Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 4

Aiheet - voortimies


Kun ne harvatkin naiset on mieluummin keskenään?

https://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksiartikkelit/a/7de98cc1-1e7e-4c43-bd59-cc58e0447f30

"Asenteet seksiin saman sukupuolen kanssa ovat muuttuneet avoimemmiksi."

"On yhä yleisempää, että suomalaiset haluaisivat harrastaa seksiä samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa. Näin käy ilmi esimerkiksi Kaalimato.comin heinäkuussa julkaisemasta tutkimuskyselystä ja Väestöliiton Finsex-tutkimuksesta.

Finsex-tutkimuksen mukaan kyseessä voi olla jopa ”mullistava” muutos suomalaisten seksielämässä. Erityisesti naisten halu toisia naisia kohtaan on kasvanut merkittävästi."


Siinä saa maaseudun poikamies panna parastaan, että onnistuu naisen saamaan?
Vapaa sana / Maailmanpalo lähtee?
: 13.08.19 - klo:22:25

Ainahan se jostakin lähtee? Lähi-Itä on pitkään ollut tyrkyllä paikaksi. Samoin Intian ja Pakistanin raja. Afrikka menee heimosodilla?

Mutta tämä? Tämä voi olla vakavaa, jos?

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006203572.html

"Kiina julkaisi mahtipontisen propagandavideon – näin sotilasajoneuvojen letkat etenevät kohti Hongkongin rajaa"


Vapaa sana / K.ullissa ongelmia?
: 13.08.19 - klo:22:15

Tai ainakin K.ullin kanalassa?

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f815cf8c-d450-44c6-b3fd-1bbbb86aed48

"Viron eläintensuojeluyhdistyksen mukaan *****n kanalassa surmataan kanoja myös kuristamalla päästä ja ravistelemalla voimakkaasti."

"Munakunnan hallituksen puheenjohtaja Kari Lammi sanoo Iltalehdelle, ettei hän tai kukaan muukaan Munakunnassa ole ollut tietoinen siitä, että Viron kanalassa ammutaan kanoja.

− Se on yksiselitteisesti vastoin ohjeitamme ja työnormejamme. Baltiassa pitää käsitellä kanoja aivan samalla tavalla kuin Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Lammin mukaan kanojen ampumisessa on ilmeisesti kyse kulttuurieroista. Hän sanoo, että kanojen ampuminen loppuu nyt Viron-kanalassakin."
Vapaa sana / Sipilän saavutuksiako?
: 13.08.19 - klo:19:00

https://www.is.fi/autot/art-2000006202919.html

"Nuorukainen menetti saamansa ajokortin jo samana päivänä"

"Se, miksi nuorukainen korttinsa joutui poliisille luovuttamaan, johtui hurjasta ylinopeudesta.

Maanantai-iltana poliisi havaitsi Orimattilaan kovaa ylinopeutta kulkevan auton tiellä 167. Vastaantulevan auton nopeudeksi mitattiin Pennalan kohdalla 195 km/h, jossa rajoitus on 80 km/h.

Vajaa tunti myöhemmin partio havaitsi saman auton liikkuvan Renkomäessä vauhdikkaasti. Partio seurasi autoa Miekkiöntielle, jossa sen nopeudeksi mitattiin 150 km/h, rajoituksen ollessa 50 ja 60 km/h. Poliisi onnistui pysäyttämään auton.

Miehellä oli kyydissään kolme matkustajaa. Tuore kuski määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena."


Mutta että ainakin liikenneturvallisuus paranee selvästi, kun 17-v saavat ajokortin ja pääsevät vapaasti liikkumaan?
Vapaa sana / Arvoitus on ratkennut
: 28.07.19 - klo:11:12

Siis tämä mysteeri joka on puuhiksen ja muiden mielikuvitusta kovasti kiihottanut. Että mistä niitä homoja tulee, kun ne eivät lisäänny. Niin nyt sekin arvoitus on sitten ratkennut.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/440b7e84-c926-4aad-abc1-bf7a119fd747

"Ortodoksipiispa antoi rajun lausunnon yleisötilaisuudessa Kyproksella: ”Homoja syntyy kun raskaana oleva nainen harrastaa anaaliseksiä - ja nauttii siitä” "

Tosin tuossahan on jo itsessään ristiriita, jonka pitäisi estää homojen syntyminen. Eihän kukaan nainen voi nauttia anaaliseksistä. Vai voiko sittenkin?

