toimi sopimattomasti joidenkin mielestä,  lähtö tuli.  Nyt Mariini teki saman tempun  ,  nosti itsensä kansakunnan  kaapinpäälle.   Jos keskusta olisi ryhdikäs   Mariini vaihdettaisiin.  Mutta ongelma on se että Keskustan  kannatus  on   pudotuksessa.  Saarikon tilalle  tarttis saada  uusi  henkilö,  mutta onko keskustassa sellaista joka olisi uskottava.
Vapaa sana / Vs: Sama suunta.
: 21.01.21 - klo:13:42
Keskusta saa ääniä monessa kunnassa hyviki, niissä kunnisssa voi samaan aikaan olla sellainen tilanne ettei vihreillä ole ehdokkaita laisinkaan.  Valtiolliset vaalit  on vasta missä näjdään  ketkä äänestää ketäkin.
Vapaa sana / Sama suunta.
: 20.01.21 - klo:20:49
Nuo 2  vihreää käppyrää niillä on sama suunta,  alaspäin.      Ne   voisivat   myös   yhdistyä muutenkin.       Isoja eroja ei ole  muutenkaan suunnasta.    Molemmat  pitää maaseudun asukkaita  ympäristölle vaarallisena.
Vapaa sana / Vs: ITALIA.
: 19.01.21 - klo:13:37
SUOMI on ja pysyy nettomaksajana piste.    Suomessa on iso joukko ketkä sitä haluaa,  toimii sen mukaisesti.       Kyllä Britania päästää nyt paskaasen naurun, kun pääsi eroon.    Nyt Suomenkaan kai enää tarvii maksaa Britanialle sitä  maksua minkä joutuu maksamaan että pääsi EU   : n    : jäseneksi., oli muute yli 200 miljoonaa muutamina vuosina.
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 19.01.21 - klo:12:10
Yara   ilmoitti jo että heidän tarvii saada osuus vehnän hinnan noususta.  Sitä kyllä nostaa nyt energian hinnan nousu myös.
Vapaa sana / ITALIA.
: 19.01.21 - klo:09:36
ITALIA   saa  EU    lta 200  miljadia ylimääräisiä Euroja.    Nyt hallitus kaatuu kun ei oikein tiedetä miten potti jaettaisiin, kun tuntuu että   jaettavaa on liian vähän.    Kyllä nyt jos koskaan Marinin hallituksen  pitäisi     nopeasti  Saarikonkon kannattana     lähettää muutama miljadi   Italialle köyhäin apua, Samaan aikaan Suomessa , Keskusta on ajamassa  turpeen  käytön alas ,   Turveyrittäjät kusessa, ne ryhmäkylät mitkä lämpiää turpeella   Esim.   Kokkola   Seinäjoki , kaukana Venäjän rajalta,  pitkä matka tuoda   turvetta, kustannukset nousee  Näin tekee Marinin hallitus.,
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 19.01.21 - klo:07:07
Vientirahti kakkine kuluineen on   30    -     40 ekee  tonni   riippuen laivan koosta.     Suomen teollisuus  tarjoaa  noin    -30  ekee    tonni  Euroopan   hinnasta.   Tällä tavalla vienti ei ole kannattavaa.     Täytyisi viljelijöiden  kerätä  laivalasti, myydä  ja viedä maasta pois.    Näin  laivalasti toisensa jälkeen.   Näin saataisiin kokemusta  ulkomaan viennistä.  Teollisuus  sitten alkaisi tuoda, jos katsoisi sen tarpeelliseksi.
Vapaa sana / Vs: Vastakkain asettelu.
: 17.01.21 - klo:06:42
Kun  ja  jos korona   kertomukset aikaan   väsyttään  ,  aletaan miettimään   mitä sitten  sen jälkeen.       Ilmasto hössötys saa uutta vauhtia,  punainen liha on vaarallista,  turpeen nosto kielletään Suomessa ,   aletaan se tuomaan Ryssän     maalta.  Maailma pelastuu.   Nyt ennustetaan  että tulee runsasluminen ja kymä talvi ja  kevät viivästyy..      Miten se selitetään,   miten ilmaston lämpeneminen senkin  aikaan saanut.
Vapaa sana / Vastakkain asettelu.
: 16.01.21 - klo:19:26
Suomessa  vastakkain asettelu  on tosiasia ja  tätä päivää.  Se ei ole yllätys kun Suomen puolueet on siirtyneet  vasemmalle.   Kokoomus on  entisen  Keskustan tilalle  jne.  Eli Suomen  puolueiden  ääripäät on entistä kauempana toisistaan. Persut  on korvaamassa  Osittain  Kokoomusta ,  saa kannatusta, maaseudun   huono- osaisista,  viljelijä   väestöstä   ja yrittäjistä.Vapaa sana / Yara.
: 16.01.21 - klo:14:27
Suomessa lannoitteista on   noin  50  %     toimittamatta.    Yara antaa maksuaikaa  ensi  syksyyn saakka,  sillä turvataan että kasvinviljelytilojen   viljat tulee  heti puinnista myyntiin.   On tiloja mitkä panttaa viljojen toimittamista  teollisuudelle.  Mutta   entä sitten ,   jos sato jäisikin vaatimattomaksi , niinkuin on viime vuosina tapahtunut.  Tällä turvataan tasaisempi tarjonta, 
Vapaa sana / Vs: Taxi katosi.
: 14.01.21 - klo:16:02
Juuri toi.  Olipas paha juttu ja monelta vuodelta aikaisemmin ja viimme vuosi varmasti oli todella  paha.  Kyllä   on harmillisia juttuja nämä, nyt tulevatten julki kun  tämä konkurssiin haun este poistuu ensi  kuun alusta.
Kasvintuotanto / Vs: Viljajuna venäjältä
: 13.01.21 - klo:20:58
Kun laiva lastataan  , kapteeni ei tiedä mihin vilja viedään, se tieto tulee vasta kun ollaan  merellä.   Siinä on  jokin juttu ettei saa  tietoa loppukäyttäjä   maasta.
Vapaa sana / Taxi katosi.
: 13.01.21 - klo:20:35
Taxi katosi Mikkelissä, ei mitään havIntoa.   Te jotka olette sieltäpäin , onko avovettä niiden  teiden varsilla.  Vuosien varrella on kadonnut autoilevia niin ettei ole mitään   havaintoa jälkeenpäin, vuosienkaan   päästä.  Avovesi   voi olla yksi vaihtoehto, jota ei  oteta huomioo tutkinnassa.
Vapaa sana / Vs: Tätä päivää.
: 12.01.21 - klo:19:04
Keskusta kakkii omaan  pesään.    Vihreät   vie Suomen  talousongelmiin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 93