Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 22

Viestit - voortimies

Mielipiteen kirjoitti Pauli Aalto-Setälä. Hän on kokoomuksen kansanedustaja.

Tiedän. Tämä vain on luonnonsuojeluehdotus, johon persut 100% varmuudella tarttuvat. Ja innolla!
Samalla Mestarin Orban-fanitus vietaan kuoliaaksi. Selityksen makua...

Tämä. Saattaa tietysti olla, että Teukka oli liian rehellinen. Hän kertoi, mitä persut oikeasti ajattelevat asioista. Ei sitä, mitä persut sanovat ajattelevansa asioista.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/518065ca-55eb-4e87-ae11-de05858fbe13

miten se nyt meni, seinät leveellä ja katto korkealla :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Persuthan ovat aina olleet ehdottoman sananvapauden kannalla. Paitsi mitä nyt mestari veti taannoin palkokasvit sieraimeen ja nosti oikeusjutun. Mutta sananvapaus on persuille ehdoton. Jokaisen on saatava sanoa mitä ajattelee. Myös Teukan. Vai?

https://suomenkuvalehti.fi/mielipide/puheenvuoro-idan-suovyohykkeen-ennallistaminen-voisi-vaikeuttaa-luvatonta-tuloa-rajan-yli/

"Suomen itärajan tuntumassa ja valtion mailla oleva suovyöhyke tulisi ennallistaa siten, että se muodostaisi fyysisen pidäkkeen päästä Suomeen. Ennallistetut suot lisäisivät samalla Suomen luonnon monimuotoisuutta sekä vähentäisivät päästöjämme."

Luonnonsuojelijoita kun ovat.
Suomihan saa tuon ansiosta EU:n moitteet ja tuomion, että muovijätettä poltetaan eikä kierrätetä

Ei saa. Tuo on kaikin puolin sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta erittäin järkevää toimintaa. Ei siis voi olla nykyisen hallituksen keksimää.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5d143b88-b076-495a-b368-1da5c05d3828

Toisaalta. Tämä kaikkien aikojen paras hallitus on erittäin johdonmukainen linjassaan.

Palkansaajat ja muut köyhät ovat kaikki lusmuilevia laiskoja lurjuksia. Heitä pitää siis kurittaa mahdollisimman paljon ja viedä vielä viimeisetkin pennoset. Että vaan kukaan ei pääse kuittaamaan krapulaansa sairaspäiväksi. Ja Kela-etsivät perään että vaan kukaan ei saa 20 euroa ylimääräistä.  Ovat ne sellaisia velttoja laiskoja lurjuksia kaikki työntekijät ja työttömät ja opiskeijat ja kotiäidit.

Yrittäjät sitten taas. Yrittäjät ovat 110% rehellistä väkeä. Ja ahkeraa. Heitä ei tarvitse valvoa. Päin vastoin, pitää helpottaa paikallista sopimista yms yms yms kaikkea että yrittäjille jää mahdollisimman paljon mahdollisuuksia ja rahaa käteen. He kun ovat kaikki vastuuntuntoisia ja rehellisiä. Ei pysty laittamaan omaa ryyppäämstään ravintolassa firman edustuskuluihin eikä tekemään oikeastaan yhtään mitään ei suuria eikä pieniä väärinkäytöksiä. Niin rehellisiä ovat että valvonta on täysin tarpeetonta.

En nyt muista monikokertaisena harmaan talouden ja talousrikosyritysten valvontaan sijoitettu euro tulikaan takaisin? Kolme? Neljä? Lisäksi "pelotusvaikutus". Mutta tuo on asia, joka ei ole pelkkä menokohta budjetissa, se on myös tulopuolella. Mutta onhan sitä annettava vilunkiyrittäjien kahmia mahdollisimman paljon rahaa. Siinä mielessä tämä kaikkien aikojen paras hallitus jatkaa johdonmukaisella linjallaan.