Siis Sipilähän kepulaisten mielestä pelasti Terrafamen tai mikä Talvivaara olikaan. Ilman muuta kannatti ja hieno homma. Vai oliko sittenkään?

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006185136.html

"Kaivosyhtiö Terrafamen tulos rojahti rajusti tappiolle – käyttökate kutistui yli 90 prosenttia"

"Kaivos- ja metalliyhtiö Terrafame teki toisella vuosineljänneksellä lähes 19 miljoonan euron verran tappiota, yhtiö kertoo osavuosikatsauksessaan. Samaan aikaan edellisvuonna yhtiö teki voittoa 3,4 miljoonaa euroa."

Tänä vuonna tappiota enemmän kuin viime vuonna voittoa.

Veikkauksia kehiin? Kauanko kestää, ennen kuin taas poltetaan veronmaksajien rahoja?

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/534dcf2b-1e85-4c38-9f50-1bf5e6ffcb69

"Islanti pystytti hyytävän muistokyltin ilmastokriisin "tappamalle” jäätikölle – ”Me tiedämme, mitä pitää tehdä”"

"Sata vuotta sitten Okjö*****n jäätikkö Islannissa peitti 15 neliökilometrin alueen ja oli noin 50 metriä paksu. Nyt entisestä jäätiköstä on jäljellä hädin tuskin neliökilometrin suuruinen alue, jonka paksuus on vain noin 15 metriä.

Okjö*****a ei lueta enää jäätiköksi. Asiasta kertovan Guardianin mukaan kyseessä on maailman ensimmäinen jäätikkö, joka menetettiin ilmastokriisin takia."

"Muistomerkkiin on kirjattu 415ppm CO2.

Merkintä viittaa ilmakehässä olevan hiilidioksidin ennätysmäiseen määrään, joka saavutettiin tämän vuoden toukokuussa. Maapallon ilmakehässä ei ole koskaan ihmisen olemassaolon aikana ollut tällaista määrää hiilidioksidia."


https://www.is.fi/politiikka/art-2000006182669.html

"Ilmaston lämpenemisestä on maalattu kauhukuva, vaikka mitkään pitkän ajan tilastot eivät tue tätä näkemystä.

Valitettavasti virallinen ilmastohulluuden ilmapiiri elää ja voi hyvin. Maailmanlopulla pelottelijoita riittää aina.

Kauheinta on, että Suomen hallitus on nielaissut tämän ilmastokoukun kokonaan. Hallitus esittää epärealistisia tavoitteita, joiden verukkeella verotusta voidaan kiristää muka hyvään asiaan vedoten."


Itse luulen, että islantilaiset oikeammassa, mutta aika näyttää.

Tällainen sattui silmiin.

https://www.is.fi/terveys/art-2000006182990.html

"Tulokset vahvistavat näyttöä lihavuuden ja suolistosyöpien yhteydestä ja viittaavat lihavuuden olevan varhaisen suolistosyövän riskitekijä. Lihavuuden lisäksi länsimainen punaiseen lihaan ja eläinrasvaan painottuva ja vähän kuituja sisältävä ruokavalio altistaa suolistosyövälle. Myös vähäinen liikunta, alkoholi ja tupakka suurentavat sairastumisriskiä."

"Suomessa suolistosyöpä on kolmanneksi yleisin syöpä. Toisin kuin monissa muissa länsimaissa meillä suolistosyöpä ei ole vähentynyt, vaan päinvastoin yleistynyt laajalti. Vuosittain suolistosyöpään sairastuu noin 3 300 suomalaista. Kaksi kolmannesta tapauksista todetaan yli 65-vuotiailla."

