Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - voortimies


Milläs joukkuella se tuollainen nimilista on? No tietysti Suomen U20 MM-kisajoukkuettahan se siinä.
Vapaa sana / Palsta kuihtuu - kevyet mullat
: 03.01.20 - klo:13:00

Selasin tuossa kirjoituksiani yli 10 vuoden ajalta ennen kuin poistin ne.

Moni asia on muuttunut.

Ilahduttavaa oli huomata, että monikin kymmenkunta vuotta sitten esille tuomani asia oli joko tapahtunut tai kehitys menossa koko ajan ennustamaani suuntaan.

Ennen täällä oli oikeasti keskustelua ja vaihdettiin mielipiteitä ja väiteltiin. Kiivaastikin.

Mm meitä kriittisesti tukipolitiikkaan ja tukialuejakoon suhtautuvia oli ainakin parikymmentä ja aiheesta saatiin joskus varsin kiivastakin sananvaihtoa aikaiseksi. Nyt jäljellä on oikeastaan vain Veemeli ja jollakin tavalla -SS-., kaikki muut on savustettu ulos tavalla tai toisella. Ja -SS- kommunikoi omalla sarkastisella tavallaan, kaikki eivät välttämättä edes tajua kritiikkiä.

Aluepolitiikkaan ja aluetukiin ei saa suhteutua kriittisesti, ei myökään kepuun ja MTKhon. Kyllä SKNää näkemyksineen on ikävä. Kriittisiä äänenpainoja esittävät pannaan joukkovoimalla kuriin. Sepevaktoituksieen ja muineen. Dissataan kirjoittajaa, kun ei faktoilla pystytä argumentoimaan vastaan. Ääriesimerkkinä Antidesantti, jonka ainoa (elämän?)tehtävä tuntuu olevan Sepen moittiminen ja dissaaminen.

Suvakeita ei suvaita. Sinne suuntaankin olevat mielipiteet torjutaan valtamedian lööperinä tai mädättämisenä. Melkein ainoita poikkeuksia taitaa olla junttieinari, kaikki muut lynkkaavat kuorossa. Ei sallita homoja, vihreät virheineen ovat kauhistus. Yleensä ottaen eri tavalla elävät ja ajattelevat, varsinkin kaupunkilaistollot.

Ja eniten kirjoittavilla ainoa ajatus tuntuu olevan, että kaikki, jotka ajattelevat tai tekevät eri tavalla kuin hän itse, ovat köpsiä. Koskee sitten musiikkia tai tikimaailmaa. Melkein mitä tahansa.

Ja dynaamisia esimerkkejä uusille jäsenille pilvin pimein. On 7 lehmän karja navetassa, jonka on tehnyt isovanhemmat. Lehmiä oli ennen varmaan enemmänkin, mutta kun äitimuori ei enää jaksa auttaa (lienee haudassa?), niin on mukavampaa temuta metsässä ja päristellä lunta auraamassa. Näytetään mallia ja esimerkkiä uusille innokkaille jäsenille. Kirjoittamalla, miten muuten elävät ja tekevät ovat köpsiä.

Ja kämpässä on lämpöä 12 astetta ja kosteutta 70%. En uskalla edes ajatella, millaiset olosuhteet navetan lehmillä on. Dynaamisella tulevaisuushakuisella jäsenistöllä on selkeää päämäärätietoisuutta ja halua kehittää elinkeinoaan. Siksi auliisti kerrotaan  hyviä neuvoja kaikille. Uudet jäsenet saavat kull!tettuja neuvoja, kullan arvoisia.

On hyviäkin puolia. Jonka tuo evp-kaverikin tuntuu huomanneen. Joskus ei tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa. Päällimmäinen ajatus monesti on, että "miten joku voi olla noin pönttö ja avuton".

Perussuomalaisten nousu näkyy. Hyvä puoli on se, että kepu taitaa vajota lopullisesti. Huono puoli se, että yksisilmäisyys ja suvaitsemattomuus nostaa päätään.

Mutta täälla on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta onnistuttu homoamaan kirjoittava jäsenistö. Vai mikä se oikea termi mahtaa olla, kun homogenisoidaan ja laitetaan kaikki samaan muottiin. Erilaisia mielipiteitä ja erilaisuutta ei sallita. Ja sitten ihmetellään, kun ei synny keskustelua? Miksiköhän ei synny?

Oli vielä joku muukin juttu. Mutta ei juuri nyt muistu mieleen.

Mutta että näin. Kevyet mullat.

Vapaa sana / Niin se vaan kylmenee...
: 02.01.20 - klo:15:35

Ilmasto...

Merkit selkeästi ilmassa.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006360184.html

"Tuhannet turistit ovat saaneet alle 48 tuntia aikaa poistua Australian etelä­rannikolta – lauantaista tulossa taas helvetillinen".

"Lauantaina alueelle odotetaan tuulenpuuskia ja yli 40 celsiusasteen lämpötiloja. Se luo vaarallisia sääolosuhteita, joiden varoitetaan olevan jopa pahempia kuin tämän viikon tiistaina. Tiistaina kuukausia jatkuneissa maastopaloissa kuoli enemmän ihmisiä kuin kertaakaan aikaisemmin.".


https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006360451.html

"Norjassa lähes +20 astetta lämmintä – ”Ihmiset ovat voineet käyttää shortseja aamulla”"

"Norjan tammikuun lämpöennätys rikkoutui, ja lämpötilojen odotetaan yhä nousevan.

Norjan leutojen talvien uskotaan lisääntyvän ilmastonmuutoksen myötä.Keski-Norjassa sijaitsevan Sunndalsoran lämpötila on noussut tänään 19 asteeseen, mikä on tammikuun lämpöennätys."


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006360436.html

"Kuva huhtikuulta kertoo, miten Suomi lämpeni viime vuonna: elohopea kipusi lähes asteen normaalia ylemmäs"

"Suomessa ainoastaan Lapissa oltiin lähellä keskiarvoja.

Viime vuosi oli lähes koko Suomessa tavanomaista lämpimämpi, selviää Ilmatieteen laitoksen tilastoista. Pelkästään Lapin keskilämpötila oli lähellä pitkäaikaisia keskiarvoja.

Koko maan keskiarvo oli noin 0,9 astetta vuosien 1981–2010 keskiarvoa korkeampi. Etelärannikolla vuosi oli useilla havaintoasemilla mittaushistorian kolmen lämpimimmän joukossa."


Selkeät ennusmerkit ovat ilmassa. Kylmenemiselle. Ilmaston lämpeneminen on pelkkää höpöpuhetta! Tosiasiat puhukoon puolestaan, mitään lämpenemistä ei ole tapahtumassa!Vapaa sana / 2020 on tärkeä juhlavuosi!!!
: 02.01.20 - klo:15:29

Tom of Finland Touko Laaksosen syntymästä 100 vuotta!

Näyttelyitä ja tapahtumia ympäri maailmaa!
Sivuja: [1]