Alexista tuli perähikiän presidentti. Tundran äänillä presidentiksi noussut.

Helsinki, Turku ja Tampere olisivat äänestäneet Haaviston presidentiksi.

Eemelin Mannerheimintie tahtoi Pekan presidentiksi. :D

Viisaus asuu maaseudulla.👍

Taikka sitten juntit konservatiivit. Aikanaan oli mahdollista äänestää Suomen ensimmäiseksi naispresidentiksi älykäs ja kokenut poliitikko. Elisabeth Rehn. Mutta niin vain maaseudun äänillä valittiin juntti Ahtisaari demari. Pitkälti siksi että lissu oli nainen ja vielä ruotsinkielinen. Eihän juntit maalaiset sellaista voineet äänestää. Jos lissu olisi valittu niin Halosesta tuskin olisi koskaan tullut pressaa, lissu olisi ollut toisella kaudella ja Niinistö pessyt sen jälkeen Halosen. Mutta maalaisjuntit päättivät toisin.
Ahtisaari valittiin isojen kaupunkien äänillä presidentiksi. Maaseutu on ollut porvarillista ja äänesti silloinkin porvaria eli Reeniä. Kova valehtelija olet.

Näinkö tuo
https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_presidentinvaali_1994
kartta mielestäsi kertoo? Kun mm koko Lappi meni Ahtisaarelle? Valitettavasti kuntakohtaisia lukuja ei löytynyt enää edes tilastokeskukselta, vuodesta 2000 eteenpäin on kuntakohtaiset kartatkin mutta 1994 puuttuu.
Alexista tuli perähikiän presidentti. Tundran äänillä presidentiksi noussut.

Helsinki, Turku ja Tampere olisivat äänestäneet Haaviston presidentiksi.

Eemelin Mannerheimintie tahtoi Pekan presidentiksi. :D

Viisaus asuu maaseudulla.👍

Taikka sitten juntit konservatiivit. Aikanaan oli mahdollista äänestää Suomen ensimmäiseksi naispresidentiksi älykäs ja kokenut poliitikko. Elisabeth Rehn. Mutta niin vain maaseudun äänillä valittiin juntti Ahtisaari demari. Pitkälti siksi että lissu oli nainen ja vielä ruotsinkielinen. Eihän juntit maalaiset sellaista voineet äänestää. Jos lissu olisi valittu niin Halosesta tuskin olisi koskaan tullut pressaa, lissu olisi ollut toisella kaudella ja Niinistö pessyt sen jälkeen Halosen. Mutta maalaisjuntit päättivät toisin.
Vapaa sana / Vs: muistojen pulevarti
: 10.02.24 - klo:20:38
kuka mistäkin tykkää

Tässä oksalle melodista suomalaiskansallista. On muuten karmee. Ei kestä selvinpäin.

https://www.youtube.com/watch?v=zb4HxLtA3Tk
Eikös tuo Ponsse ole dieselmoottorikäyttöinen ajokone joka on varustettu sähköisellä voimansiirrolla? Pienempi moottori riittää kun akusto toimii puskurina hetkellisiä tehohuippuja varten. Vastaavia ratkaisuja on käytetty kaivinkoneissa.

En ole täysin varma, mutta minulla on käsitys, että voimansiirto on kokonaan akkujen varassa sähköllä. Moottorilla vain ladataan akkua agregaatin kanssa. Minun mielestäni tämä
"Konseptikoneessa on täysin sähkökäyttöinen voimalinja ja Epecin tehonjakoyksikkö sekä voimalinjan ohjausyksikkö. Koneen ajovoimansiirto toimii pelkästään akuista saatavalla energialla. "
tarkoittaa sitä, että akkuvoimalla ja sähköllä mennään.

Puomista ja hydraylipuolesta en sano mitään millä se on, se ei uutisesta käy mielestäni ilmi. Se ei vaadi niin paljon tehoja niin voi olla että pyörii samalla moottorilla kuin akkuja lataava aggregaattikin.