Niin jäin tuota vain miettimään. Että kun täälläkin selkeästi tuntuu olevan vallalla käsitys, että rehuja ei tarvita. Pitää olla maitoa lihaa voita ja läskiä. Se on kunnon ruokaa, pahuksen viherhörhöjen kotkotuksia kuulu syödä.

Niin selittäisikö tämä asenne sekä siitä johtuva ero ravinnon terveellisyydessä (liha/voi/kasvikset) sen, miksi muualla sivistysmaissa suolistosyövät vähenevät ja meillä lisääntyvät? Pohjois-Karjala -projekti jäi kesken?
Vapaa sana / Puuhiksetko asialla?
: 24.07.19 - klo:12:05

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006180106.html

"Mies ampui itseään jalkaan reserviläis­ammunnan SM-kilpailuissa"

Joku tohelo kuitenkin?

Onko ihanampaa aamua kuin tää.

https://yle.fi/uutiset/3-10859955

"Ylen mittaus: Keskustan kannatus painui ennätyksellisen alas – perussuomalaiset jatkaa selvästi suurimpana puolueena"

"Hallitusohjelman julkistamisen jälkeen hallituspuolueista SDP:n ja keskustan kannatus on jatkanut laskuaan, mutta vihreät ja vasemmistoliitto nousevat. "

"Vihreiden kaula keskustaan kasvaa

Keskustan korpivaellus ei näytä päättyneen hallitusohjelman julkistukseen. Kuukaudesta toiseen laskenut kannatus on painunut ennätyksellisen matalalle tasolle 11,7 prosenttiin.

Turjanmukaankeskusta on menettänyt kannattajia erityisesti perussuomalaisille. Lisäksi keskustaa äänestäneiden joukossa on paljon epävarmuutta.

– Monet, jotka äänestivät äskeisissä eduskuntavaaleissa keskustaa, eivät osaa tällä hetkellä kertoa puoluekantaansa. Näyttää siltä, että keskustan hallitukseen meno hämmentää jossain määrin heidän kannattajakuntaansa, Turja sanoo. "


Onko ihanampaa aamua kuin tää.
Vapaa sana / Viinaa Virosta
: 03.07.19 - klo:13:54

Hakee vain etelän ihmiset? Vai miten lienee?

https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000006160664.html

"Jonna ja Veikka ajoivat Joensuusta Tallinnaan, kun Viro laski viinaveroa – mukaan lähti heti 44 laatikkoa lonkeroa"

Toi 44 laatikkoa muuten painaa noin 400 kiloa. Siinä rupeaa henkilöauton jousitus olemaan jo aika kovilla? Varsinkin tolleen pitemmällä matkalla?
Vapaa sana / Taksia ajamaan?
: 03.07.19 - klo:13:50

Jos alkaisi vaikka ajaa taksi? Kun tuosta

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006161194.html

"Osaatko suunnistaa Helsingissä paremmin kuin taksikuski? Testaa 12 kysymyksellä"

tuli 12/12. "Stadilainen". Mutta noi oli naurettavan helpot, kaikkihan noi tietää jos on hiukkaakaan näillä nurkilla pyörinyt.

Vapaa sana / Nettiaikakauden some-ilmiö?
: 24.06.19 - klo:17:04

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/55d98c96-e678-4707-9bdf-28184c626ced

"Tappajataudit voivat palata - WHO:n asiantuntija varoittaa: ”Erittäin vakavaa”"

"Yksi syy rokotusepäluuloisuuteen voi olla se, että rokotuksien ansiosta kyseinen tauti voi vaikuttaa jo vieraalta eikä niin kovin vaaralliselta.

Toinen syy löytyy tiedon ja niin sanotun tiedon kilvasta. Verkossa vakuuttava ja tunteisiin vetoava kirjoitus rokotuksia vastaan voi houkutella puoleensa enemmän kuin kuivakkaalta vaikuttava tutkimustieto.

Tutkijoiden mukaan terveydenhuollon henkilökunnalta kaivataan yhä enemmän halua ja kykyä tuoda rokotuskeskustelussa esiin tutkittua tietoa."


