Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5

Viestit - rantsi

Mjoo...  asiaanhan vaikuttaa moni seikka. Huollettavan koneen ikä (jos stage5) niin ei venttiilin säätöä, millä hinnalla saat öljyt (voi olla neuvotteluvaraa), huollon suorittavan yrityksen tuntihinta, asentajan ripeys (näissäkin eroa), joutuuko yritys pesemään koneen (sekin maksaa).
JD:llä lienee näitä huoltosopimuksia joissa kiinteä hinta, kertooko/muistaako se JD mies oikean summan. Ootko nähnyä oikeesti laskua isosta huollosta esim.
Ite en oo pitänyt huoltoja kalliina kun kone on oltava iskussa ihan joka päivä..
Jos tasasen jäljen haluut ni noihin oksennuspallo koneisiin ei kannata satsata.  Aikanaan näyttelyssä maailmalla ihmetteli erään merkin myyntimies että kuinka paljon  Suomessa on maissia ja viljapeltoja murskattavaksi kun heiltä viedään sinne niin paljon vaakataso leikkureita? 
Vihermurskaukseen on eri vehkeet..
Hyvin.  29000h ja risat takana ureakoneilla.   yksi pakokaasun lämpöanturi vaihdettu.
Koneet ajossa jossa ei karstoitu pelit.
Grene..
Homma muuttunu ammattimaiseks.. keskittyvät olennaiseen. ;)
Kuis lienee nuo italian poikain Forigot?  Liekö niistä kokemusta?  Jos kehujen mukaisesti tulee kerralla kylvövalmis niin ei sillä tarvinne sataa mennäkkään..
 ;D ;D ;D nyt alakaa mopo keulii.  Jos ei tiedä, ei kannata huudella. 
Tieto löytyy huoltopisteestä.
Claas... 15000ha kokemuksella.
Kasvintuotanto / Vs: Pehkut
: 03.03.21 - klo:07:48
Kevät paalausta lienee monet vuosikymmenien myötä touhunneet.. ei oo tainnu yleistyä.
Ja lihantuotannon kannattavuus lienee ainakin sillä mallilla että jos oljelle alkaa hintaa kovin kertyä niin elukat vähenee tai lopetetaan homma. Käsittääkseni tuota turvettakin käytetään vain se mitä on välttämätön tarve.. hinta kun arvokas jo nyt. Ehkä tuonne harraste eläin puolella vois löytyä se kysyntä kuten ketjussa on pohdittu.
Suonentiedolla menty jo 10v.  laajennettavissa helposti. Ite teen maatilan ja Oy:n sekä muutaman yhdistyksen kirjanpidon.
en mä muuta tiedä mutta vuodesta 2015 tähän mennessä 4kpl T4 ajossa.. 18900h takana. Yksi ylimääräinen korjaamokäynti joka meni takuuseen. 2pv pois ajosta. Ja kaikki vielä `pahamaineisia` directejä joista kuulemma sulaa vaihteisto   ;D ;D
Hyvin onnistuu ja on vaihettavat kulutusosat.. ainakin jos tekee kuningasten hommia  ;) ;)
Kylhän rahoittajien suhtautuminen kuulostaa olevan pankkiryhmään kattomatta aikasen varovaista tälle alalle.
Siellä kun ymmärretään vaan qvartaali taloutta..
???? siis täh, hidasta??  vehnää kyytiin ek.lla rekkaan  46tn   45min ja kyytiihän ne laitetaan eikä kylvetä pitkin pihaa..
Juu.. miekii on saattanu kiertää vähän muutakin ku tahkoo kotona. Mutta kyllä asiat on pielessä jos tarvii pöyhii hiekkaa ja multaa. Jääköön mun osalta tähän mutta näitä vänkääjiähän riittää joka aiheessa.
VIljely ja urakointi kokemusta takana 30v.

Sivuja: [1] 2 3 ... 5