Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 41

Aiheet - totuuden torvi

Vapaa sana / Rehn Olli.
: 23.01.21 - klo:18:39
Rehn on  kiinnostunut pressan hommista jos vain  kysyttäisiin.  En kyllä usko  että  vasemmisto  koalitio pyytäisi   Ollia ehdokkaaksi. Niillähän  on  Haavisto,  ja Marin uskoo  että  on isä  aurinkoinen,  paikka kuuluu hänelle.  Mutta kuka  olisi   keskiryhmän ja oikeiston  yhteisehdokas, siinä pulma???   
Vapaa sana / Kiviniemi/Jäätteenmäki.
: 22.01.21 - klo:07:10
Nämä  henkilöt   toimi sopimattomasti joidenkin mielestä,  lähtö tuli.  Nyt Mariini teki saman tempun  ,  nosti itsensä kansakunnan  kaapinpäälle.   Jos keskusta olisi ryhdikäs   Mariini vaihdettaisiin.  Mutta ongelma on se että Keskustan  kannatus  on   pudotuksessa.  Saarikon tilalle  tarttis saada  uusi  henkilö,  mutta onko keskustassa sellaista joka olisi uskottava.
Vapaa sana / Sama suunta.
: 20.01.21 - klo:20:49
Nuo 2  vihreää käppyrää niillä on sama suunta,  alaspäin.      Ne   voisivat   myös   yhdistyä muutenkin.       Isoja eroja ei ole  muutenkaan suunnasta.    Molemmat  pitää maaseudun asukkaita  ympäristölle vaarallisena.
Vapaa sana / ITALIA.
: 19.01.21 - klo:09:36
ITALIA   saa  EU    lta 200  miljadia ylimääräisiä Euroja.    Nyt hallitus kaatuu kun ei oikein tiedetä miten potti jaettaisiin, kun tuntuu että   jaettavaa on liian vähän.    Kyllä nyt jos koskaan Marinin hallituksen  pitäisi     nopeasti  Saarikonkon kannattana     lähettää muutama miljadi   Italialle köyhäin apua, Samaan aikaan Suomessa , Keskusta on ajamassa  turpeen  käytön alas ,   Turveyrittäjät kusessa, ne ryhmäkylät mitkä lämpiää turpeella   Esim.   Kokkola   Seinäjoki , kaukana Venäjän rajalta,  pitkä matka tuoda   turvetta, kustannukset nousee  Näin tekee Marinin hallitus.,
Vapaa sana / Vastakkain asettelu.
: 16.01.21 - klo:19:26
Suomessa  vastakkain asettelu  on tosiasia ja  tätä päivää.  Se ei ole yllätys kun Suomen puolueet on siirtyneet  vasemmalle.   Kokoomus on  entisen  Keskustan tilalle  jne.  Eli Suomen  puolueiden  ääripäät on entistä kauempana toisistaan. Persut  on korvaamassa  Osittain  Kokoomusta ,  saa kannatusta, maaseudun   huono- osaisista,  viljelijä   väestöstä   ja yrittäjistä.Vapaa sana / Yara.
: 16.01.21 - klo:14:27
Suomessa lannoitteista on   noin  50  %     toimittamatta.    Yara antaa maksuaikaa  ensi  syksyyn saakka,  sillä turvataan että kasvinviljelytilojen   viljat tulee  heti puinnista myyntiin.   On tiloja mitkä panttaa viljojen toimittamista  teollisuudelle.  Mutta   entä sitten ,   jos sato jäisikin vaatimattomaksi , niinkuin on viime vuosina tapahtunut.  Tällä turvataan tasaisempi tarjonta, 
Vapaa sana / Taxi katosi.
: 13.01.21 - klo:20:35
Taxi katosi Mikkelissä, ei mitään havIntoa.   Te jotka olette sieltäpäin , onko avovettä niiden  teiden varsilla.  Vuosien varrella on kadonnut autoilevia niin ettei ole mitään   havaintoa jälkeenpäin, vuosienkaan   päästä.  Avovesi   voi olla yksi vaihtoehto, jota ei  oteta huomioo tutkinnassa.
Vapaa sana / Tätä päivää.
: 12.01.21 - klo:16:12
Tähän on tultu. Tällä vaalikaudella on lähdetty tekemään sellaisia  päätöksiä , mitkä ei mene tavallisen immeisen  tajuntaa.        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b3c04900-482f-4e10-bc55-c7988fe2c459.   Tämä on ollut odotettavissa  keskustan   kansanedustajilla on  selittämistä kun tulevatten  vaalipiireihinsä.  Vihreillä on  kanssa mahdollisuus joutua   tönäisyn kohteeksi.   Tämä on Suomessa   synnytetty   , ei johdu  USA   ta.
Vapaa sana / Alppihiihto.