Mutta eikös ole mielenkiintoista, että näin paskalla ratkaisulla joka ei sovi mihinkään tuottavaan päästään pienempään polttoainekulutukseen? Lisäksi jos suuntaus on sama kuin autoissa, niin vetovoima ja etenemiskyky ei ainakaan heikkene sillä, että voimalina on sähköllä. Mutta täysin susipaska ja toimimaton ratkaisu kuten mopomies hyvin tietää.
Todellisuus alkaa selvitä idealisteillekin. Nestemäisen polttoaineen ylivertainen energiatiheys ja energian valjastaminen vie nykyisiä akkutekniikoita satanolla. Raskaassa liikenteessä, lentoliikenteessä tai laivaliikenteessä, nykyinen akkutekniikka ei toimi.

Niin. Haihatteluahan tuollaiset ulkomaanpellejen räpellykset ovat. Ilman muuta.

https://www.ponsse.com/fi/yhtio/uutiset/a_p/P4s3zYhpxHUQ/c/ponsse-launches-new-technology-an-electric-forest-machine#/

"Tämä teknologialanseeraus on kurkkaus tulevaisuuteen, ja yksi ratkaisu sähköisen voimansiirron mahdollisuuksista. Kestävä kehitys on selkeä tulevaisuuden menestystekijä Ponssella."

"Ponsse EV1 -konsepti on kehitetty Ponssen ajokoneiden suosituimman kokoluokan, 15 tonnin kuormankantokyvyn kuormatraktoriin. Konseptikoneessa on täysin sähkökäyttöinen voimalinja ja Epecin tehonjakoyksikkö sekä voimalinjan ohjausyksikkö. Koneen ajovoimansiirto toimii pelkästään akuista saatavalla energialla. Akuston lataamiseen käytetään Range Extenderia, joka on tässä vaiheessa kehitystyötä polttomoottorikäyttöinen. Testaus ja kehitystyö edistyvät koko ajan. On nähtävissä, että teknologialla saavutetaan selkeä polttoaineenkulutuksen alentuminen kyseisessä kokoluokassa."

Ei toimi ei. Tunnetusti Ponsse tekee toimimattomia vehkeitä.
Mielenkiintoista on, että päästään pienempään polttoainekulutukseen vaikka tuossa akut ladataan dieselaggregaatilla? Mutta se johtuu varmaan tästä uudesta työkoneissa täysin toimimattomasta tekniikasta.


Kyllä presidentti varmaan voi identifioitua suuntautumisessaan sopivalla tavalla, silloin kun lähtee valtiovierailulle johonkin maailman 76 maasta/osavaltiosta, joissa homoseksuaalinen olisi samalla rikollinen. Tai ainakaan ei pidä hellitellä kumppaniaan kovin näkyvästi.-SS-

Niin. Vielä kun kerrot, kummat ovat mielestäsi kehittyneitä maita ja sivistysvaltioita? Nuo listassasi olevat? Vai ne joita ei tuossa listassa ole? Jenkit uskontoineen ja teekutsuliikkeineen ovat tietysti vähän siinä ja siinä...
Vapaa sana / Vs: Mutta misä on Årbå
: 30.01.24 - klo:17:40
Kaikki ihmettelee missä oli Orpo kun RKP ja Stybb juhli voittoaan ??
Ei ole orpo vieläkään kommentoinut mitään  ::)

Årpo pidetään pois julkisuudesta kunnes Stubb on voittanut.  ;D

Todennäköisesti näin? Ainakaan leikkauslistoja ja muuta vyönkiristystä ei kovin paljoa muistuteta. Jostakin syystä? Vaikka sisäpolittiikka ei presidentille kuulukaan. Purrahan jo vähän kritisoikin kun Stubb vähän antoi ymmärtää että toisinkin voisi toimia?
Sivuja: [1] 2 3 ... 22