Harva on Suomessakaan enää edes nähnyt polion vammauttamaa. Minä itse asiassa nuorena näin aika monesti.Vapaa sana / Onneksi on vihreät
: 24.06.19 - klo:16:48

Että tällaiset

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f765b04b-46bd-4db7-b503-159ec968af2e

jäävät kiinni.

"Epäily: Keskipohjalainen tuotantolaitos dumpannut jätevesiä luontoon yli vuosikymmenen – asia etenee syyteharkintaan"

" Keski-Pohjanmaalla toimineen tuotantolaitoksen epäillään johtaneen tuotantoon liittyviä jäte- ja yhdyskuntajätevesiä luontoon ilman asianmukaista käsittelyä."

"Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sakari Palomäki kertoo, että kyse on kahdesta elintarvikealan yrityksestä, jotka toimivat kunnan alueella."


Miten nyt elintarvikealan yritykset? Puhdasta suomalaista ruokaa kun tekevät?


"– Melko suurista firmoista on kyse, molempien työntekijämäärä on useissa kymmenissä, Palomäki kertoo.""

"Palomäen mukaan toiminnasta saatu hyöty on ollut taloudellisesti merkittävä.

– Noin satoja tuhansia tai jopa miljoonia euroja, hän sanoo."

Ei mikään ihan pikku kupru? Nurin menee että heilahtaa?

Mutta onneksi on vihreät, ilman heidän toimintaansa ei olisi lainsäädäntöä eikä virkamiehiä estämässä tällaisia väärinkäytöksiä. Kepuhan tosin haluaisi poistaa tällaiset turhat yrittämisen esteet kuten lainsäädännön ja valvovat virkamiehet.


Vapaa sana / Onneksi meillä on AY-liike!
: 10.06.19 - klo:15:59

Kun tällaisia

https://www.iltalehti.fi/tyoelama/a/5a4cdf8b-d8ec-48d1-80cc-1e3dca61aabb

"Rekka-auton rengas räjähti ajon aikana ja rikkoi takavalot, yrittäjä vähensi korjauskulut kuljettajan palkasta"

"Vähensi työntekijän palkasta auton korjauskulut

Yhden kuljetustyön aikana rekka-auton rengas oli räjähtänyt ajon aikana ja räjähtäessään rikkonut myös auton takavalot.

Yrittäjä vähensi kuljettajan palkasta auton korjauskulut, jotka aiheutuivat rengasrikosta.

Kuljettaja kertoi, että yrittäjää oli ollut vaikea tavoittaa, eikä hän ollut voinut ajaa autoa ilman takavaloja.

Kuljettajan mukaan oli ollut välttämätön viedä auto pois ajotieltä ja korjattavaksi.

Käräjäoikeuden mukaan asiassa ei näytetty, että kuljettajan toiminnassa olisi ollut mitään tuottamusta tai laiminlyöntiä, minkä perusteella hän olisi ollut vastuussa korjauskustannuksista, vaikka hän ei neuvotellutkaan asiasta työnantajan kanssa.

Käräjäoikeuden mukaan tällaisen vahingon kustannusten vähentäminen työntekijän palkasta on ollut perusteetonta."


lukee, niin ei voi  kuin todeta, että onneksi on AY-liike puolustamassa työnantajien ja "yrittäjien" mielivallalta. Rengas (vanhuuttaan? nuuka työnantaja?) räjähtänyt, kuskin on ollut pakko korjauttaa auto tieliikennelain mukaiseen kuntoon (ilman takavaloja ja vilkkuja rekkaa on aika ikävä ajaa?) ja tehnyt sen ilman työnantajan lupaa ja ilmeisesti korjaus maksanut työnantajan mielestä liikaa, niin vähentänyt sen palkasta.

Ei voi muuta sanoa kuin että "Voi j..malauta!". Valitettavasti tällaisia työnantajia ja "yrittäjiä" on meillä ihan liikaa, siksi tarvitaan AY-liikettä. Jos tällaisia ei olisi, AY-liikkeen suosio vähenisi rajusti.
Sivuja: [1] 2 3 4