: 10.01.21 - klo:11:26
En oikein ymmärrä  miten  sitä  sanotaan hiihdoksi.  Huono kuntoisia ne näyttää olevan , kun  olevatten hengästyksessä  vaikka painovoima on tuonut alas.     Minä pakkaan hengästyä  ylös mennessä , mutta alastulossa   hengitys  tasaantuu.  Se kertoo huonosta kunnosta.  Mutta se onkin  sellainen  herrasmies laji.  Heikkokuntoiset joudutaan viemään konevoimalla ylös.
Vapaa sana / HAAVISTO.
: 09.01.21 - klo:10:31
Haavisto  on haastateltavana  TV:   ssä.   Pistää  simään  se  miten kalpeat kasvot hänellä on.   Tulee mieleen onko jokin piilevä sairaus.   Tämä kalpeus on ollut pidemmän aikaa,  kyllä  on väärin ja kohtuutonta,  jos sairas mies joutuu olemaan töissä.  Kyllä   pitäisi  olla velvollisuus  että kaikki piilossa olevat sairaudet pitäisi kansalle kertoa.  Kun Haavisto  Al  Holin   asioista höpötti mitä sattui,  niin voi jättää muutakin tärkeää kertomatta.  Varmasti   löytyisi  uudempiakin  yrittäjiä kyseiseen  toimeen.
Vapaa sana / Kahtiajako.
: 08.01.21 - klo:07:09
USA  on jakautunut kahtia.   Mutta  on täysin mahdollista   sitä on  odotettavissa ja mahdollista myös Suomessa.  Kun vihervasemmisto Keskustan avustuksella  vie  Suomea   vihreään  ihanne yhteiskuntaan,      jossa kaikilla samalla tavalla, sama  kurjuus.   Näin   saadaan   maaseutu ja  maatalous  "  ilmaston pilaajaksi".     Kun maaseudulta viedään elämisen mahdollisuudet  , se on sitä porukkaa joka voi alkaa pitämään meteliä ,  eli on tyytymättömyyttä  valtaa pitäjiä  kohtaan.  Tuntuu kyllä  uskomattomalta miten  Keskustan Kannatus on vielä  noin  korkealla,  kaiken sen  jälkeen   miten ne ovat  maaseudun alasajossa olleet mukana.  Vaikka hakee kannatustaan maaseudulta,  kaupunkilaisille se ei kelpaa, kukaan kaupunkilainen  ei kehtaa eres kertoa jos äänestäisi keskustaa..
Vapaa sana / Urheilija tuonti.
: 06.01.21 - klo:15:21
Suomessa voitaisiin käyttää niitä varoja mitä menee matuille,   osalla tuotaisiin
 esim Venäjältä hiihtäjiä.   Suljetaan  vastaanotto keskukset, autetaan niitä pääsemään kotimaihinsa, koska täällä niiden olot on  huonot, niin ne tuntuvat valittavan.  Tuonti  urheilijoilla    olisi asenne kohdillaan,  sopeutuisivatten helposti järjestäytyneeseen  yhteiskuntaan.
Vapaa sana / Suomen Urheilu.
: 03.01.21 - klo:17:04
Suomessa urheilijat  ei ole oikein  maailman kärjen mukana.     Selostajat  höpöttää    missä vika ,  ne  tietää  mitä kaikkia   on  vialla  valmennuksessa.  Nyt vain on se ettei  ole puheyhteyttä " tietäjien "  ja urheilijoiden välillä.  Valtion rahan laittamiseen urheiluun , varsinkin  näille päälliköille pitäisi lopettaa.  Ennen  Suomessa   oli   Hakulinen  Mäntyranta ja monta muutakin  pärjäsivät ei rahaa  harjoittelivat.   Tuossa keskustelin mäkihyppääjän kanssa joka oli takavuosina Suomen mestaruuskisoissa, silloin pojat kantoivat sukset olalla hyppyrin torniin, nyt hissillä.   Nykyisin   salille , ei viitsitä harjoitella, kertoi se on vienyt  motoriikkaa  ja kestävyyttä.  Tekniikalla yritetään,   harjoittelu ohitettu.  Korkean elintason ongelma.  Mäkihypyssä  tarvitaan toistoja,   jalkasin nousuja.
Vapaa sana / Rajavalvonta.
: 26.12.20 - klo:18:07
Millä   Suomeen saataisiin samanlainen  valvonta kun  on  Australiassa.   Sinne ei mennä vapaamatkustajaksi,   vielä käyrään   tarkistamassa  jos  joltain on unohtunut lähteä maasta. 
Vapaa sana / Kymysys?
: 26.12.20 - klo:16:10
Onko Suomessa sellaisia tyyppejä, ketkä  hoitaa  koronan jälkeen Suomen talouden kuntoon.    Tällä hetkellä näyttää siltä että uskottavat politiikot puuttuu.   Millä velat maksetaan,  keltä otetaan puuttuvat eurot.   Millä vienti saadaan käyntiin, kansa töihin.  Hinnoitellaako me kaikki tuotteet ylihintaan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 41